min älskade lilla fjärilsflicka

Till min förvåning hade jag fått massa kommentarer på förra inlägget. Det var nästan bara folk jag inte känner, men glad blir man ju. Tack! Jag har brytit mitt inte-sitta-vid-datorn-löfte. Men jag har två goda anledningar:

1. Jag är sjuk! Jag har feber och ont i hela kroppen. Men Peter kom och höll om mig lite nu på eftermiddagen och genast kändes det mycket bättre såklart.

2. Min älskade Filippa har tagit körkort!!!! Fy fan vad hon är bra!

Fy sjutton vad jag tycker om dig Filippa

Ett gott skratt förlänger livet


jag kan om jag vill

Från och med nu ska jag ägna mitt liv åt vettigare saker än att sitte vid datorn. Så från nu tills efter Kenya har jag datorförbud, förutom i skolan då..

You Go Girl!

Klinga

Jag sitter och läser Mia Törnbloms andra bok om självkänsla. Jag var på hennes föreläsning förra hösten och hon är otroligt duktig. Bara man strävar framåt och vill kan man klara allt!

Ska skriva ner några citat från boken. Kan verka klyschiga, men ack så sanna. Men så länge, lite bilder såklart.

Klingis


Hon är som en bebis som behöver sova mycket


Söti, söti!


Mormor och Kilnga


Klingis är söt


Lärt sig att sitta!

Det obligatoriska besöket hemma hos Zenta och jag ser kolosal ut bredvid lilla henne.

Nu ska jag hem till Cissi igen. Ha det bra läsare.
Kram, Stina


en bussy fredagskväll

Jag har så sjukt mycket inplanerat den här kvällen. Så mycket så jag hinner knappt blogga. Sorry. Eller? Eh. he he. Det här är misslyckat. Fan vad dålig jag känner mig. Jag vet, ni vinner. Ni är bättre. Jag försöker skratta bort det hela men är innerst inne djupt sårad. Usch.

Cissi

Jag är på nytt stark och vacker. Jag är som en nyfödd bebis fast i vuxen storlek. Jag har glömt allt ont och jag siktar högt. Jag kan allt, inget kan stoppa mig! För jag har varit och träffat Cissi. Cissi är lätt en av världens starkaste kvinnor. Hon kan allt! Jag tycker otroligt mycket om henne. Hon är någon man kan prata med om allt. Hon lyssnar och tycker att allt är intressant, och hon har alltid massor av smarta tankar hon bollar fram som löser alla problem. Cissi är en av mina absoluta förebilder. Som hon vill jag vara.

Jag och Cissi på bryggan på Hasslö förra sommaren

jag är askungen, oh yay

Jag är hur trött som hellst, utan att egentligen ha gjort så mycket. Jag borde redan sova. Men hur kan det komma sig att man alltid hamnar på något tråkigt test på facebook när man borde sova?



och inte nog med att jag tog det värdelösa testet. jag publicerade det också och skrev: åh, vad härligt. haha
varför gjorde jag det? fart fasen fick jag det ifrån? när började det bli härligt att få veta resultatet på ett quiz på fb? fasen också. det går utför. jag måste sova. god natt folks.

(föresten heter det inte "den mest vackraste", det heter bara vackraste)

valpfeber

Jag sitter här med lill-valpi i knät. Hon sover. Hon smackar lite, snarkar, drömmer om hur hon leker, springer. Så vaknar hon till sträcker lite på sig och somnar om igen. Hon är bland det sötaste som finns och jag är redan helt kär i henne. Hon är lika lång som min underarm. Så liten och fin. Min lilla bebis är hon.

Jag och Klinga


Storvovve och lillvalpi


Bianca tyckte också om Klingas leksak


Söta valpi



Kel och mys


Hon är som en liten bebis, leker och blir sen trött och sover


Mys. mys!



