UTGÅNG

NU SKA VI UT OCH FIRA JOELS FÖDELSEDAG!!!!!! JAG ÄR SÅÅÅ TAGGAD!!!! YAY

Single ladies

Skulle visa Joel Beyonces videos till Single Ladies och sökte på single ladies på youtube. Fick upp massor av videos som faktiskt imoponerade mig. Tillexempel den här:

Hej hopp och God morgon.

Jag hade en underbar kväll i går. Joel kom och mötte mig vid stationen när jag kom till Stockholm och sen tog vi tunnelbanan hit till KTH. Sen kunde jag och Joel absolut inte hålla oss så Joel fick öppna sina presenter även fast han inte fyller år fören på tisdag. Jag gav honom en tröja från t-shirt store och fortune cookies som jag lagt små handskrivna lappar i och så lite andra saker.

Men äsch, nu ska jag och Joel gå ut och gå lite. Hoppas solen tittar fram. Ha en bra dag.

The last moment

Just nu har jag my last moment med min skoldator. Eller nej, det är ju inte sant. Jag ska ju köpa ut den så jag får hem den i Juli. Men sista gången här i skolan. Det känns lite stort faktiskt. Det närmar sig slutet!

Och nu ska jag in och prata betyg med Cecilia. Häftigt.

Vi hörs senare, hejs

Stina-hemmafru

Joel brukar skratta åt mig ibland och säga att vissa saker jag tycker är roliga är lite lustiga. Typ hänga tvätt eller diska. Och nej, jag tycker inte heller det är kul - om jag blir tvingad till att göra det, eller om jag helt enkelt inte är på humör för det. Men är jag på humör för det så tycker jag att det är riktigt roligt. I dag blev jag på sånt humör och oh så kul det var! Mitt hemafru-humör ledde till att jag nu både tvättat och hängt 4 tvättar, bakat dubbel sats med rågbrödsfrallor och planerat present till Joel (han fyller 23 på tisdag, skitsvårt att hitta på något att ge..ah!). Mamma skrattar åt mitt humör, pappa berömmer mig och Ingrid och Enrcio äter upp det jag bakat.

Själv blir jag bara helnöjd efter en sån här eftermiddag. Det känns som att jag har uträttat massor av nyttigheter, fått saker gjorde som jag alltså inte behöver göra i morgon. Vilket betyder att jag har hela dagen på mig i morgon till att gröa något annat kul. Och det där med att hänga tvätt och vika tvätt, det är nog mest roligt för det blir sån ordning när man tvättat lite och så blir det så fint när man viker tvätten ordentligt, och så luktar den så gott.


Finfina bullar

Jordgubbsaft

Förra veckan kokade jag saft. Nu sitter jag ute i solen med ett glas jordgubbsatft med is. Härligt att sommarvädret är här!


Att koka saft är enkelt. Koka bären med 4 dl vatten i minst 10 minuter. Låt sedan bären droppa av sig genom en silduk i minst 40 minuter eller tills bären har slutat droppa. Sen kokar man upp saften igen och blandar i 5 dl socker per avrunnen liter saft. Medan sockret kokar tar man försiktigt bort skummet med en sked. Vill man att saften ska hålla länge blandar man i natriumbensoat, jag har för mig att det skulle vara 1 krm per avrunnen liter saft. När saften sen har kokat i 10 minuter är den klar att hällas upp i en glasflaska eller glasburk.

Konstigt hur man mår från dag till dag

Det är egentligen konstigt det där hur man mår så olika från dag till dag, och då menar jag inte humöret, utan kroppen. I går kände jag mig pigg men när jag kom till gymmet orkade jag ingenting. Jag blev illamående av anstängningen och åkte hem efter redan 30 minuter. I dag däremot var jag trött men cyklade ändå ner till Form. Väl där sprang jag 35 minuter på löpbandet och gymmade sen i 30 minuter till. Jag var dock helt slut efter passet, men det är ju det som är meningen.

Nu har jag kokat makaroner och blandat dem med paprika-pesto, färska tomater och feta-ost. Jag har laddat upp inför ytterligare ett avsnitt med mina favoritfruar. Jag känner hur jag svävar nu när inte skolan tynger på mina axlar.

Vi hörs senare

Inget att göra = skönt!

