hemma igen

och så var peace and love över. och trots att det har gått 26 timmar sedan jag kom in genom ytterdörren är jag otroligt trött. jag är så trött så jag inte ens orkar berätta något. jag kan bara säga att fy fan vad kul jag hade!

senare blir det bilder och lite mer text.
men nu ska jag installera the sims 3 som johan "köpt" åt mig på internet. haha,

puss på er gurkor, och camilla är välkommen som läsare. om hon vill. för du är sötast.

nu drar jag på peace and love

och jag har fått en till läsare, eller det vet jag ju egentligen inte. jag har bara vågat säga till ytterligare en person att jag har en blogg. det var bea som fick den äran. kanske att hon inte ser det som en ära, men äsch.

myskvällen hemma hos albin blev tokigt kul. vi spelade spelet våghals och skickade tokiga sms hit och dit och över hela världen. anna spankade mig och jag tvingades säga, i'm so nasty efter varje gång. robin fick veta vilka som i rummet kunde tänka sig att ha sex med honom. det var 3 av 5, då han inte är inräknad, så rätt bra betyg skulle jag väl vilja säga. sen kom johan och vi vinglade hem på hans cykel. satan vad det är svårt att bli skjutsad på cykelsadeln. i alla fall om man är tokigt full. men kul var det. jag bara skrattade och skrattade.

efter söndag har jag bara sovit typ. såååå skönt. och i dag blev det tältköp också. fyndade ett för 99 kronor på rusta, men det vette fasen om linda och jag får plats där. haha. trångt är mysigt, säger vi.  =)

och i morgon, 8,27 drar tåget iväg från uppsala. dags för peace and love. det ska bli jäkligt kul. öronpropparna och solkrämen är packad och peppen är på topp. ha så kul här hemma så länge.

tjao tjao

som ny och fräsch igen

jag har bastat, skrubbat och pealat, jag har duschat, rakat mig. borstat tänderna. smörjt in mig med hudkräm och ansktsräm. sättit på mig mjuka bekväma slapparkläder. jag ska måla naglarn också tror jag.

jag är helt redo för en mysig grillkväll hos albin.
vi hörs


städdag

nu har jag jobbat 4 dagar i rad, och i dag blir det att städa. mitt dum ser ut som ett hellvete. jag har haft folk sovandes här i två veckor, så det är förståeligt. men jag vet inte vart jag ska lägga alla grejer, jag var nämligen tvungen att tömma en garderob när min syster kom hem, för den skulle hon ha. hm.

kid cudis vs crookers - day 'n' nite

grillning hos albin i kväll med henny, anna och robin. trevligt och mys.

och så en bild såklart. ingrid och jag teatrar framför kameran september 1999.


I dag är det midsommar

Jag funderade precis lite över det här med midsommar. Det är ju inte mitten på sommaren ännu, så varför heter det midsommar? Men sen orkade jag inte fundera mer utan t'nkte bara att jag är tacksam för att inte halva sommaren har gått ännu. I dag har jag haft sommarlov i en vecka. Tänk om det bara var en vecka kvar. Milda makaroner, det skulle jag inte klar av. Usch.

Så i tisdags åkte Camilla och Therese hem, sen har jag hunnit jobba också. Jag börjar trivas på tryggen också. Har kommit in mer i rutinerna där nere också. Men i kväll blir det upp på demensen och mina favorittanter. Så har jag fått löneförhöjning också. 4 kronor. Men på de 200 schemalagda timmarna jag har i sommar så blir det 800 kronor. Så det är jag glad för.

Och som sagt, i dag är det midsommar. Elina skulle hem vid 8 så det blev tidig uppgång. Vid 10 åkte vi in till gamla Uppsala och mormors syster. Vi dansade kring midsommarstången och hade lotteri. Jag vann ett par strumpor med en orm  på. Rätt coola, haha.  =)    Och nu är jag hemma igen. Redo att snart dra till jobber och tjäna 185 krnonor i timmen. Jag blir rik, oh yeah!