I kväll blir det första valpkursen. Kommer nog mer bilder sen kan jag tänka mig, för den här lilla filuren är bedårande.
Ha det så länge. Puss


jag har blivit hackad

jävlar! min blogg har blivit hackad. jag lämnade datorn för en sekund och när jag kom tillbaka var jag inloggad på bloggen och meatspin blinkade i bakgrunden. fasen, den där ELINA.

det jag hade tänkt säga innan när jag började skriva om mitt glada humör var att jag nog har lite dålig humor. har just skrattat i tio minuter över att björn trodde att en tjej hade dipp på trosorna.hur kan det vara roligt? för mig är frågan snarare, hur kan det inte vara roligt?

det här är också sånt som jag brister ut i skratt över



nu ska vi ner på stan, dricka chailatte på barista såklart och fortsätta våran diskussion om Kenya.


fisis

Jag älskar mitt liv, det har blivit så bra nu när jag har träffat Elina. Elina är verkligen bäst i världen och därför så tänker jag ge henne mina fina silvriga skor. Hon är värd dem! Hon är det den där Elina, min bästa vän som SNART även kommer att ha mycket snygga skor. För skor är bra. Och Elina är bra. Tänk vilken bra kombi.

Jag är smart, snäll, söt, bra, smal, snygg, klok, duktig i skolan.... jaaa det finns ingenting med mig som är dåligt!

kåtisbocck

Fy fasen vad jag är på bra humör. Jag bara skrattar. Kanske beror på att jag är trött också. Fast jag känner mig inte trött. Jag känner mig snarare speedad efter mitt lunch-kaffe. Kanske därför jag skrattar

jag är kåååååt

jag älskar min familj

Jag skulle vilja säga att vi i min familj bjuder på oss själva mycket. Vi skrattar mycket tillsammans! Det kanske inte är de aldra roligaste grejerna eller skämten vi kan skratta hysteriskt åt, men vad gör det. Kul har vi, och jag tror det beror mycket på att vi är bekväma med varandra och tillåter varandra att göra fel eller göra bort sig. 
Nu när vår Italienska utbytesstudent är här blir det mycket engelska, och i vissas fall svengelska. Min kära pappa har ett antal gånger använt sig av det gamla knepet "svenskt-ord-men-med-engelsk-brytning". Det har alltid framkallat långa, högljudda skratt hos resten av familjen. Till och med Enrico, som inte förstår svenska, har fattat att något blivit fel, och därför skrattat med. Det blir sån himla härlig stämning när man som familj skrattar tills man nästan gråter.

Mamma och jag bakade bullar i går och efter middagen var det provsmakning. Pappa som är väldigt förtjust i bullar sa flera gånger "Oh I like bunny! I like bunny a lot! I like to eat bunny!". Enrico såg lite fundersam ut och undrade vad kaniner hade med bullarna att göra. Det är en sån där grej som inte går att återberätta. Men skrattat rungade i köket, och när pappa själv förstod att det blivit lite fel, skrattade vi ännu mer.

Min älskade familj. Ingrid och jag 2006. Mamma och pappa 2008.


satanism

Jag sitter på religion B. Min lärare är bäst i världen och allt hon har att säga är sjukt intressant. Jag blir glad och inspirerad.

Satanismen anser att de är en femenistisk rörelse. Hur sjutton kan man tycka att man är feministisk om ens ritualer går ut på att alla män har långa kåpor medan de unga, vackra kvinnorna är nakna?



hur du blir av med en kille på 7 dagar!

Den här listan är tagen från Elinas kompis, Malins, blogg. Den fick mig att skratta gott.

Hur du blir av med en kille på sju dagar!

Måndag: Sno hans mobil och byt ut alla tjejnamn mot "Slampa". Glöm inte mormor!
Tisdag: Byt relationsstatus till gift på facebook och säg att det "bara är bra övning för framtiden".
Onsdag: Kalla honom uteslutande för Hulle-gulle från denna dag och framåt.
Torsdag: Applådera varje gång han kommer ut från toaletten och avsluta med ett glatt "gick det bra?".
Fredag: På eran gemensamma fest; berätta för alla att du har slutat med sex eftersom att det inte ger dig något längre. Se till att han hör.
Lördag: Strunta i att berätta om din gonorré.
Söndag: Berätta om din gonnoré.


