Söndag kväll

Så var även denna helg slut. Och som vanligt gick det fort. I morgon väntar ännu en lång skoldag. De tycks aldrig ta slut.
God Natt.

Bilder från klättringen

Joel och Nacho lagar middag och jag sitte här med ett glas vin och bara njuter. Äntligen har jag fått tillbaka värmen efter vår promenad hem från bussen och fingrarna känns redan liten bättre. Det var verkligen jättekul att klättra. Om ni inte har provat så borde ni.
Här kommer bilderna.

Klättring

Mina händer är helt slut och jag lär få valkar stora som berg. Mycket smickrande,, hm.
Vi var i Solna i dag med några av Joels vänner och klättrade. Det gick bättre än vad jag trodde det skulle gå. Det var skitkul och jag kommer helt klart klättra igen. har några snygga bilder men det funkar inte att ladda upp dem så de kommer sen.
Nu ska vi laga middag med grannen.
Hejsvejs

Matte.

Det går inte nå bra med matten och provet börjar om 55 minuter. Jag orkar inte. Usch.
När jag bodde i USA fick jag pris för att jag hade högst betyg av alla min mattelärares elever. Jag hade ingen aning om det utan kom till prisutdelningen för att se Karli få pris för bra betyg i Historia. Blev superglad! Man fick gå upp på scenen och skaka hand med rektorn och så fick men ett diplom. Julia var också där och fick pris. Vi var inte så dumma vi utbytesstudenter heller.

Jag vill ha..


Funny cats

Oh shit. Jag har redan träningsvärk. Det ömmar i ryggslutet. Jag kommer få värsta bullmusklerna där. Nice?
Det här inlägget hos Knivlisa tycker jag var lite kul. Klicka.

Elina och jag sitter på psykologin och kollar på Funny Cats på youtube. Jag vet att ni kanske anser det vara lite töntigt. Men åh så fel ni har. Kolla här:

Mer Afro Power to the ppl!

Hejsan alla.
Gud så mycket bättre jag mår nu! Tänk vad bra man mår av att träna. Så alla ni som sitter där hemma och deppar, stick ut och rör på er!

Afro power-passet var grymt. Det handlade om att vicka på höfterna, framåt, bakåt och åt båda sidorna. Man skulle hoppa, skrika och göra stora rörelser. Det var tok-kul och jag var helt slut efter bara 20 minuter. Timmen gick så himla fort och vipps så var vi klara. Helt klart något jag kommer gå på igen. Träningsvärken lär svida, men det kommer kännas grymt. Det var mycket ländrygg, bäcken och rumpträning. Suveränt.

Nej, jag sitter på Ingrids dator och nu vill hon ha den tillbaka. Jag ska ner och börsta tänderna och sen gå och sova. Jag skiter faktiskt i att räkna matte nu. Jag är glad och det ska jag somna på.

Vi hörs i morgon. Då har jag långdag och stort matteprov. Sen blir det till att fira Ingrid i efterskott med god mat och tårta. Och sen sist men inte minst ska jag in till Stockholm och träffa massa nytt folk. Tror ni att jag är nervös eller? Ja. Men det kommer bli härligt.

Underbart med bra humör igen. God natt alla.
Typ såhär såg det ut.

Iväg och träna

Jag känner mig inte någe bättre på humörsfronten. Snarare mer ynklig nu. Huja. Men har precis packat träningsväskan och ska ner till Form och köra Afro power-pass. En kombination av att få träffa Filippa och få röra lite på sig är nog bra. Jag återkommer senare.

Tjao så länge.


Humöret

Jag känner mig nere och deppig. Helt otroligt vad mitt humör verkar pendla. Upp, upp, upp och så neeeeer. Upp och runt och ner och lite upp och ner igen. Jag har sovit väldigt dåligt två nätter i rad. Så det kanske är därför. Hoppas på det.
Jag hatar att känna så här. Jag vill vara glad hela tiden! Jag tänker mig att allt kommer bli bättre bara det blir ljusare ute, varmare väder, mindre skola och mer fritid. Men då finns det väl andra problem. Usch. Jag borde fokusera på alla lösningar och allt positivt istället.
Min pappa är helt galen i sånt här med positivt tänkande. Han säger att han måste jobba extra hårt med det bara för att han har ett norrländskt kynne. När jag är uppe i Haparanda kan det låta såhär efter en supergod middag:
- Nå int va det dåligt
- De gick ju ner i alla fall
- Nå gick de å äta
Det är sån skillnad i hur man uttrycker sig. Jag själv skulle antagligen säga, åh tack för maten den var jättegod! Men ändå menar vi samma sak. Pappa försöker tänka mer i de banor som jag pratar i. Därför pratar han jämt om positivitet och hur man ska tänka och fokusera. Hans favorituttryck är:
Du är vad du tänker, allt börjar i våra tankar, med våra tankar skapar vi vår värld.

Jag hoppas jag sover bättre i kväll. Antagligen gör jag väl det eftersom jag förhoppningsvis kommer vara helt slut efter att jag och Filippa kört Afro-powerpass på Form. Glädjen kommer väl tillbaka i morgon. Då är det fredag och fredagar betyder ju ändå att det snart är helg.

För två år sedan. Taco, Samantha, jag, Kyle, Karli och Marina. Här var vi gladare än gladast påväg till Chris Krogmans och Lauryns födelsedagsfest.

kommande helg

I helgen ska jag till Stockholm. Jag längtar tills dess! Bara så ni vet..  =)


Dags för pyssel

Blogg.se har bytt utseende. Och det är helt förvirrande och konstigt och funkar faktiskt inte alls bra. Datorn hängde sig och jag har fått klicka tusen gånger för att komma någon vart. Men nu är jag här och ja kan skriva. Sen kanske jag inte har så mycket att skriva om, men det är ju en annan sak.

Jag har bestämt att jag och Amalia ska ha en pysseldag snart. Då ska vi sy, sticka, plocka och fixa. Vad som hellst, bara vi aktiverar fingrarna och kreativiteten. Vill ni komma?


Längtar till våren

Lisa lämnade en kommentar och pappa kom hem och sa att mannen som blivit överkörd av tåget bara var skadad inte död. Allt känns lite bättre nu. Desutom har jag räknat massor av matte och är typ ikapp - ännu lite bättre. Men bäst av allt är nog att Jenny snart kommer hit <3

Så när jag blev på bättre humör började jag tänka på våren. För våren är så underbart härlig. Tänk känslan av att få gå i en tunn jacka och lätta skor. Jag längtar, längtar, längtar! När all snö och is är borta ska klackisarna på och jag kommer flyga fram vart jag än ska. För tycker inte ni också att det är så, när det blir vår och man tar av sig alla tunga kläder, så känns det som att man flyger fram!