Jag lyssnar på Use somebody med Kings of Leon och här är några bilder.




Jag och Linda var och åt Sushi för att fira att jag slutade skolan. Linda är fin, och jag har någon konstig vipp i luggen  =)




Camilla, jag och Therese innan Jennys studentmottagning.



hejsvejs, nu ska jag steka köttbullar att ha med till middag

Jennys studentmottagning

mitt internet dog plötsligt i går, men som tur var hade allt det här sparats, så nu kommer det:
I dag har jag varit på Jennys studentmottagning. Hon strålade som solen och var fin som bara hon kan vara. Jag var där hela dagen, så har inte hunnit med något mer. Jag hade tänkt fråga Johan om han ville komma över och kolla på film med mig, Camilla och Therese, men det visade sig att han jobbar. Tråkigt. Nu har vi ingen som kan ladda ner film. haha. utnytjarn, jag alltså.

Så i går var jag Camilla och Therese inne i stan och shoppade. Therese hittade ingenting, men Camilla hittade söta t-shirtar och en tjocktröja på New Yorker. Jag själv köpte en bikinitop och två bhar. Båda var söta som socker, skulle jag säga iaf.
Så spelade vi Cluedo med mamma och mormor i gårkväll. Vad mysigt det är att spela spel. Jag vann!!! men mest tack vare min mormor, hon råkade försäga sig lite. tack mormor!

Ne, här är lite bilder från i dag.





grattis jenny helt enkelt, du är bland det bästa som finns!!
jag älskar dig verkligen <3<3

SOMMARLOV!

NU HAR JAG SLUTAT TVÅAN!!!!
skolavslutningen var lite för lång, rektorns tal var flummigt som vanligt och hannas lek var perfekt.
nu sitter jag i laddrummet och har lite separationsångest. nu ska jag inte se min dator på flera månader, och den ska instaleras om och allt som är sparat på d kommer att försvinna. men det är gammalt tänker jag och låter det ligga.

nu ska jag ta bilen hem och hoppas på att mormor och morfar hinner komma till oss innan jag börjar jobba. sen i kväll efter jobbet åker jag och plockar upp mina kusiner camilla och therese från flyget.

nu ska jag kolla om jag hittar elinky, ha en bra sommar.

puss, Stina

slut med skolan för det här året

JAG ÄR KLAR!!!! NU ÄR JAG KLAR MED TVÅAN, FY FAN VAD JAG ÄR BRA! BARA ETT ÅR KVAR!!!! OH WEII!

förra årets student (graduation) i USA!

ideologin Stinism på framfart

Metoder för samhällsförändring

Stinismen förespråkar en reformistisk samhällsförändring där individen påverkar samhället till förändring och där nuet är det viktiga. De menar att en revolutionär förändring endast sker mot individens vilja. Skulle folket vilja ha samhället på ett annat sätt än det ser ut i dag anser Stinismen att människorna kan påverka det till att utvecklas mot ett annat sorts samhälle. Stinismen anser även att en revolutionär samhällsförändring inte är nödvändig då de inte har någon bestämd Utopi. De tycker dock, precis som Liberalismen, att det i nödfall kan vara tvunget att använda sig av en revolutionär förändring, tillexempel för att störta en diktatorisk regim.


såhär ser jag ut när jag sitter här och kämpar med min uppsats


skriiiiiivaaa.

och nu ska jag skrive an ideologi, och inget annat.