Och eftersom jag sitter på historien och har tråkigt hittade jag lite komisk fakta på onodigfakta.com

 

nu borde jag nog ta lite anteckningar, har u-land i dag så lär skriva igen..


du är bäst, kom ihåg det

vad fasen var det där?
hm. det här låter bättre.
tagna från visdomsmappen 2007



på dörren in till mitt gamla rum står det smått skrivet: jag längtar efter dig, bara så att du vet..!
varje gång någon stiger in i det rummet kan de känna sig efterlängtade och behövda. precis som du också är just nu. tänk så, så blir allt mycket bättre på en gång.

patetiskt

här sitter jag helt ensam. elina har svenskan. martin har kexen och filmen. agnes har norrland och cristian har sin musik. men vad har jag? ingenting. åhh, så ynklig jag blev.
jag grät fram en sorglig historia om mitt ensamma öde för elina. vilken hjälp hon är. den filuren.


jag gjorde till och med patetiska test på facebook, om vem som blir min blivande man, för att försöka muntra upp mig själv.


ta en sista minuten..

Jag fick helt plötsligt en sån himla lust att åka på en sista minuten. Åka bort från Sverige till något soligt land. Vi är ju faktiskt lediga nu i fem dagar..
Någon som är bra på det här med sista minuten?

bestie

Bland det bästa som finns i livet! Hon får mig att skratta så jag gråter och jag tycker så himla mycket om henne!
men efter nattens intrång bör man akta sig...


partybilder

Jag är så där GLAD GLAD GLAD! Så där så man känner värme i hela kroppen. Vill bara dansa och skratta till all musik. Vill ringa varende en man känner och dela med sig av allt man äger och har. Jag kan skratta helt okontrollerat, slå i bordsskivan och gråta ikapp med glädjen. Så där glad så man fryser lite när man tänker på hur bra man har det.

efterlängtade bilder från kväll med härliga människor

Haha, busted! Elina uknde INTE hålla sig borta från ljudknappen..  =)


nej, nu blir det till att fixa sig inför kvällen.
hejsvejs

kväljningar

Jag är inte en sån som normalt är så känslig. Men seriöst. Jag trodde jag skulle spy när jag såg det här.

tuppjuck utförd av Elina

Vill först bara klargöra att jag har NOLL förståelse om det som Elina påstod om mig på sin blogg. Jag har ingen aning om vart hon fick den informationen ifrån. Hon måste ha blandat ihop mig med någon annan. Aldrig att jag skulle säga sånt där. Huja. Det vet väl vem som helst. Hm.

Föresten sitter vi i samma båt hon och jag, och det skvätter lika mycket kallvatten på oss båda. Det är lite tråkigt. I morgon ska nämligen Wicca-arbetet in, och varken hon eller jag är klar. Känns skönt att hon också stretar på där hemma. Varför ska hon få vara så jävla glad om inte jag är det? (you get it, ha?)

Och det där med att jag inte borde äta Amalia, är bara dumt. Jag borde bara sluta äta allt onyttigt. Elinas fel, helt klart. Det var hon som juckade mot Oskars ben i dag så han köpte choklad till henne som hon var tvungen att ge halva till mig av. Tänk föresten att killar är så lätta att manipulera. Lite juck och lite slick och så får man det man vill ha. Fast så är det ju med Elina också, och hon är ju tjej. Hm? Och tillbaka till ätandet och förkylningen, jag har inte tränat på evigheter och jag kan inte heller. För så fort jag gör det blir jag bara mer förkyld igen. Det är i och för sig rätt skönt, eftersom mamma började prata om att jag ska med på morgon-spinningen igen. hm

ja, ja, tillbaka till Wicca-arbetet. Fast först en bild. För vad är ett blogginlägg från mig utan en bild?