Och förhoppningsvis blir det lite Hasslö i vår

Jag blir ledsen

Pappa ringde precis hem och sa att han skulle bli sen. Deras tåg var försenat för ett tidigare tåg hade kört på en banarbetare på spåret. Jag antar att den banarbetaren nu är död. Hela tiden runtomkring mig så dör folk. Det är inga jag känner men jag tycker att det är det enda jag ser i tidningarna nu för tiden. Död och olycka. En kvinna avled i helgen efter att hon förra veckan försökte hoppa på ett tåg som redan börjar rulla på Uppsala station. Två personer drunknade förra veckan när de åkte av vägen, flög över räcket och landade i en å. På Haiti har massor av människor dött. Hela tiden är det bara hemskheter och olyckor. Jag blir ledsen och rädd. Tänk om det inte hade gått så bra som det gjorde förra veckan då vi krockade. Då hade kanske jag också varit död vid det här laget. Usch. Jag vågar inte ens tänka på det. Änglavakt som endel brukar säga. Och den tackar jag för!

Finns det ingen som kan berätta något bra som har hänt? Så jag blir lite glad igen.

Shopping.

Jag tog mig ner på stan för att kolla in det sista på rean och försöka hitta mig något snyggt partyplagg. Men icke. Fy tusan vad tråkiga kläder det finns på stan just nu. Alla skjortor är fina, men jag lyckades inte hitta någon jag gillade. Annars tycker jag att alla kläder bara är tråkiga, eller för dyra. Men medans jag gick där och tjurade över dålig shopping hittade jag en snygg väska, och lite andra småprylar så som eyeliner, hårspännen och nagellack. Alltid finns det något man kan göra av med sina pengar på..

En sån här jacka vill jag dock ha, fast helst brun. Men jag var för tjurig för att orka leta upp någon. Jag vet ju att de har haft på hm förut.

Skidorna i går

I gårkväll åkte jag skidor. Och herrejösses vad jag åkte. Eftersom jag inte ville åka ner för mördarbacken på elljusspåret så åkte jag bara halvvarvet. Och det halvvarvet åkte jag om och om igen. Sammanlagt blev det 12,5 km. Sen fick jag ont i nacken och la av. Men det gick bra. Jag har varit förkyld nu ett tag, och kanske lite lat också, eh, så det har inte blivit så mycket träning. Men nu är jag igång igen.

Sitter på svenskan. Hanna och jag fick just läsa upp ett rim vi skrev förra veckan och så skulle resten i klassen gissa vad den handlade om. Lite gulligt av Cecilia ändå.

I en gran en ekorre satt
Han hade inte ätit på flera dagar och kände sig matt,
hans mage var alldeles tom och platt,
men han tänkte då att
bara jag en kotte kan få
så kommer jag mycket bättre må
men var kan jag finna en sådan då?
Han letade mellan löv och gren
Han kollade bakom buske och under sten
Han hoppade ner på marken så glatt
Och hittade där sin efterlängtade skatt
Nu kunde han äntligen sluta att söka
Men då hörde han barnen som var på väg ut för att tjuvröka
Åh, vad skulle han ta sig till
Han var tvungen att springa, här kunde han ju inte längre sitta still
Han hoppade från gren till gren
Men råkade göra illa sitt lilla ben
Och även den lilla svansen så len


Hejsvejs så länge. 


Dagens outfit

Jag tycker det är lite kul ändå samtidigt som jag nästan skäms, äsch.
Strumpbyxor: HM, Klänning: Systers, antagligen från USA eller Spanien, Kofta: Forever 21, Örhängen: Marknad i Kenya, Nagellack: Elinas  =)
gif maker


Värnamo folkhögskola 2

Jag blir nästan gråtfärdig för jag vill inte gå på gymnasiet jag vill sy och pyssla och fixa! NU! NU! NU!

Värnamo folkhögskola

I går började jag fylla i min ansökan till Värnamos folkhögskola. Åh, vad jag längtar och hoppas. Om jag inte kommer in kommer jag bli helt förtvivlad. Jag vet inte vad jag ska göra om jag inte kommer in. Det är där jag vill gå och det är där jag ska gå. Det finns inget annat just nu.

I Värnamo ska jag läsa textil. Jag blir så himla sugen. Det bara kliar i mina fingrar och jag bara längtar efter att få lära min hjärna i att tänka lite mer kreativt. Åh, det ska bli helt underbart.

Om jag har tur bor jag här nästa år!  =)


Bildregn

Här kommer lite bilder från helgen.

psykologi b

Jag sitter på min psykologi B lektion. Varje gång börjar vi med en "Inledningsreflektion". I USA hade vi också det, det kallades Bell ringer. Det är kul. Man kommer igång på en gång när lektionen börjar och man slipper sitta och vänta in folk och bli otålig. Det gör också så att folk som droppar in lite sent inte stör så mycket. I dag var inledningsreflektionen så här:
1. En 4åring som inte vil borsta tänderna - vad gör du?
2. Kalle,17 år, försover sig jämt och kommer för sent - vad ska man göra?

Det kanske låter dötrist när man läser det såhär. Men börja fundera på det och man kan utveckla tanken så otroligt. Sen tycker jag även att barnuppfostran är riktigt intressant.

Äsch, jag kanske bara svamlar. Men jag ska bjuda på två söta bilder.

Helgen som var

Trogna läsare, jag ber hemskt mycket om ursäkt för dålig uppdatering i helgen. Nu är det skola och vardag igen och jag ska försöka bättra mig. Helgen bestod av:

- Party för att fira att Gunnel jobbade sista passet på Max. Det började hemma hos Gunnel och Oskar och fortsatte på pitcher. Senare drog vi till Max och Gunnel kunde njuta av att det inte längre är hennes arbetsplats. Festen avslutades hemma hos Oskar och Gunnel igen.

- Mådde as-illa hela lördagen. Sov och gnydde. Bestämde mig för att aldrig mer dricka alkohol. He.

- Tittade på 21 gram och insåg att jag har ett väldigt bra liv. Tittade även på gamla filmer från när jag var ett år som jag jag aldrig sett förut. Gulligt.

- Joel kom och hälsade på. Jag lärde honom fläta håret, spela sjuan, vänd10a och plump och han lärde mig annat. Haha.

- Pappa lagade sin specialmiddag och stod vid spisen hela eftermiddagen. Detta är imponerande då min pappas matlagning oftast endas sträcker sig till blodpudding eller pyttipanna.

- Gjort semlor med hjärt-lock <3

Bilder lär dyka upp från i fredags. Även från projektet "fläta Stinas hår".
Nu ska ja kanske lyssna lite på läraren igen. Hejsvejs så länge.

Härlig dag i dag

Åh, jag har haft en så härlig dag. Och jag har massor av fina bilder från helgen att visa er. Häng vidare bara så kommer de nog i morgon eller nått.

Nu ska jag duscha och sen väntar en skön säng.
God natt.

fredagkväll

I kväll blir det utgång, och nu ska vi baka tårta och överaska min fina Gunnel. Vilken bra idé vi kom på va?  =)

..

Jag skev ett inlägg och sen hängde sig min dator. Antligen förstod den att jag borde lyssna på min lärare och inte stitta här. Men datorn ska minsann inte få vinna den här striden. Dock så orkar jag inte skriva om inlägget. Det handlade om att jag ska börja borsta håret (intressant va? haha) och att det är skitintressant hur ett barn blir till. Viste ni att det tar 4-6 timmar för spermierna att ta sig upp dit där det ska befrukta ägget. Coolt.