min kussekurre i klackeskor

  • jenny sa att hon redan hade provat mina rosa klackskor när jag kom hem från skola
  • jenny sa att hon redan hade tittat i min garderob
  • jenny sa att hon nästan blev lika lång som mig när hon använde klackskor, fast hennes normallängd är 1,30
  • jenny frågade om hon fick låna mina klackskor när hon gick ut för att hämta posten
  • jenny frågade om hon fick använda mina klackskor när hon lagade mat
  • jenny frågade om hon inte fick använda mina klackskor när vi skulle till gröna lund så hon skulle bli över 1,40 och få åka alla läskiga karuseller




syster-yster

i dag har jag varit på jobbet hela dagen. jag kom dit klockan 8 och gick hem 20 över 9. okej, det kanske inte räknas som hela dagen. men om man tänker att jag i snitt är vaken 15 timmar per dygn så var jag på jobbet  cirkus 75% av min vakna tid den här dagen.

föresten hatar jag när folk säger cirkus, det är så fult så man nästan smäller av. men sen samtidigt så njuter jag lite av fula saker. därför säger jag cirkus ibland. jag blir alltid överdrivet glad när folk svär för onödiga saker också. jag blir helt fnissig. jag har en sån kille i klassen, som säger, "föööör i heeeellvetteee, jäääävlar!!!" för ingenting. och då är det ju inte ett litet fan vi snackar om. det är svordommar utpressade av krafter ändå nere från tårna. det får mig att skratta, ändå från tårna.

min syster är hemma. hon är bra hon. vi har struttat runt här på övervåningen i bara underkläder sen jag kom hem. och inte nog med att jag får se henne i underkläder. hon gav mig även underkläder. hon hade ett par trosor som hon hade fått av några vänner is panien som hon aldrig använt och som hon aldrig tänkte använda. och de var så fina, och jag fick dem!!! det är bra med en syster.

här är hon, fin som bara en syster kan vara.
bilden är gammal, tagen 1999, då ingrid var 12 år



syster på 5-dagars, tagen 2003 tror jag!


ingrid och jag var påväg till hennes jobb i Spanien i somras. söta trånga gator.


jag och ingrid i spanien i somras.


ingrid på en strand någonstanns i Spanien.


crazy crazy, and that's how i love her!


har ingen bra nytagen närbild på henne, tyvärr.  =/
men det lär ju dyka upp nu under sommaren.


och i morgon skiter jag i skolan. jag måste skriva en ideologi, för våra betyg sätts på fredag. fööör i heeeelvettteeeee, jäääävlaaar!!!


god natt

ny klänning?

först och främst hade jag tänkt länka till flinkys blogg (där mitt festa assssss stolt visas upp på foto). men sen tänkte jag lite, och så kom jag på att det nog bara är flinky som läser den här bloggen (efter att jag varje gång jag pratat med henne säger till henne att läsa) ändå (och hon bör ju veta länken till sin egen blogg, tänkte jag). men sen tänkte jag lite till. och då kom jag på att jag ju faktiskt har börjat reklamföra mig lite. jag berättade för flippsy och lindy att jag hade en blogg, i går, och för daniel i dag. men så tänkte jag igen, och så konstaterade jag att det bara är 3 personer om man inte räknar flinky. i och för sig så kanske hänky också vet. hm.
men även om flinky bara får en enda till läsare på sin blogg så är det värt det, för hon är bra. så shot:




www.elinapersdotter.blogg.se



oh, jag upptäckte just att man kan göra en länk och en linje. det blev båda två. snittsigt va?

men anledningen till att jag sitter här nu istället för att sova (eller skriva en ideologi) är för att jag hittade ett gammalt linne som jag sydde i högstadiet. jag sydde det inte för att använda det, utan för att jag hittade tyg och hade en idé. vi hade ju modevisning och allt.. nice.
men jag hittade iaf linnet och kom på att det kanske man skulle kunna använda som klänning i dagens samhälle. men så tänkte jag att jag ju kunde lägga ut bilder och så kunde ni (elina) som är mina (min) läsare säga vad ni (hon) tycker. ypperlig plan.

ego boost på mig igen då.  =)    titta och njut,




mina tuttar är i princip platta på bilderna eftersom de är av den minsta storleken (tuttarna, inte bilden alltså) och inte ens får något pusch av en liten bh när bilderna togs. men lika glad är jag för det..