äsch, jag hittade ingen bild  =(  och peter sa just att jag var värd 1600 kronor, eller en utekväll om det var inträde till stället.
jag är trött. god natt

Stönhönan

Jag vet att fisen Elina gör något tok mot mig. Hm. Hon sitter och småfnissar, bryter ut i ett flämtande skratt. Nyss hånskrattade hon så högt så jag tror min högra trumhinna spräcktes. Hon skrattar så mycket så hon inte ens kan hålla fisarna inne. Det stinker här. Det stinker otrevligheter och hyss. Hyss och lösaktighet. Om hon nu har lagt upp något om mig ska jag hämnas med att lägga upp de där nakenbilderna vi tog! Jag är seriös. Hämnden är ljuv (fast bitter för dig Elina).
Samtidigt hoppar Oskar runt med någons gula sjal och sjunger Sound of Music, Hanna skriker av panik och Mille skrattar stressat. Det är ett kaos i rummet, dammet virrar och pulsen är hög. Elina biter sig i läppen och vet inte om att hennes maskara har runnit ner som rännilar på hennes kinder. Hon har skrattat sitt bisarra skratt så högt så fönsterrutorna spräcktes och tårarna rann. Jag tror till och med att jag såg en fågel dö utanför fönstret.

Nu ska jag ta mig en kik, och du vet vad som väntar flink, nakenbilderna (tips: perfekta skärmsläckarbilder) från i somras....
hej så länge

bara massa blaj

Vandringen i tisdags gick bra. Och vem blev blötast? Elina som hade gummistövlar eller Stina som hade tygskor? ELINA! haha, Men svett är också kul!

Sitter just nu på U-landskunskapen. Det enda jag kan komma på som är lite kul med den här lektionen eller dess lärare är att lärarens bebisdotter heter Stina. Och det är ju inte så mycket. Slutsats: Den här lektionen är tråkig och jag har tråkigt!

I går började min knyppelkurs. Det var mysigt och riktigt kul. Snart kommer ja inte bära något annat än spettsar på min kropp.

Jag känner att jag inte har något alls att säga. Så varför försöka egentligen. Men slöseri med tid om jag tar bort det jag redan skrivit. En sak jag tänkt på är att jag borde sluta äta tror jag, i alla fall så länge jag drar på den här jävla förkylningen som aldrig verkar gå över.
Sånt här gott åt vi i USA på Shake and Steak i Southaven


eh. are you serious?

Jag känner mig som en upplåst gädda. Men dagen har varit strålande. Kungen av Malindi kom på besök under första lektionen och hjärnan gymnastiserades under andra. Tredje lektionen bevisade att man klarar sig precis lika bra utan att göra läxan trots examinering. På fjärde lektionen var huvudet någon annan stanns och sen äntligen blev det fikapaus. Sista lektionen var så intressant och gick så fort så jag han knappt ens blinka. I morgon ska vi i 3 timmar gå runt i skogen i våra Kenyagrupper. Vi ska ha två ryggsäckar á 15 kg, oömma kläder och vattenflaskor med oss. Något sorts Robinson verkar det ju bli. Ska bli kul.

Dagens var när Enrico insåg att vi inte skojade om att vi får studiebidrag. Hans min - oförglömlig!

Om jag fortsätter den här grejen "vad jag gjorde för exakt 2 år sedan" är det som om jag levde mitt år i USA igen:

För exakt 2 år sedan, den 14 September 2007 var det Homecoming på Horn Lake High School.




nu ska jag skriva ett arbete om hur Wiccas/Häxor lever i dagens samhälle.
Hejsvejs

I used to be called Sexy Sweden

Livet är som en berg-och-dal-bana. Det går upp och så går det ner, men sen går det upp upp upp! Just nu går det uppåt och det är grymt skönt.