Nu ska jag lyssna på läraren. Vi diskuterar frågan:
Vad skiljer människan från de andra djuren?

Bild såklart.

blogg

Har hittat en ganska kul blogg. En tjej i england skriver ner allt som hennes kille pratar om i sömnen. Go check it out, här!

Smoothie var det ja.

De är tur att man har kloka vänner (Linda). Smoothie heter det såklart! Jag tog vaniljyoghurt, banan och frysta hallon, och lite apelsinjos för att göra den lite rinnigare och mer lättdrucken. Supergott och fräscht. Det låter klyschigt. Jag skrattade när min mamma sa att den smakade fräscht. Men det var sant. Fräscht var det minsann.

Nu har jag gett mig in mer i kvällsstämning. Pluggandet går lite segt. Tog en lång duschpaus men är nu fit for fight igen. Teet är kokat och päronen uppskurna. Sen blir det sänggång, jag skiter i hur mycket jag hunnit läsa (jag har ju i alla fall hunnit äta  =P  ). Jag vill inte vara trött i helgen. För i helgen blir det fullt ös med partyn, street dance och step, och förhoppningsvis lite pussar.

Här om dagen tipsade Enrico mig om hur jag skulle tampas med allt skolarbete. Efter jag börjat använda min nya brutala metod går det mycket bättre...

Smothie?

Jag kan nästan inte sluta läsa Harry Potter. Fast det kan jag ju, jag ljuger.. säger bara så för att jag önskar att jag var en boknörd som inte kunde slita sig ifrån sina böcker. Fast seriöst så är Harry Potterboken bra. Monsteröga har precis dött. Hm, hårt.

Annars har kvällen bestått i att jag har tryckt i mig dubbelt så många hårda tacos som min mage tål. Detta i sin tur resulterade i en kolosalt stor mage. Jag såg nästan gravid ut.. Efter tacosen var jag sötsugen men eftersom det bara är torsdag i dag och jag redan syndat tillräckligt den här veckan blev det något nyttigt. En smothie, hur fasen stavas det? Och nu sitter jag här. Som vanligt har dagens stora händelser kretsat kring det jag har tryckt i mig. Nice.

Smothie? Smoothy? Smody? hm.


Nu blir det till att plugga naturkunskap inför provet i morgon..
Tajo så länge då. 

Härliga dag igen

Hanna har nya skor och vi har psykologi för första gången i dag. Jag fick springa till tåget, blev svettig och äckligt törstig men det känns som om dagen kommer bli super!

I dag är jag lika glad som Findus!


Härliga dag

I dag har jag haft en så härlig dag! Några av de många bra saker som hände i dag den 20 januari:
- Jag skrattade jättemycket
- Jag lämnade in stilanalysen på svenskan, som jag för övrigt är jättenöjd med, och jag fick tillbaka min intervju jag gjorde i höstas och jag hade fått mvg på den!
- Imme och jag drog roliga skämt, dansade Soulja Boy och spelade gangsta hip hop i korridoren
- Jag umgicks med Gunnel och Oskar och kollade på kök till deras lägenhet
- Jag fick prata med en full Joel en kortis innan hans mobil dog
- Elina var i skolan för första gången i år
- Det var jättekul att prata med nior som funderar på att söka till mitt gymnasieprogram, på öppet hus på skolan
- Vi visade vårat projektarbete för sista gången någonsin. Nu är det över!
- Både Åsa och Sara sa till mig att jag är väldigt duktig
- Vi dansade Kenya-dans till Beep-låten
- Pelle drog osmakligt roliga skämt under internationella ekonomilektionen
- Jag ser ut som ett troll men har känt mig fin ändå
- Jag har börjat läsa sista Harry Potterboken och förstår inte hur jag har kunnat vänta enda tills nu, jag har ju liksom haft den sen den kom ut..

Det var bara ett litet plock av allt. I morgon kommer bli minst lika bra det lovar jag.

Sen tänkte jag på den sak, är det bara jag som faktiskt blir sugen på morgonmys när jag ser den här bilden? Helt plötsligt känns min tidigare så underbara säng rätt så tom och tråkig..

Vi tar skämtet en nivå högre

Bea har ingen aning om våran plan...
Pelle och Imme är verkligen på hugget i dag.

I smip07a har man aldrig tråkigt

You should'a been there. Folk i min klass är knäppa. Här följer några av dagens citet:

- Bea, vet du, jag har ny pojkvän!
- Åh, vemdå?
- Simon Norrsveden!

- Fin tröja Bea.
- Det är mitt nattlinne!
- Vet ni vad jag sover i? Jag sover i Simon Norrsvedens gamla tröja

- Ha, ha. Ni är tråkiga!
- Jag och Simon Norrsveden har aldrig tråkigt.

- Kan ni inte bara vara tysta?
- När jag är med Simon Norrsveden är det okej att vi är tysta ibland, för då hånglar vi..
- Åh, lägg av!
- Simon Norrsveden och jag lägger aldrig av...

- Är du mjuk och skön nu?
- Ne, min kuk är hård som en illbatting

- Jag fick stånd en gång när jag praoade på dagis..
- Simon Norrsveden får alltid stånd när jag är med..


Onsdag morgon

God morgon solstrålar.
Jag lyssnade på Anna Ternheim i morse. När jag hör henne känner jag en blandad känsla av att vilja skratta, skriva, dansa, mysa och bara gråta.

God natt

Nu har jag druckit o'boy och varit rastlös i snart två timmar. Jag ville pyssla men kände att jag har lite för ont i nacken när jag började plocka fram grejer. Istället har jag mest bara varit otålig och velat bli trött. Har dock hittat en man som jag gillar, Thomas Dybdahl.

Nu skiter jag i hur trött jag egentligen är och bestämmer mig för att jag är jättetrött!
God natt.

Hemma-spa

Kära systeryster kom och frågade mig om jag inte kunde noppa hennes ögonbryn. Själklart kan jag det, svarade jag. Sen mitt i allt noppande kom jag på att jag ju kunde smeta på lite ansiktsmask också. Sen tog jag det ytterligare en nivå högre och färgade hennes ögonfransar. Tånaglarna blev målade under tiden hon låg där och njöt. Tänk vad snäll jag är va? haha.   =)

Mysigt litet hemma-spa med syster är inte så fel en vanlig tisdagseftermiddag.

Jag går ur kampen som en vinnare!

Kampen är slut. Nils ringde och jag vann! Fuck you comviq, don't ever try to bitch with me again!
Jag med mitt war-face (alla som sett OC, vilket är erat??) Sjalen tätt omlindad kring min sköra nacke. Men jag vann, det är det som är huvudsaken!


kampen fortsätter..

Jag sitter och väntar på ett telefonsamtal från en viss Nils på GM The Phone House. Han pratar just nu med comviq och skulle komma tillbaka till mig.

Kampen fortsätter..

Fuck comviq

För första gången i världshistorien har Comviq bitchat när jag har ringt dem. Fasiken vad sur jag är nu. Jag vill bara gå och typ få den där killen i kundservice sparkad nu eller något.