När jag gick hem från tågstationen i dag funderade jag på vad jag skulle göra när jag kom. Vad fanns det som jag var tvungen att göra? Jag kom fram till att det inte fanns något. I 12 års tid har det alltid funnits något sorts skolarbete som man har varit tvungen att göra, med undantag från sommarloven, och kanske inte lika mycket på låg- och mellanstadiet. Men det har alltid varit något. Men nu, nu är det inget mer sånt på ett tag. Sååå härligt.

Jag gick hem och sov i 3 timmar för att få bort min huvudvärk och sen efter det har jag städat. Jag har slängt alla papper och annteckningar som har med skolan att göra, förutom mina svenska arbeten för de tycker jag är så roliga att läsa lite då och då. Så har jag hunnit gymma och äntliga titta på ett avsnitt med mina älskade fruar i Hollywood.

Nu ska jag sova. I morgon blir det till att städa lite till och hålla tummarna hårt för min lilla älsklingsJoel som skriver tenta. Håll tummarna ni med.

Jag och Joel på min födelsedag

Nu är det slut

Jag har nu avslutat mina gymnasiestudier!!! Det är sååå nice. Matteprovet gick helt okej, jag lär i alla fall få g, och det får väl duga.

Nu ska jag och Hanna kolla upp lite vart vi ska i Portugal. Om två veckor är vi på väg. Yay!
Vi hörs senare,

Kvällsgöra

Nu har jag bakat kokostoppar och haft altandörren öppen på vid gavel - vilket betyder att jag fått i mig både socker och frisk luft. Huvudet känns därför lite lättare, men fortfarande förvirrat av all matte. Jag undrar hur det kommer gå i morgon.. Håll tummarna för mig!

Medan kokostopparna var i ugnen passade jag på att fixa något med några torkade rosor som jag haft hängande på torkningen ett tag. Vad tycks? Känns roligare än att de hänger upp och ner i fönstret i alla fall. Rosorna är fina fast mitt rum är så stökigt och fullt med grejer så de smälter liksom in bland allt annat. Synd. De ljusa rosorna fick jag av Oskar och hans familj på min födelsedag och de mörka rosorna fick jag av Joel på alla hjärtans dag.

Och appropå Joel så har han och jag varit tillsammans i 4 månader i dag. Otroligt vad tiden går fort. Och appropå att tiden går fort, i morgon är min sista skoldag innan alla betyg är satta. Sen är det studenten nästa vecka. Otroligt, otroligt. Kul men ledsamt, spännande fast läskigt.



Dålig, dålig uppdatering. Jag vet.

Jag har varit i Skåne över helgen, på trevlig släktträff. Nu är jag hemma och pluggar inför nationella provet i Matte C i morgon. Det är sista grejen innan alla betyg är defenitivt satta. Super!

Nej jag är seriöst helt snurrig i huvudet av all matte, så jag ska gå och baka kokos-toppar och försöka få tid över för att se ett avsnitt av Svenska Hollywoodfruar, det var ju ett tag sen.

Vi hörs. Hejs

Fler bilder från vår skiva

I skolan igen, känns som en evighet sen. Så skönt! I eftermiddag åker jag, mamma, Ingrid och Enrico till skåne för att gå på släktträff i helgen. Sen har jag bara måndag och tisdag nästa vecka kvar och sen är betygen satta. Så nice!

Hittade fler bilder från skivan på uppsalavimmel. Fy fan för vissa bilder jag är med på. Haha.

Skivorna som varit

Nu har det hänt mycket ska ni veta. Eller, mest bara fest. I måndags hann jag och Joel knappt ens komma hem innan det var dags att dra iväg på min skiva. Det var en rolig skiva och jag är nöjd. Dock har mina tår ännu inte fått tillbaka känseln helt efter att ha vandrat runt i mina silvriga partypjux i över 7 timmar.

Sen i går låg jag bakis hela dagen tills det var dags för ännu en skiva. Oskars skiva! Den var också kul, bjöd på massor av dans.

Och nu i dag har jag varit hos läkaren med mitt illamående. Han skulle skriva en remiss till akis, så det känns skönt. Så har jag klippt Ingrid och nu borde jag plugga. Men jag har mest lust att koka saft. Haha.