För exakt två år sedan denna dag var det Spiritweek på Horn Lake High School, Horn Lake, Mississippi, USA. Just torsdagen den 13 September 2007 var det decade-day!
Vilket liv jag levde. Underbart men aldrig att jag skulle vara nu som jag var då. Det var Sexy-Sweden i amerika nu är jag bara Stina. Inte så pjåkigt det heller om jag får säga det själv.

Decade day 13 Sep, 2007. Jade Mullins, Matthew Campbell och Karli Valenzuela


Matthew Campbell på Human A&P.



God Natt
p.s. se inte filmen Slaktaren, såg den just och det är en av de sämsta filmerna jag sett. var så dålig så det blev komiskt. inga repliker bara massa dödande   d.s.


morgon2

TIO YES. Du är bäst och behöver inte bry dig om dem. - Elina

Jag ska inte bry mig. Jag gör inte det. Nu är det bra igen. Ja.

morgon

Jag sitter här och jag är förvirrad. Jag hatar den där äckliga känslan av oro som sprider sig i magen. Huvudet dunkar hårdare och jag kan inte koncentrera mig. Varför gör folk som de gör? De gör mig ledsen och arg.
jag för över två år sedan

vad ska jag nu hitta på

jag klickade mig fram till facebook, började skriva in min mailadress men ångrade mig. jag orkar inte.
håller fb också på att förlora sin makt över mig, precis som bilddagboken gjorde för ett år sedan? vad ska jag nu vara maniskt besatt av resten av skoltiden?

torsdag

Amalia, jag kom på att jag inte grävde djupare i din glädjehändelse i morse. Sorry, det får bli i morgon. Hm, jag kan tänka mig att jag var lite stressad eftersom jag var lite sen till skolan i dag igen. Blame the P, eller inte.. Han var snäll och tog fram frukost åt mig i morse så jag kunde välja kläder i 10 minuter. Tänk vad bra man kan ha det. Och någon höjdar-kläd-kombination blev det ju ändå inte. I morgon blir det till att äta frukost istället för att välja kläder. Naken är grymt bra.

I dag har jag köpt skor!! 10 yes på den. Det blev bild nummer 3, den näst längst ner alltså, i förra blogginlägget. Jag gillar dem. Och så har jag klippt mig. Alltid samma vånda, men det blev rätt bra ändå. Måste bara vänja mig vid lugg igen.

Här är jag, tataa


Nej, nu ska jag ringa Evelina innan jag ger mig in på Internationella relations-häftet, det är ju bättre än Internationella ekonomi-boken i alla fall.
Hejsvejs filurer,

skor

Hansen vräkte just ur sig världens förolämpning till Karin i klassen, han sa att hon såg ut som en etta. Det är inget man vill höra när man äntligen är inne på sitt sista skolår. 
Hur långt får lärare gå i försöken att förnedra sina elever? Hur kul får man ha på andras bekostnad? Är det okej för lärare att stirra på de kvinnliga elevernas bröst? Jag tycker inte det. Jag tycker inte lärare ska vara roliga på elevers bekostnad. Att vara personlig är inte att vara elak.

Vi har internationell ekonomi och det är inte så kul, så jag har tittat på lite skor istället. Tänk om man kunde köpa alla skor man vill ha. Här är några enkla svarta som jag skulle behöva ha. 


10 yes på den

vissa har ju ett hjärta som är hungrigt - som Marjo sa, 10 yes på den.

mitt nya motto är "10 yes på den!" - tack Elinafina.
här kommer 10 yes på livet:
1. Jag föddes, kan man ha mer tur? Tack mamma och pappa
2. Jag föddes som flicka, thank God, vem vill ha en snopp som hänger och daskar när man springer, bröst är vackrare!
3. Solen är fin när den lyser på nakna kroppar
4. Det ser ut som om någon har skvätt något vitaktigt på stolarna i skolan, det får mig att tänka på i går, på köksbordet, i vardagsrummet, på tvättmaskinen - i tvättmaskinen, överallt, oj oj oj
5. Marjo har maskar i tröjan och i strumpebyxorna, det är nice, jag tror det är modärnt, eller?
6. Jag har en ny klocka, alltså kommer jag ALLTID  i tid nuförtiden!
7. Maggan på jobbet stoppar mobilen mellan benen och låter den vibrera, det tycker hon är skönt. Hon förenar nytta med nöje.
8. När jag blir full blir jag jättefull, det är kul
9. Snart tar jag studenten!!!!
10 yes på livet!!!!!