Men ännu är inte kampen över.. Jag ringer igen.

den 18 Januari 2010

I går var dagen jag alltid kommer minnas. Elina tog körkort och jag krockade.

Det var vid den skarpa kurvan på gamla stockholmsvägen som vi fick sladd. Vi körde in i mittenräcket och studsade tillbaka till räcket på andra sidan, fick snurr och for över på andra körbanan och stannade slutligen när vi slog i det räcket. Allt gick så fort och jag fick panik när jag insåg att vi stod på fel sida och att det var bilar som närmade sig oss. Jag hann tänka hur det skulle kännas när de körde in i min dörr och jag skulle krossas. Men som tur var så fick vi igång varningsblinkersen och bilarna hann stanna. En bergningsbil kom och hämtade våran bil och Idas pappa kom och plockade upp oss. Allt slutade riktigt bra eftersom ingen av oss blev skadade. Bilen blev förstörd lite där fram men det spelar ju egentligen inte roll, bara vi klarade oss.

Jag var i chock hela kvällen i går och nu känns det bara konstigt. Det känns som om det inte riktigt har hänt. Linda säger att det nog är hjärnan som stänger av lite för att skydda mig. Nu är jag bara stel i nacken, men mår bra. Vi får se vad som händer med bilen sen.

Fast vi ska egentligen inte prata om det här. Det är ju Elina som är den stora stjärnan som har tagit körkort! Grattis stumpan.

pengasituationen

Okej, så här ligger det till. Jag har 65 kronor kvar att leva för den här månaden. Det kan kännas lite snålt, men om man tänker efter kan man köpa ganska många saker för 65 kronor. Därför tänkte jag lista några av de sakerna:
- 130 50örestuggummin
- 13 kaffe i kafeterian
- 18 kaffe i kafeterian om man har kaffekort
- 1 par sexiga trosor från HM
- ett linne på 50% rea
- en enkelresa till stockholm om man tigger en krona av någon
- en billig flaska vin
- ett par färgglada strumpor
- 6 resor fram och tillbaka till skolan med stadsbusskort
- 2 chailatte på barista
- ...

jag menar, det finns ju en oändlig mängd saker jag kan få för 65 kronor. varför klagar jag?

Lunchen

Åh fy sjutton vilken lunch. Karin satt vid bordet bredvid och skrek: Nu dör hon, Stina! Nu dör Stina!
Jag skrattade så jag knappt kunde andas. Det var självklart kära Pelle som var källan till allt skratt. Och som vanligt är det inte roligt så här i efterhand. Men några citat kanske jag kan dra:

- Min pappa kommer och plingar på och frågar om han kan prata med Hannas föräldrar och Hanna säger: NEJ! Så jävla bestämd, hon har makt över Alla!

- Hanna stänger in min pappa i källaren i hans egna höghus, och tvingar mig att förhöra honom. Och jag känner inte igen honom längre. Men Pelle, det är ju jag! Eh, va? Vemdå? Så jävla tragiskt...

- Jag försöker låssas som att jag egentligen vill följa med fast jag inte har något val, jag har varit fastbunden i två år...

- Att jag sjunger när jag har sex... vem har du pratat med??? Har du pratat med kuratorn? Vad sa hon? Berättade hon att jag gjorde det i går? Berättade hon att jag gjorde det där andra i förrgår också? Berättade hon... Har du pratat med kuratorn alltså..?

Pelle är så underbar.


måndag morgon

Mindre än 10 timmar senare och så sitter man här igen. Jag var otroligt snäll i morse skulle jag vilja påstå. Jag skulle skjutsa mamma till jobbet och frågade samtisigt om Enrico ville ha skjuts. Det ville han, och det gjorde så att jag var tvungen att stiga upp tidigare och vara på skolan en timme innan jag egentligen börjar. Så nu har jag suttit här i 30 minute roch försökt skriva på min stilanalys till svenskan. Det är skitsvårt. Men det tar sig. Och snart är det matte.. hm.

Äsch, jag har inget intressant att berätta så det får vara. eller jo, just. Jag är ledig i morgon!
hejsvejs

god natt

God Natt. Vad glad jag är!

This song was playing the whole time and I was probably the best dancer, right? haha
Okej, här kan ni se min utveckling och på slutet några som faktiskt är riktigt bra.
Jag kan sakna USA ibland. Jag vill defenitivt göra något sånt här igen. Det tycker jag alla ska.

värme-kyla-problemet

Mobilen är betalad och klar och dimper ner om 2-4 arbetsdagar. Nice. Dealade med pappa också så han betalar halva. Det är inte så fel att få en mobil för under 250 kronor. Det är dock svårt för mig att tro att den kan slå min lilla rosa som jag har nu.

En sak som jag har tänkt på som är lite drygt nu på vintern är det här med värmen och kylan. Min dator har stått på undetr hela dagen och det har såklart gjort att det har blivit lite varmare än normalt här i mitt rum. Eftersom jag har pluggat och inte velat bli störd har jag haft dörren stängd, vilket har gjort det änn lite varmare här inne. Trdje grejen är lamporna som har lyst. Jag hatar att sitta vid datorn eller läsa en bok när det är mörk. Därför har jag haft lampan på hela dagen. Mina 5 spotlights blir väldigt varma och även de har bidragit till att höja värmen i rummet ett snäpp. Jag stängde av mitt element och tog av mig mina kläder. Fortfarande kändes det instängt och varmt här inne. Därför öppnade jag mitt fönster. Rummet blev något fräschare och ändå inte så farligt kallt. Tyckte jag i början... Sen helt plötsligt så var det skitkallt om fötterna och jag var tvungen att dra på mig både tjocktröja och mjukisbyxor. Jag stängde igen fönstret men lät elementet vara av. Nu har det gått ca 30 minuter och den där kvava äckliga varmluften som gör så man blir kallsvettig och får ont i halsen har smygit sig på igen. Så får jag väl börja om igen. Av med kläderna upp med fönstret, nästan frysa ihjäl och på med kläderna igen. Vilket i-landsproblem. Men ändå ett problem.

Världens fulaste. Hahaha. Mina två outfits för dagen. Gissa vilken som är varm och vilken som är kall..

mobiltelefon

Jag måste nog säga att jag har världens sötaste mobil. I love it <3 Men nu är det så att min älskade mobil har gått sönder. Det är glapp i skärmen och den slocknar ungefär var tredje sekund. När den slocknar måste jag böja ihop den igen, men inte för långt för då kommer jag tillbaka till bakgrunden. Jag måste böja nästan enda ner, men ändå inte. Då får den lite ljus igen och lyser i tre sekunder innan den slocknar. Det är lite drygt när man försöker läsa ett sms. Därför håller jag på att kolla på en ny.. Självkart är jag ute efter någon riktigt enkel mobil. Jag vill dock inte ha något fult. Men samsung är rätt bra på billigt men snyggt. Jag tror att det är den här Gunnel har, funderar på att köpa den. Bara 399 kronor på teknikmagasinet:


Den har världens mest praktiska funktion också:


Ska kolla vidare lite..

söndag

Natten var helt otroligt skön. Jag sov så där gott så när man vaknar är man aldeles glad och skön och tacksam för att man finns, typ. Sen har jag hunnit räkna lite matte och ska nu kolla lite på stilanalysen jag ska göra. Allt känns rätt bra nu ändå.