Några bilder från helgen och skivorna:
Joels och hans bror





Jag och Joels brors flickvän, Susann


Jag och Joel på min skiva - The Joker och en Bov




Och så Oskars skiva, Hanna, jag och Gunnel


På dansgolvet



Söndagsuppdatering

Hej hopp.
Jag sitter hemma hos Joels pappa igen. Joel och jag har haft en mycket trevlig och mysig helg. Tagit det lugnt och bara haft det skönt. Vi kom nyss hem från Liseberg. Vi var där och såg Erik Grönwall sjunga. Det var kul, fast rätt kallt. Snart blir det middag och sen lite mera mys tror jag. I morgon åker vi hem och på kvällen blir det skiva. Mycket nice.

Och jag vet att jag säkert har varit jättedålig på att svara i tele eller så om någon har ringt. Men jag har faktiskt inte haft med den så mycket. För den här helgen så har jag bara velat vara kontaktfri och för mig själv. Men tack för alla gratulationer på min födelsedag!

Vi hörs senare.

Födelsedagen

Har firat min födelsedag med Joel på Liseberg i dag. Super! Och nu sitter vi hemma hos hans brorsa, har ätit och ska snart dra ut. Super igen!

Önska mig grattis på föddelsedagen, precis som alla 91 andra på facebook. Haha,

Vi hörs senare

Torsdag

Joel och jag har tagit en lång sovmorgon och ätit en brak-frukost. Supergott! Nu ska vi snart iväg ut till skärgården. Mysigt.

Vad har ni för er nu över Kristi himmel?

Nu far jag till Göteborg

Ja, nu har jag skrivit klart min analys och skickat in den. Den kändes inte alls bra, men det får duga. För nu ska jag åka till Stockholm och möta upp Joel för att åka till Göteborg. I göteborg ska vi bara ta det lugnt, strosa runt, kolla på saker, gå på Liseberg och fira min födelsedag! Vi hörs senare

Matthew talks swedish

Loggade in på min gamla mail i gårkväll och sorterade bort hundratals av skräppost. Har kvar den mailen för att kunna fylla i den om jag inte vill ge ut min vanliga. Allt som jag får till den är bara skit, förutom youtube-kommentarerna som dyker upp emellanåt. För de gillar jag. Jag har några videos på youtube under namnet Sbe33. Det är mest olika videos från USA. Kolla in om ni vill.. Den mest sedda videon och även den mest kommenterade är denna:



Den har visats runt 24 400 gånger och fått 131 kommentarer. Jag fattar inte varför. Den är inte speciellt bra filmad och innehållet är absolut inte av intresse för utomstående. Någon som har en teori om varför videon blivit så populär?

The hours

Har precis sett klart filmen The Hours. Den var hemsk. Jag var tvungen att ta en paus i mitten och vila mig lite ifrån hemskheterna. Den var tryckande och jobbig. Men jag tyckte den var bra. Den fångade mig totalt, jag blev sårad av den. Men se den. Så här sa de:

Someone has to die in order that the rest of us should value life more. It's contrast.

Would you be angry if I died?

I've stayed alive for you. But now you have to let me go.

Did it matter, then, she asked herself, walking toward Bond Street. Did it matter that she must inevitably cease, completely. All this must go on without her. Did she resent it? Or did it not become consoling to believe that death ended absolutely? It is possible to die. It is possible to die.

All my life I could do anything. I could do anything, really. Except the one thing I wanted.

Just wait till I die. Then you'll have to think of yourself. How are you going to like that?

The thought of this life, that's what kept me going. I had an idea of our happiness.

You cannot find peace by avoiding life, Leonard.

That is what we do. That is what people do. They stay alive for each other.


Amerikanarna

Faan, det går så jävla dåligt med min analys. Jag skulle bara ta en kort paus och gick in på facebook. Chris började skriva till mig och nu är jag helt fast. Jag kan inte rå för det. Men amerikanarna trollbinder mig och gör så jag blir helt till mig. Men fasiken för analysen alltså.

Och nu har jag kollat igenom bilder från  USA i snart en timme. Jag saknar och minns och åhh..
Chris Krogman.

Klassens

Hanna och jag ägnade flera timmar åt att klippa och skriva banden till klassen-nomineringarna. Men de blev fina. Nu har jag bestämt att jag ska skriva klart min analys snabbt och kolla på filmen för psykologi b. Sen ska jag unna mig lite Svenska Hollywoodfruar. Nice. Ni missar väl inte Marias blogg? Det är inte bara jag som gillar den. Hon får typ 50 kommentarer per inlägg. Kul för henne. Hon är så söt på nått sätt.