hejs

tisdag 18.31

hejsan
glömde att skriva i går att jag skulle ego-boosta mig själv lite och lägga upp massa bilder på mig. när jag läste igenom inlägget nyss kändes det så himla egoistiskt. så i dag tänkte jag bara lägga upp bilder på andra människor som jag tycker om.

jag är nyss hemkommen från intro.kurs på servicehuset. jag ska sommarjobba där och det var kurs för alla sommarjobbare. grejen är bara att eftersom jag har jobbat extra hela våren har jag varit på såna här kurser förut, men då för extrapersonal. så de grejerna som de sa i dag har jag nog hört ungefär tre gånger förut. det var svårt att hålla ögonlocken uppe kan jag säga. men jag fick ju betalt. 776 kronor i kassan, katsching!

jag funderar också på om jag ska köpa ut filippas skoldator. hon sa att jag fick det om jag ville. hon har ju redan en laptop. hm. den kostar bara 950 kronor. och det skulle ju vara skönt. pappa sa såhär: har du råd? kommer du använda den? behöver du den?
svar: ja, jag har råd, ja jag kommer använda den, nej jag behöver den inte.
men eftersom jag plågade mig igenom den här tråkiga kursen i dag och ska på en i morgon också så kanske man borde unna sig.
det där med att unna sig är svårt. vad ska man unna sig? unnar man sig när man köper godis eller köper man det bara för att man är sugen? unnar man sig en ny klänning eller kan man bara inte motstå frestelsen?

ja, ja, här kommer lite bilder på fint folk, (jag ber om ursäkt om jag är med på ett hörn i någon bild).



supergammal collage som jag gjort. alla mina fina pojkar!  <3<3



när sofia fyllde 17 i ettan på gymnasiet firades det med tårta på stallet.
linda, jag, mithra, klara, sofia, frida och gunnel.




det här är min kära agneso-keso!!!!! bilden togs en dag hemma hos jenny.
jenny och jag hade länge funderat på om blandningen socker och vatten kunde användas
när man skulle göra en tuppkam. vi lyckades lura agnes till att vara våran försökskanin
det funkade inte, utan slutade med att agnes gick och duschade med massor av socker, vatten,
saft och annat söt i håret. den här bilden togs direkt efter duschen tror jag. 
tack för att du stälde upp agnes.




mormor och morfars små valpar!



min vackra syster i en klänning jag sydde med temat framtiden på maggan



för någon månad sedan packade vi våra grejer och drog långt ut på pizzavallen.
där satt vi timmar och pratade och rökte vattenpipa. mysigt var det!




linda och filippa <3<3



filippa och elina före ugång. tycärr bangade jag festen. kommer inte ihåg varför.
men mina flickor var iaf mycket fina!




min syssling martin blandar mig en drink innan utgång på kulturnatten!



hemma hos elina när hon hade fyllt 18. det var ett roligt partaj med bara töser.
hillevi, bea, elina, sudi, mille och hanna




min söta elinkyflinky när vi var ute på ppl en gång, fasen vad kulk det var!
skorna ramlade av scenen (som tur var ramlade inte elina av), ringar flög genom rummet,
och handtorken användes flitigt till att reducera svetten i pannan.



daniel och linda på oskars "vad fan har du på dig-fest". lyckliga människor är härligt.
fulla lyckliga människro är underbart!!!




bara för att jag råkade fånga det roligaste ögonblicket på bilden. oskar ser nöjd ut
gunnel ser ut som om hon ska börja gråta vilken sekund som hellst, haha
jag tycker om min gunnis och oskar!




nu kom det massa bilder, bilder är kul. fast nu ska jag hjälpa mamma att duka. och egentligen skulle jag ju ha skrivit på min ideologi just nu, men vem orkar göra sånt.