En bild måste jag ju ha också.. Jag när jag var 9 år.


helgen

Haha. Som ni kanske kunde ana i förra inlägget hade jag tagit mig en liten hutt alkohol. Inte mycket, inget att oroa sig för. Men i kombination med ett schweiziskt tangentbord så kan det bli lite svårt.

Hittills har jag haft en jättehärlig helg! I gårkväll åkte jag till Stockholm och träffade Joel. Vi bara pratade och myste, kollade på snow boardfilm och skrattade. Sen i dag kom Hanna in till stan och vi gick runt på massa affärer och letade efter en ny snow board till henne. I sista affären, som vi bara råkade gå in på av slump typ, hittade vi perfekta brädan. Hanna var glad, jag var glad och J var glad. Hanna var till och med så glad så hon bjöd mig på middag på Mammas Meze. Jag var vrålhungrig och mat har aldrig smakat så gott förut. Sulle, Hannas ena chef, var gulligast och bjöd på drinkar och massa prat. Sulle skjutsade mig till tåget och här hade allt bra kunnat sluta. Tåget var inställt och nästa skulle gå om 45 minuter. Men som en ängel från himelen så kom Leif. Han hade skjutsat in Gunnel och Oskar till stan och tog med sig mig hem. Jag kom hem innan tåget från uppsala ens hade åkt. Underbart. Och nu pratade jag med J och sa god natt. Så det är väl dags att sova.

I morgon blir det matte och stilanalys till svenskan.

God Natt. Lite bilder från helgen.



All denna mat! Vart ska man börja?

glasstime

Jag tänkte ge er en snabbrapport nu pü frewdagskvällen. Jag är i sthlm med mr S. Han är just nu pü jakt efter liote glass till mig.

..

I går fick jag en sån där komplimang som gör en helt pirrigt glad och generad och helt fnissig. Jag satt och pluggade religion och den kom i perfekt timing. Den var precis vad jag behövde höra och jag fick extra energi och orkade kämpa på lite till. Komplimangen handlade inte om mitt utseende utan om hur jag är som person. Vist är det kul att få höra att man är snygg, men en sån här komplimang sätter sig så mycket djupare.
Den fick mig att börja fundera över hur jag är. Hur jag beter mig. I höstas funderade jag jättemycket på sånt och snurrade in mig i allt. Det blev förvirrat och mest bara jobbigt. Tyvärr lyckades min självnegativa hjärna spotta ut allt jag inte var bra på, klarade av eller gjorde som kompis, dotter, tjej. Jag tänkte på hur jag vill vara men lyckades sen hitta alla gånger jag inte lyckats vara så. Det gjorde mig mest besviken och ledsen. Så jag bestämde mig för att sluta tänka på allt och bara vara istället. Vara som jag är tills någon säger till. Och om någon skulle göra det kan jag ta ställning till det då tänkte jag. 
I går när jag igen började tänka på hur jag är och beter mig var jag tvungen att strängt säga till mig själv att inte tänka på det. Inte tänka på sånt utan bara vara. Jag vet egentligen inte vart jag ville komma med det här...

Men tänk inte så mycket. Om du handlar elakt så tror jag nog att du känner av det. Annars är det bara att tuta och köra på.

för att lätta upp trycket lite, partybilder från oskars fest på jullovet


Pelles mamma om att föda barn:

- Det kändes som att skita ut en termos!

En pumptermos

Vill ni höra något otroligt? Jag är klar med min historiauppsats!!!

Okej, den blev inte alls speciellt bra. Men den blev nedskriven och inskickad. Jag följde instruktionerna till punkt och pricka och den är klar, klar, klar!!! Sweet. Nu ska jag knata vidare till min religionsuppsats. Men den går förhoppningsvis ganska fort eftersom jag faktiskt inte orkar satsa på ett mvg just nu.

Och såhär har jag sett ut i dag. Huvudet råkade åka av, men a ja. (Min kära kamera är ju tillbaka och måste utnytjas, yay, lycka!)
Klänning: marknad i London, Kofta: Marknad i Vietnam(?), Strumpbyxor: HM, Strumpor: Stadium,


tiden är inne..

Just nu vill jag bara dö! Jag vill långsamt skära av mig halspulsådern eller lägga gift i ett glas och snabbt svepa innehållet. Kanske att jag ska skjuta mig själv i munnen eller trycka ner en trasa i halsen så jag kvävs. Jag funderar på om dränkning är bästa sättet kanske, eller omjag ska testa hänga mig från min lampa.

Äsch, jag ska inte ta livet av mig - jag ska bara skriva två skolarbeten tills i morgon. Det är ungefär samma sak.

Gratis bio

Jag vet att sånna här sidor där man ska samla poäng för att få grejer kan vara lite konstiga och töntiga och jobbiga. Men jag är med i Gratis Bio och det är lätt värt det. När man har samlat ihop 200 poäng får man 50 kronors presentkort på valfri affär, Gina Tricot, HM, MQ. Det finns massor. Det är ganska enkelt att samla ihop poäng. Antingen kan man vara med i undersökningar, besöka hemsidor eller handla via deras sida på typ nelly.com och andra internetsidor. Bara för att logga in eller skriva i någons gästbok får man poäng. Jag har besökt några hemsidor och varit med i några undersökningar och är snart uppe i 200 poäng. Härligt.

Så om du vill, testa att gå med: http://gratisbio.se/?RecruiterID=238088

för hannas skull

Ja, jag vet. Jag borde skriva klart min historiauppsats eftersom jag inte gjorde det i går. Men Hanna klagade på dålig uppdatering och vad gör man inte för sina kära läsare.

Dagen än så länge har varit ganska onödig. Jag steg upp och trodde att jag hade massor av tid. Självklart hade jag inte det och fick lämna halva mackan i kylskåpet. Halvsprang till tåget och självklart var det försenat. Hm. Smög mig på sj-tåget och hann med anslutningabussen till skolan. Allt hade löst sig, trodde jag. Men så klart var historialektionen inställd när jag kom hit. Så onödigt. Jag hade kunnat sova i en timme till! Gah!

I går kom Joel och hälsade på. Han tog två bussar och två tåg bara för att få se lilla mig. Åh så smickrad man blir. Sen satt vi och lyssnade på massa vis-musik hela kvällen och bara tog det lugnt.

Äsch. Jag har inget mer att skriva. Hoppas du blir nöjd Hanna.   =)

Hejsvejs så länge, eller just, jag har ju hittat min kamera. Snart kommer bilder från festen vi hade hemma hos Oskar i mellandagarna. Det är nice bilder för sjutton!

Här är en annan bild så länge. Jag bowlar i USA.


Björn är så rolig

Jag har funderat på att börja skriva ner citat av Björn. Han försöker inte vara rolig, och just därför så lyckas han så himla bra. De är i och för sig bara roliga om man upplever dem på plats antar jag...