Tisdagens planer

Nu ska jag åka iväg och hämta upp Hanna. Sen ska vi ner på stan och äta lunch och göra klassenss-banden till skivan. Sen blir det till att klacka om skor och kolla efter nya. Och så lite plugg i kväll. Somnade tidigt i går vilket resulterade i ett ganska tidig uppvaknande också, så jag hann gymma imorse. Känns bra!

I morgon åker jag och Joel till Göteborg! Way.

Presenter

Jag har ännu inte fått några bilder från i lördags av min lilla Lindy. Men hoppas på att få se dem snart. Dock har jag bilder från när vi var och skjöt med Oskar. De ska ni få se någon gång. Men nu ska ni få se vilka fina saker jag fick i present av mina älskade vänner.  =)

Från Linda, Filippa, Klara, Enrico och Micke fick jag ett överlevnadskit för att överleva sista månaden i skolan. Det var så himla snyggt gjort. De hade skrivit på locket av en skokartong och lagt massor av olika saker i lådan. Det fanns grejer till förfesten, till partyt, till fyllekäk på Max, till när man är bakis i skolan dagen efter en skiva och till sist till kvällen när man ska plugga. Blev superglad! Tack tack!



Sen fick jag en spargris av två av Erikarna. De hade redan lagt i ett litet startkapital! Superkul gris  =)
Och av mina kära Gunnis fick jag hembakade kakor. Jag har njutit av varenda tugga. Och jag rekomenderar starkt en tugga innan sänggång och en precis vid uppvaknande. Underbart!



Och av Agnes och Fredrik fick jag Rosévin och av Oskar, Leif och Erik fick jag Champange. Jag blev superglad. Det är en sån där fin present som man känner sig lite stor av att få. Jag fick rosor av Jens också men de har jag ingen bild på.



Tack för alla presenter!

Älskar och saknar mitt USA

Så fort någon som jag brydde mig mycket om i USA skriver till mig blir jag helt överlycklig och tårögd. Det känns så konstigt att allt det där hände. Att jag faktiskt bodde där. Att jag levde med de här underbara människorna. Josh dök upp på facebook för någon dag sedan och jag la såklart till honom. Som svar fick jag det här meddelandet och den här låten Dirty Vegas – Days Go By (Radio Edit):


Jag blir helt superrörd och grinig. Skulle så gärna vilja åka tillbaka och få hälsa på alla. Bombardera dem med kramar och få höra om deras liv, få höra vad de har varit med om och få se att de faktiskt finns på riktigt och att de mår bra. Saknar dem så sjukt mycket. Det gick så fort. Nu efteråt känns det som en härlig dröm, the American dream!

2 inlägg jag diggar

2 inlägg med helt olika stil, som jag tycker att ni ska läsa för jag tycker att de är suveräna.

Maria Montazami pratar om multi-tasking




och

Underbara Clara pratar om en livsstil som jag förespråkar


Trött

Jag är så himla trött, så himla, himla trött! Så trött så jag vill rulla ihop mig till en liten boll och bara gråta..

Helgen som gått

Nu har hela helgen gått och den har varit fullspäckad. Fullspäckad och BRA!
I fredags kom Joel över och vi bara tog det lugnt, för jag var så trött. Sen åkte vi och testade skjuta revolver och pistol med Oskar i lördags. Han fick det i födelsedagspresent av mig och Elina. Efter skjutningen bar det hem till Oskar för grillning och födelsedagsfest. De bästa kom och jag hade jättekul. Vi spelade spel och dansade och pratade.
Sen i går åkte jag tillsammans med Joel in till Stockholm för att träffa hans pappa. Vi promenerade runt lite och åt middag på någon restaurang som hette Barcelona. Mycket god mat.

Nu sitter jag i skolan igen. Ska precis börja skriva på min analys efter klimatrollspelet. Önska mig lycka till så hörs vi sen.

Ska visa bilder från i lördags också, men hittade inte min kamera innan festen så måste vänta tills jag får alla Lindas bilder. Ska visa vad jag fick i födelsedagspresent också. Otroliga presenter! =)

Min dag

Man har det inte roligare än man gör sig. Så efter att jag damsugit hela huset, sovit middag och tränat på gymmet så trixade jag lite här hemma(se bilderna). Nu ska jag mysa lite med Joel. Är otroligt trött, så det blir nog en tidig kväll. I morgon blir det födelsedagskalas för hela slanten. Vi hörs senare. 