innom kort kommer porrbilder på P och mig läggas ut här, för 10 kronor får ni gärna använda dem som bakgrundsbilder på era egna datorer. under tiden får ni njuta av den här bilderna. alla pussbilder jag kunde finna på fb. njut.


jag kikade..

Jag kikade runt lite på bloggar och hamnade på lisas blogg, där fanns den här videon. helt underbar.

 kika in hans blogg

men den här slår allt, vi skrattade så vi grät. kanske är att skratta med sina vänner det bästa som finns.


måndag

Jag sitter i skolan och vi jobbar med vårat historiaprojekt. Eller jag jobbar inte, Hanna jobbar inte, Albin jobbar inte och Frans jobbar inte heller - Oskar, han jobbar! Yes, heja Oskar. Jag är trött och har ont i ryggen. Jag tror det var den där träningsvärken i rumpan som steg upp till ryggen ett slag. Asch.

Jag älskar ettorna på skolan och deras samtal. Man kan inte låta bli att smyglyssna på dem. Tjejerna som sitter mittemot mig i rummet hade just en konversation om vad man skulle kunna göra om skolan hade sängar utstälda lite här och där. De kom fram till att allt för många nog skulle ha sex i sängarna, så det skulle inte funka att ha dem kvar. Haha, jo, för ja skulle ju lätt ha sex framför mina klasskamrater ifall det stod en säng i ett grupprum. Skulle inte du?

Nej, nu äntligen är det lunch.

Fredag kvàll

Just nu sitter jag i Enricos rum. Vi har pratat lite, och sè har jag kidnappat hans dator. Det enda problemet àr att den inte har è, à eller ò. Men det verkar ju funka àndè.
I kvàll ska jag bjuda Peter pè Sushi eftersom den unge herren verkar ha missat att àta det. Sen ska vi pè bio. Undrar vad det blir fòr film?

torsdag

I dag har varit en mycket lyckad dag och jag kan inte sluta känna mig riktigt glad. Fast det är väl bra, glad ska man ju vara! Jag tror att mitt glada humör möjligtvis kan hänga ihop med min träningsvärk. Är inte träningsvärk dagen efter ett hårt pass något av det bästa? Jag har även blåmärken efter gårdagens box-pass. Men det får jag skylla på Filippa för. Shit vad hon slog och sparkade. Vi kommer bli de snyggaste!
Och självklart tyckte jag att mitt bra humör borde firas. Och kan det då firas bättre än med ett par nya skor? Slå klackarna i taket för här kommer de.

jag är så nöjd med livet och allt

Jag är verkligen så himla nöjd med allt just nu. Jag ligger i bra fas med skolan. Jag håller någelunda koll på livet via min kalender. Och mina vänner är bäst i världen.


apropå lökar

- Jag hörde om en lök som flyttade till USA men återvände strax därpå för han saknade sin mamma.
- När löken avger gaser (C3H6OSC3H6OS) är det obehagligt att vara i närheten, det är oftast så avskyvärda gaser så att många människor inte kan hålla tårarna inne. 
- Lökar består av flera lager men saknar könsorgan.
- En rå lök kan kännas stark, men låt dig inte luras, ihopkokad med andra märker du snart hur svag han egentligen är.
- Under skalet är löken känslig och sårbar.


en fin gul lök

det bästa sättet att skydda sig mot lökens gaser är med simglasögon och snorkel


RSS 2.0