"Är det okej att jag fick ett sms av en tjej halv fyra i natt och svarade på det?"

 

Here he is. Björn the boy:


Jag är sååå avundsjuk

men också superduperglad. För Miss Malva har antagligen fått lägenhet! Jag blev så himla glad när hon sa det. Jag vill också ha, men hon är mest värd ändå. Jag längtar nå fruktansvärt tills jag också får flytta hemmifrån. Hoppas det går fort.

Så här ser hennes framtida lägenhet ut:

skolbajs

Livet är bajs just nu. Vi sitter här i skolan och klagar på att vi är just i skolan.

God natt gott folk

Skolan börjar igen om mindre än 10 timmar. Jag vill inte. Fast samtisigt så vill jag ju. För jag vill ju att det ska ta slut, och det tar ju aldrig slut om jag inte genomlider sista terminen. Helt otroligt är det egentligen. Jag går sista terminen på gymnasiet och om 6 månader är det slut!!!! Underbart.

Gott natt då.

Den här novellen skrev jag i ettan på gymnasiet. Vad tycks?

Mobilen ringer men han svarar inte. Han sitter ju här med henne och hon pratar.

De hade träffats på krogen och hon hade frågat om han skulle följa med hem.

-         Klart som fan att jag ska, hade han svarat.

Hon: lång och läcker, lättklädd. Han: välrakad och nyklippt, iklädd det senaste modet. När man tänker efter är de rätt lika varandra.

Kan hon inte bara sluta prata, tänker han. Hon är trött efter den långa dagen men han är full av energi. Tiden segar fram, kan det inte hända något? Hon reser sig upp och knäpper på stereon, tar några dansande steg, tänder en cigarett. Han sträcker sig mot henne, vill också ha. Hon fnissar och slänger cigaretten i askkoppen på bänken. Han studerar henne. Han skulle aldrig säga att hon är snygg, men ändå, hon ser rätt bra ut. Det är konstigt att hon inte har någon pojkvän, tänker han. Hon borde ha någon annan än honom, han kommer ändå överge henne sen. Det vet de båda två.

-         Jag är trött, säger hon, vi kanske borde sova.

Hon fnissar. Ger honom ett ögonblick, ger honom en chans att hindra henne från att gå, men han rör sig inte, bara tittar på henne. Hon slinker in på toaletten, låser dörren, känner hur hon vinglar lite. Hon tar tag i handfatet och lutar sig mot väggen. Det blev lite för mycket vin i kväll, hon vet det, han också. Hon sjunker ner och sätter sig på golvet.

-         Fan, fan, fan, viskar hon för sig själv.

Hon får inte göra något som hon kommer att ångra sen. Det blir ofta så när hon dricker för mycket vin, att hon ångrar sig efteråt. Är det för att hon känner pressen? Att hon måste vara till lags? Vara bra?

Han är vacker och rolig, hon känner sig inte tillräcklig när han är med. Han har väl egna kompisar, varför måste han ta hennes? Hon fumlar på hyllan efter sin rakhyvel. Rakar sig under armarna och på benen. Hon drar ner trosorna och rakar bort allt det lurviga, mörka. Hon vet inte varför hon gör det, det finns ändå ingen som bryr sig.

Han sitter i vardagsrummet, har tagit av sig tröjan. Han är muskulös, han vet att han ser bra ut, känner sig självsäker.

Han funderar. Han träffade hennes kompisar i dag på krogen. Så fort han presenterade sig blev hon tyst som en mus, skämdes hon? Han lutar sig fram och speglar sig i fönstret. Ser på sina muskler och bestämmer sig för att hon inte alls skämdes över honom.

Han har lätt att få tjejer.

Det har varit tyst inne i badrummet ganska länge när toalettlåset klickar till och går upp. Hon har smörjt in sig med mjukgörande lotion, borstat tänderna och håret, sprutat lite parfym på sig. I sitt rosa sidennattlinne kliver hon in i vardagsrummet, ser på honom. Hon vill inte göra honom besviken, hon vill att han ska tycka om henne. Hon anstränger sig för att se glad ut, se nykter ut. Han får inte tro något annat. Hon sätter sig bredvid honom i soffan. Stryker honom över ryggen, drar honom lite i nackhåret. Han är varm. Hon fnissar till av någon anledning. För mycket vin tänker han. Själv drack han nästan ingenting i kväll. Ofta brukar han dricka tills han däckar men inte i kväll. Han gissade att hon skulle fråga om han skulle följa med hem till henne och därför lät han bli alkoholen.

Han känner en svag doft av parfym, den påminner honom om något. Stereon är fortfarande på men musiken är svag. Man hör deras andetag, hans korta, hennes också. Parfymen igen, är det samma sort som förra gången han hade… nej, han slår bort tanken.

Hon sitter fortfarande och stryker honom över ryggen. Han blir nästan irriterad, ska de sitta här hela kvällen eller? Hon böjer sig fram emot honom, han luktar lite svett. Han pussar henne på kinden, snabbt. Hon njuter av pussen. Visst kommer han hit då och då, i alla fall då hon ber honom, men då går han oftast och lägger sig på en gång. Som att han vill få det överstökat. Han brukar inte stanna så länge, han går direkt på morgonen. Hem till sin pappa förmodar hon, det är där han bor. Men vad finns det där att göra? Varför kan han inte umgås med henne?

-         Vi kanske ska…, han avbryter sig mitt i meningen.

Han ställer sig upp, låter hennes strykande hand glida av från hans rygg. Han knäpper upp en knapp i byxorna som för att ge henne en hint.

Hon tittar upp på honom,

-         Redan? Säger hon med en suck.

Hon vill vänta lite till. Försöker hålla kvar honom bara någon minut. Hon vet att när de väl har gått ifrån vardagsrummet kommer det där lugnet som lagt sig vara borta och morgondagen kommer skynda fram och han kommer lämna henne igen. Det gör ont varje gång han går. Kanske vill han inte träffa henne mer sen igen. Kanske är hon inte tillräckligt bra. Verkligheten kommer att tränga sig in i varje del av henne och slita hennes lilla kropp i stycken. Men han vill, nu. Han vill inte sitta här och prata med henne. Hon ser det. Reser sig långsamt.

Mobilen ringer igen, tystnaden bryts. Den ligger på bänken, de tittar på den. Det går flera signaler.

-         Men svara då, det kanske är något viktigt, säger hon.

Han svarar och en ilsken röst säger,

-         Hej, det är pappa. Vad gör du? Du skulle ju komma hem, är du hos mamma? Får jag prata med henne!

Han ger långsamt över telefonen till henne.

-         Pappa vill prata med dig, säger han.

Äntligen får han gå och sova.

 

Blev du förvirrad här på slutet? Läs en gång till och tänk om...

 

 

 

 


jullovet

Helt plötsligt blev jag lite stressad. Hur kan hela lovet bara ha försvunnit? Vart tog det vägen? Vart gick alla dagar? Hanna berättade i dag att historiauppsatsen ska vara inne på torsdag och religionen ska vara inne på fredag. Eh. Jag har inte börjat på någon av dem. Fan, fan..