My day:
Skämma bort sig själv med att fixa ansiktmask


Baka och äta äppelkaka med familjen


Skriva hemliga små lappar till Joel i mina afrikafat

Hemligheten

Kommer ni ihåg att jag pratade om en liten hemlighet jag höll på med? Ledtrådarna var:


Kunde ni gissa vad det var? Det var en burk med hembakade Snickers till mitt lilla kakmonster Joel. =)
Vist blev det rätt fint ändå?

Kvalborg - bildregn

Som jag har berättat tidigare så firades Kvalborg hemma hos Oskar. Årets tema var öststatstema, svårt och klurigt. Jag såg förjävlig ut, men det var kul.
Här kommer bilder:

God Natt

En otroligt trött Stina går och lägger sig nu. Önska mig lycka till på psykologiprovet i morgon.

God Natt.

Every time you..

Träningen bjöd på saftiga uppförsbackar i Sunnerstabacken. Upp och ner, upp och ner i en timmes tid. Trött var jag när jag åkte hem, och det är väl huvudsaken.
Sen åkte jag till Gunnar och han stretchade ut mig och knäckte till min rygg. Han säger att den ska vara bra om några dagar och mina problem ska vara borta. Tänk att det var så enkelt, och tänk då om jag hade fått det gjort mycket tidigare. Hoppas allt blir bra nu.

Tillbaka till pluggandet nu.
Och den här bilden hittade jag gömd i en mapp på datorn. Haha. 


Just nu

Sitter och pluggar som en jävla tok. Snart ska jag åka iväg och träna och efter det ska jag till Gunnar och få tips om träning för min rygg. Sen blir det hem och plugga igen.

Och ja, jag ska ringa dig Elina. Jag hörde ditt meddelande. Jag vill bara få in alla psykologi i huvudet först.

Hörs senare.
Glad och Full bild från Peace and Love förra sommaren. Vanvettigt och Underbart! Och jag ser förjävla galen ut alltså, haha

Symptom

Jag sitter och pluggar till psykologi b-provet som är i morgon. Läser om Hypomani, mani och blandafas. Några av symptomen är:

- Ökad pratsamhet. Telefonerar och mejlar med en onormalt hög frekvens.
- Ökad sexualitet. Ställer högre sexuella krav på sin partner/söker frekvent sexpartner. Sexuellt risktagande.
- Upplever snabb tankegång, intellektuell briljans och överlägsenhet.
- Gör ofta bort sig totalt. Sexuellt gränslöst beteende.
- Svåruthärdlig sexuell upphetsning.

Jag och Hanna har diskuterat saken och undrar vem de här symptomen passar in på....

Förresten så saknade vi Elina i skolan i dag.


GLAD!

Jag och Hanna satt och räknade på hur många skoldagar det är kvar. Och jag fick det till att det är 15 skoldagar kvar för mig!! Sweet! Gissa hur glad jag blev när jag insåg det? Jo, så här glad blev jag:

Klimatrollspelet

Som ni vet hade vi klimatrollspel i tisdags. Här är några bilder därifrån.

Saudiarabien


Ryssland


Kina och Indien - ett gott sammarbete

Kort dag i dag

Nu är min skoldag över. Skönt. Jag har räknat matte och lämnat in en reseräkning från projektarbetet. Förhoppningsvis så får jag tillbaka de pengarna så fort som möjligt. Men tyvär är de mesta av pengarna mammas och pappas eftersom det är bensinpengar.

Nu ska jag hem och sova lite innan jag ska iväg till jobbet. Jobbar bara några timmar, sen jobbmöte och sen kommer Joel. Det kommer nog bli en bra dag i dag.

Vi hörs lite senare

...

Äsch, jag läste några inlägg jag skrivit nu de senaste dagarna och känner mig lite töntig. Jag har en hemlighet..., som om någon bryr sig. Det är ungefär som när Elina lovade att uppdatera ofta förra helgen. Hon uppdaterade ingenting men antog att ingen ens hade brytt sig(fast jag hade brytt mig faktiskt). Fasiken det här med blogg alltså. Varför håller man på egentligen? Hm. Haha, måste skratta lite åt mig själv.