kram, Stina

da helg

jag och hanna pratar om avföring. och ur jobbigt det kan vara om man är ute och springer när man är bajsnödig. det blir som så tungt. hanna är rolig hon.

jag är trött och vill inte vara här i skolan. ja vill ha en bra helg. helgen som var va bra. jag var ju på allas mottagningar i fredags. lyckades hinna med 6 stycken, vissa besök kortare och vissa längre. tack alla för att jag fick titta förbi. hemma hos mattias fastnade vi framför navelluddsboken, den av david batra. fy fan vad jag skrattade. och jag som redan då var lite hes blev helt konstig i halsen och fick typ målbrottsröst. sen tog jag och cristian bilen och drog in till stan. vi hämade upp helena och sen tog vi oss hem till robin. kvällen fyldes av mycket skratt och en härlig biltur ut på landet.

sen i lördags var jag på grönan med faster och kusinerna. jag mådde inte så bra, kraxade och fick slutligen feber. vi skulle kolla på markolio och amy diamond för barnens skull sa maria, men självklart slutade det upp med att bara jag och maria stog och kollade ändå, såklart. och sen såg vi kungen också. jag vinkade för kung och fosterland.

i går jobbade jag som valförättare. räknade röster. det var kul. och nu vet jag vilka alla i centrala knivsta som inte röstade. ni kommer få spö. själv röstade man ju för första gången. jag känner att vuxenpoängen bara raaaaaamlar in här.

pusseli,








måndag 10.55

nu är det måndag, annika står bredvid mig och berättar för pelle vad vi ska ha prov på. jag har inte pluggat. provet kommer failas. men det är okej. vad ska jag ha mina höga betyg till ändå?

mina ögonlock faller neråt och jag tror jag behöver få i mig lite mat innan jag orkar mer skola. nu skulle det sitta fint med "skol-lunch pillrena".

puss skrutt

studan i morgon då

och jag har verkligen inte tid att sitta uppe nu. i morgon bär det in till stan. först är det  kinarestaurang med faster och kusiner. sen upp till rosendal. se på utspringning och så massor av mottagningar.
jag känner att jag har hittat de perfekta presenterna. mattias present är bäst. jag köpte 7 stycken tablettaskar och klädde in dem i beskrivningar som botar längtan efter skolan. sen la jag allt i en apotekspåse och skrev att det var donerat av dr. Stina. jag älskar att pyssla känner jag. måste få lägga ut lite bilder.









jag undrar, är det okej att jag också är ganska vit i morgon? hm. om ett år är det min tur. jag måste ju få öva lite.
sov så gott,
Stina

eu-debatt och bilder från min födelsedagsfest

jag sitter nere i matsalen i skolan. en kille från socialdemokraterna så just att det inte är ljusblå trendiga moderaterna som vi har i sverige som finns i europa. för i europa är det MÖRKBLÅTT!!! vi ser ett mörkt europa om det ska styras av de borgerliga. ahhh!!

vi lyssnar på en debatt om eu-valet. jag börjar lessna lite. det var intressant först, men nu blir det lite tjatigt. de pratar på om massa tjafs bara. jag vet nog vad jag ska rösta på ändå.
och coolt är det, jag får rösta!! för första gången någonsin, oh sweet. sen hämtade jag ut mitt körkort i går också. det är coolt det med.

jag har ingen heltkroppsbild från i fredags. dåligt. men jag hittade den här på facebook iaf. tagen av maria röjerdahl.

jag och linda från english skiva


och nu var det en moderat som sa att hon hade bra höfter för att föda barn. hahaha, vad handlar den här debatten om egentligen.. hm

och här är lite bilder från min födelsedagsfest. tack igen alla som kom! <3
middagsgäster

jag skålar

killar på festen

jag, mattias, anna och daniel

dansande folk


och i morgon är det sista skivan för i år. hollywood/cooktail tema.
klart man ska gå, det är ju mattias skiva för sjuttsingen  =)
vi ses där

RSS 2.0