Det jag borde gjort på lovet:
- Räknat 125 tal i matteboken
- Skrivit PM om vad som hänt om Ingrid Bergman varit en man
- Skrivit en uppsats om existencialism
- Pluggat naturkunskap
- Läst internationella ekonomiboken
- Läst boken till svenskaanalysen jag ska skriva
- Tränat

Saker jag har gjort på lovet:
- Jobbat 9 dagar!
- Räknat 85 tal i matteboken
- Shoppat skor på rean
- Gått och lagt mig för sent och sovit långt in på dagen
- Häckat framför datorn
- Druckit hinkvis med te
- Ätit julgodis och massor av mat
- Träffat J
- Inte tränat..

Det mesta jag har gjort det här lovet har varit mindre vettigt. Varför blir det alltid så? Hm. Som Albin sa i går: "Det här är verkligen inte en jul jag kommer minnas, eftersom jag inte har gjort någonting alls..."
Äsch, nu ska jag hämta Gunnel och Oskar från tåget. Ska skjutsa hem dem och leta efter både kamera och skor i deras stora hus. Sen blir det till att skriva om Ingrid Bergman. Men bara för att religionen är minst viktig är jag mest sugen på den.. äsch.

vatten

Man kan ju inte bara ogilla, det finns ju alltid bättre saker. Det här är bra saker.
Jag hittade massa gamla bilder från Mars 2007 när jag lekt med lite vatten. De borde ses i större format för då blir de bättre, men det här får väl duga   =)

saker jag ogillar

Jag brukar säga att man inte ska hata saker. Därför så ogillar jag istället.

Jag ogillar:
- Att man på facebook kan gå in och kolla på andras bilder och grejer. Man får veta aldeles för mycket som man inte vill veta.
- Att jag måste stiga upp tidigt i morgon för att åka till mammas jobb och sitta där och räkna matte.
- Att jag inte har skrivit något av alla de arbeten som ska in nu när skolan börjar igen.

Okej, den här hatar jag:

- Att jag fortfarande går på gymnasiet.


Nu ska jag sova. God natt.

Helgen

Helgen är över och inget pluggande har blivit gjort. Jag vill helst inte tänka på det. Smärtan i min, efter snow boardåkningen, söndertrasade kropp har blivit bättre. J gav mig massa massage och det var gudomligt. Bara för den massagen är det nog värt att testa snow board igen.

Avatar var bra, men inte sååå bra. Eller? Jag menar, tyckte jag kanske att den var mindre bra eftersom mina förväntningar var så höga, efter alla kommentarer från andra som sett den? Jag tyckte den var okej. Annars har jag inte gjort så mycket sen senaste. Jag har haft lite visning av knivsta. Det var trevligt och man inser att Knivsta faktiskt är ganska fint.

Nu ska jag äta varm macka med familjen och Enrico som precis har kommit hem från finland. Och sen kommer Evelina och Albin hit för lite te med mig och syster.

Ha det så bra så hörs vi.

Bild från arkivet. Jag i mitt rum i USA för två år sedan exakt på dagen. Precis hemkommen från 80talsfest.

i'm in great pain

Hela dagen har gått och jag har pillrat i mig två ipren. Jag har jätteont. Lite bättre kändes det när Joel sa att han tyckte synd om mig. Bra. Ingen får skratta åt att jag har ont. Då får jag nog bara mer ont. På facebook finns massa klipp när jag vi åker. Gå in och kolla på klipp som jag är taggad i. Tyvärr fick inte Hanna med när jag åkte perfekt utan började filma precis efter det. Hm. Blev värsta besviken. Nu finns det ju liksom inget bevis på att jag var lite bra i alla fall.

Nu ska jag starta en film på Voddler och ligga och kvida för mig själv över min värk. I morgon blir det till att träffa mr köttnäsa eller utomjording som han också kallas, och gå och se Avatar i 3d. Grymt. Hoppas värken släpper lite tills dess. Hur ska jag annars klara mig i typ två timmar i en biostol. hm.

Här värmer jag min stackars nacke i en kenyasjal. Se vilken smärta jag verkar ha. Har även fått Ingrids urtvättade rosa tjocktröja som jag älskar. Nice matchning med färgerna till det ruffsiga håret va?


Och här är mr Köttnäsa-utomjording


God Natt på er gott folk.

dagen efter snow boardåkningen

Seriöst. Jag har så himla ont i kroppen! I går var vi och åkte i Kungsberget och Hanna lärde mig att åka Snow board. I dag känns det som om jag har lbivit överkörd av en ångvält. Jag har ont överallt. Men det var himlans kul. Och när värken har gått över så kommer jag nog tycka att det var värt det. Jag lärde mig till och med att svänga lite där på slutet!

Men nu ska jag gå  ner och baka något. För i dag är det fredag och då får man vara onyttig.

Ing-ing kommer hem igen!

Nu ska jag åka och hämta syster-yster från tågstationen. Henne har jag inte sett sen i början av september   =)

jag trotsade vädret!

Jag klarade det. Och jag klarade det galant. Jag glömde till och med ett par av mina byxor hemma, men frös inte ändå. Skönt och härligt var vad det var. Vi körde backe uppför och backe nerför, backe uppför och backe nerför. Om och om igen. Sen drack vi blåbärssoppa lite snabbt och så körde vi igen. På slutet blev det 5 stycken stakintervaller. 40 sekunders staka-allt-vad-du-har, och sen vila i jag tror det var en minut. Och så staka igen.
Förra gången vi stakade kändes det inte nå bra. Men den här gången fick jag riktigt flyt på det och kom framåt gansak mycket bättre än förra gången. Jag är helt slut i baksidorna av överarmarna och lär ha stor träningsvärk i morgon. Värst blir det väl på torsdag. Det är nästan alltid värst två dagar efteråt.

Trning var precis vad jag behövde. Jag kommer liksom av mig nu när jag har lov. Jag jobbar rätt mycket och de dagar jag inte jobbar försöker jag sova ut. Och så har man väl blivit lite lat också av allt julgodis. Men nu kör jag på nyttighetsspåret igen. Bara fredagar och lördagar är det tillåtet med onyttigheter. Och Hanna kör också den, så om ni ser henne fuska får ni kittla henne   =)

Och Elina! Ska inte du också vara med??? Jag vet att du vill. Haha.

Ne nu ska jag gå ner och dricka te och äta ägg som pappa har fixat åt mig. Hejsvejs så länge. I morgon blir det sista jobbpasset och sen snow board på torsdag.

Så här ser fröken Hanna ut för er som inte viste. Bilden är från sista kvällen i Kenya.

jag ska trotsa vädret

Nu ska jag ut och åka skidor i minus 22 grader. Hoppas jag överlever. Jag har lager på lager, på lager med kläder. Ser ni osäkerheten i min blick? Det är osäkerheten över ifall jag kommer överleva eller inte...

skratt

Ni vet när man är så inne i sina tankar så man inte riktigt vet vad man gör fören man gjort det. Så var det i dag. Klockan 16.00, efter att ha jobbat sen klockan 7, började jag gå hemmåt. Jag gick och tänkte på olika roligheter och fick största leendet som efter ett tag gick över i ett högt skratt. Oj, Oj, någon som råkade höra??? Ne, tur. Och så tänkte jag vidare. Efter bara några minuter kom skrattat igen och ännu en gång tittade jag mig oroligt över axeln för att se ifall någon gick bakom och tyckte jag var knäpp. Inte den här gången heller. Tur.