Syster kommer hem igen

Dagen har varit bra. Efter klimatrollspelet åkte jag hem till Jenny. Vi åt middag, pluggade och pratade. Nu ska jag snart iväg och hämta min syster från Arlanda. Hon har varit i Spanien i en månad men ska nu stanna hemma hela sommaren, tror jag i alla fall. Man kan aldrig veta riktigt säkert när det gäller min syster och resor alltså. =)

En till liten ledtråd till hemlisen, kan ni gissa vad det är?

Vi klarade det

USA skrev under, Indien skrev under, Kina skrev under...! Underbart!
Nu är man helt slut efter i dag. Snacka om lång och pressande dag. Men det var riktigt roligt, vilket jag inte alls hade förväntat mig.

 

Vi hörs senare


Debatten har börjat

Debatten har börjat. USA står just nu i talarstolen. De meddelar att den amerikanske deligationen inte kommer att skriva under något så länge inte Kina gör det. Kina och Indien kör hårt på sin pakt!

hörs senare

Uppdatering 14.53:
Kina: Vi vill gärna utvecklas och gärna på ett grönt sätt, men det är svårt när vi inte har några pengar..

(Jag som trodde att Kina var ett av världens rikaste länder?)



Saudiarabien: Utan olija finns det inte utveckling!!!!!

Uppdatering 16.39:

Vi har fått ett slutgiltigt förslag från sekritariatet. Vi står fortfarande enade med Kina och vi säger såhär: Skriver USA skriver vi på, skriver inte USA på skriver inte vi på!

Om 3 minuter är det över. Spännande!


Klimatmöte

Här kommer en rapport direkt ifrån klimatmötet i Uppsala. Det går bra. Vi har sammarbete med Kina, Brasilien, Saudiarabien och Ryssland. Det känns bra. Vi kommer INTE skriva på ngåot om inte USA gör det!

I kväll ska jag nog hem till Jenny. Vad mys!  =)
Vi hörs senare

En hemlighet.

Jag började kvällen bra, med lite psykologi-plugg, men sen gick det utför och jag har inte alls gjort det jag borde ha gjort. Jag och mamma tog en lång promenad runt i knivsta. Mamma med sin stegräknare och jag med mina kängor. Sen har jag pysslat lite med en grej, fast den är en hemlighet, så jag kan inte berätta. Men här är en liten sneak peak..

Måndag igen

I'm back! Och datorn är tillbaka hos rätt person igen. Jag sa ju att jag inte skulle ge mig.

Jag har oranga naglar och två av mina nya ringar på högra ringfingret. Tyvär har jag ingen kamera så jag kan inte visa hur fin jag är. Jag har mina nya kjol på mig och ett orange-rött linne. Jag känner mig faktiskt riktigt fin i dag!

Jag har haft en jättebra helg. Hade en lugn Valborg och sen hängde jag med Joel, och det var som vanligt underbart! =)
Äsch, vi hörs senare

Gammal bild på mig


Det närmar sig

Jag har ägnat morgonen åt Bella och Tyra show och ska nu åka och träna. I går hade jag en orolig klump i magen hela dagen men den har nu lättat vilket känns väldigt skönt.

Mamma har tagit mina mått till studentklänningen som hon ska sy åt mig, det närmar sig.


Time until Friday, 4 June 2010, 14:00:00 (Stockholm time)

34   days
816   hours
49006   minutes
2940409   seconds

Alternative version

It is 34 days, 0 hours, 46 minutes and 49 seconds until Friday, 4 June 2010, 14:00:00 (Stockholm time)


God morgon

I dag kommer bli en lugn dag. Jag ska bara vara hemma och inte göra något alls. Sen bär det av till Stockholm i kväll för att titta på Basement som ska spela på Harry B James. Häftigt.

Vi hörs lite senare.
Och jag vet att jag visat den här bilden förut, men hon är så otroligt söt så jag visar den igen.

I mitt framtida kök

Någon gång i framtiden ska jag bo i ett hus med ett jättestort kök. Där ska jag få plats med allt sånt där som gör en inspirerad till att baka och pyssla.

När vi var uppe i Dalarna för att åka Vasaloppet hyrde vi ett hus tillsammans med en annan familj. Det köket som fanns där var supergulligt och hade världens bästa grej - Ett bakbord som man kunde fälla ner! Ett sånt ska jag ha när jag bor i det där fina huset med det stora inspirerande köket. Det är ju superfiffigt!

Man anar ingenting..


Men där bakom luckan döljer sig en skatt..

RSS 2.0