En av de bästa låtarna just nu, : Yann Tiersen – Comptine D'un Autre Été, L'après-Midi jag undrar bara hur man uttalar namnet


Haha.
upload pictures


snow board

Hanna kom hit och vi hade lite träning inför snow boardåkningen på torsdag.


Nu är vi totalt redo för åkningen på torsdag   =)

det bättrar på sig

Josefin hade lagt upp gamla bilder från när vi var små på facebook. Åh vad man blir glad av sånt. Och så bara tänker jag på hur länge jag, Ingrid, Jenny och Josefin har varit så himla bra vänner. I love them!


ännu lite bättre fast fortfarande ganska dåligt

Ullared kan väl göra vem som hellst glad. Men att det var det sista avsnittet var ju inte nå kul.

lite bättre nu

Var inne på Milles nya blogg och hittade två klipp från youtube som gjorde dagen i alla fall lite bättre.


,

I dag är en sån där jävligt dålig dag. Det är sällan jag hatar något. Men i dag hatar jag verkligen.

Fuck idag.

Nyårsbilder

Så var även denna dag avklarad. Jag fikade med Hanna på stan. Pratade med Schweizaren över skype och har precis kollat på film på Voddler. Annars har jag inte hunnit med så mycket. En bra dag alltså. I morgon blir det skidor. Har inte tränat på snart två veckor. Man kommer ur det där så lätt så fort man kommer ur sina rutiner. Det blir väl bättre när skolan börjar igen antar jag. Fast fasiken. Jag vill ju inte att skolan ska börja igen..


Bilder från Nyårsafton. Snodda av Sofia och Jenny.

2009 - bilderna

Jag har fortfarande inte hittat min kamera. Det är konstigt hur saker bara försvinner. Men här kommer i alla fall ett 2009 i bilder. Hoppas ni kollar noga, för det här tog tid. Haha. Men aja, som sagt. Jag har ju inget annat att göra...   =)



Januari - Nytt år och nya planer. Nyss hemkommen från ett besök i USA. Med kortare hår och nya högklackade skulle detta år bli bättre än någonsin. Skolan sparkade i gång på en gång med Ideologiredovisningar och festerna hemma hos Robin blev vilda. Vissa kanske man inte ens mins.. Mille fyllde 18 och Elina och jag tog ut henne för att visa hur club-livet gick till.




Februari - I bildväg är denna månad endast fylld med party. Hanna fyllde 18 år! Vi var ute och drack öl på vip en kväll och Flinky drog med mig på korridorsfest. Jag var nykter de två förstnämnda eftersom vissa -hol inte tåldes efter vår class reunion hos Robin.. Även denna månad åkte hår av, det var dags att testa lugg.



Mars - Anna ordnade fest. Endast 6 bjudna, så det kändes nice att vara en av dem. Vi skrattade och drack och flummade och det spårade ut totalt. Det var rena rama orgien i Annas vardagsrum. Och aldrig förr har jag varit så glad och lycklig samtidigt som jag har spytt. Konstigt det där.. Gunnel fyllde 19 år och Oskar hade ordnat överaskningsfest med Caribean-tema. Sen blev jag medbjuden när Bounce uppträdde i Sthlm. Grymt bra. Håret blev ännu en gång klippt. Denna gång mycket kortare!



April - April började med en härlig helgvistelse till Gotland för att hälsa på Evelina. Det fortsatte sedan i samma harmoniska stämning med Vattenpipa med tjejerna på Pizzavallen i Knivsta. Jag bangade utgången efter pizzakväll hos Linda och fortsatte köra på min lugna månad. Jag laddade inför Kvalborg. Rockfesten blev legendarisk. Något att minnas. Live-band, Jäger-jakt, massa snygga människor, filurstråk och det vanliga polisbesöket var några av de grejer som fyllde kvällen.



Maj - Efter April så kommer Maj, och i Maj så fyllde jag 19 år och jag hade kalas och i Maj var det alla skivor och i Maj tog jag körkort.



Juni - I Juni tog alla studenten förutom jag. Mattias och Jenny var två av dem. Roligt för dem, tråkigt för mig.. Men sen kom Peace and Love och det var ju bara helt underbart. Annars fylldes Juni mest bara med jobb och att krama gamlingar.



Juli - Bara slit och släp, men så kom en veckas semester. Och då åkte jag såklart ner till mormor och morfar på Hasslö. Världens mest underbara plats. Sen kom Elina ner över helgen och hälsade på. Trevligt.



Augusti - Jag jobbade mina sista dagar för sommaren och sen började skolan och Enrico kom hit. Ingrids spanska kompisar hälsade på och mormor och morfar kom upp för ett besök. Det var fullt hus och ingen lugn och ro någon gång. Pappa fyllde 49 år och jag hoppade fallskärm. Det var middagar och fest. Härliga månad men oh så trött jag var när den var slut.



September - Jag klippte mig igen och Göran firades lite hemma hos Oskar. Skolan var i full gång och allt annat än lugnt. Mitt liv blev rörigt. Jag behövde en paus och åkte ner till mormor och morfar över en långhelg. Där fanns lilla valpen Klinga. Så otroligt söt!



Oktober - Äntligen var det dags att åka iväg till Kenya. I 16 dagar var vi i Kenya. Jag bodde i den lilla byn Ahero (som betyder jag älskar). Vi åkte hem till människor. Blev inbjudna till deras hus och pratade med dem om livet. Förutom Kenya blev det lite utgång, både före och efter, och party hos Flinky såklart.



November - Vilken jävla slitmånad. Projektarbetet skulle påbörjas men även hinna avslutas innan månaden var över. Vi jobbade på som tokar men bra blev det. Annars var det bara massa småplock den här månaden. Vasaloppsträningen började. Jag mönstrade, sydde, köpte skor, kollade på Basementfixade och donade. Flätorna åkte av och Hanna och jag gick ut en gång. Jag träffade på Mr J också.



December - Sista månaden på året. Den blev ganska så mysig ändå. Projektarbetet avslutades helt - skönt! Jag tränade massor och var till och med så töntig så jag filmade det för att se hur bra jag skötte tekniken. Haha. Enrico lagade mat och vi julpyntade och julbakade. En utgång med Linda och Filippa klämdes också in. Och nån resa till huvudstaden hanns också med. Trevligt.




Gott nytt år allesammans!

pinigt

Nu har jag skrivit värsta satsarinlägget. Det är nästan så jag inte vågar publicera det. Då känns det som om jag inte har ett liv. Eller snarare som att mitt liv är att sitta på bloggen och mata mina 15 läsare med info om mitt intressanta liv. Eh.

A, ja. Det kommer nog upp snart ändå.
Gott nytt år på er allesammans.

RSS 2.0