Fredag

Jag sitter uppkurad i Joels säng. Joel är i skolan och det regnar ute, så jag stannar nog inne hela eftermiddagen. Känns lite tråkigt, men samtidigt så är jag så trött och skulle hellst bara vilja sova i flera timmar. Jag kollar nog på någon serie. Har sett klart alla första 12 avsnitten av True Blood. Sista avsnittet var riktigt spännande.

Äsch, nej vi får se vad jag hittar på. Ha en bra dag.

Tillbaka i Schweiz

Jag sitter i en datasal på EPFL i Lausanne. Joel kämpar på med sitt projekt, och jag ska precis börja kolla på 7e avsnittet av True Blood.

Det känns superbra att vara tillbaka här hos Joel igen. Och Schweiz är varmare än Sverige, så jag slipper frysa hela tiden också. Och sen har jag ju mest tid till att bara slappa, och det är ju också skönt. Vad har ni för er?

Första gången Joel lagade mat åt mig! Jag stod för dekorationerna.  =)

Några bilder från festen

Basement kom och spelade lite akustisk musik


Borden var indelade i teman och varje person fick en lapp som var en ledtråd till vilket bord man skulle sitta vid. Det här var bord Stina!


Mamma och pappa fick dirigera mammas kör när de sjöng ja må dem leva. Mycket fint!


Jag var toastmaster, superkul!


Vi försökte lära våra gäster hur man dansar en fyrmanna-shottis(hur det nu stavas är ett mysterium)



Ingrid och Javi


Jag och Josefin


Jenny


Det var massor av snurr i min kjol. Kändes härligt!


Pappa och jag körde en bugg


Jag och min faster när festen var slut. Även jag var slut - supertrött! Men festen vart väldigt lyckad.


Sen var det bara att städa kvar..

Söndag

Festen i gårkväll var superkul. Jag stod på scenen och sprang runt massor, sånt som jag gillar. Josefin fotade så jag ska lägga upp lite bilder sen. Så ni får komma in här igen och se hur fin jag var. =) 
Äsch, egentligen är jag för trött för att skriva så jag ska nog gå ner och ta lite tårta, se på ett avsnitt av True Blood och sen sova lite. Skönt. I morgon åker jag till Schweiz. Längtar massor!

Det kommer bilder sen. Nu ska jag sluta svamla.

Hejsvejs

Laddar inför kvällen

I dag ska mamma och pappa ha 50års-fest. Jut nu sitter jag i sängen och gör mest ingenting - jag laddar inför kvällen! Testade fotofunktionen på min dator. Skrattade massor åt alla fula och knäppa grejer man kan göra. Jag kan tillexempel göra så att det ser ut som att det brinner på min näsa. Men varför liksom? Haha. Kameran är inte superbra, men den duger tycker jag. Here i am.

Spanienresan närmar sig

Jag har fått veta vart jag ska bo när jag åker till Spanien. Häftigt tycker jag! Och appropå häftigt så hade jag en gång en konversation med ett barn på ett dagis där jag vickade.

Barnet: Jag ska träffa mina gammalfarfar i helgen
Stina: Jaha, vad härtigt!
B: Mä, det är ju inte häftigt..
S: Nehe, vad är det då?
B: Det är ju blommigt ju!!!!!!
Sen gick hon, för jag var ju dum i huvudet och inte alls värd att lägga tid på. Undrar hur det känns när det känns blommigt att träffa någon.

Äsch, tillbaka till Spanienboendet. Det är visst en lägenhet på gatan San Jerónimo. Jag tror det ligger ganska centralt. Ligger precis vid Katedralen i alla fall. Känns superkul att få veta vart jag ska bo. Inte för att det egentligen säger mig så mycket, men ändå. Nu blir det bara mer verkligt alltihopa.

Jag ska bo där uppe där krysset är. Kanske lite svårt att se, men typ i mitten av bilden här längst ner så är den superstora katedralen. Blommigt, kanske?

Äsch, nu somnar jag sittandes. God Natt.

Glass i stora lass

Just nu känns det inte som att min blogg handlar om något annat än matlganing och bakning. Men så blir det ibland. Och jag hinner ju faktiskt inte med så mycket annat än det och att jobba..

Men nu är det inte länge kvar tills jag åker till Spanien. Jag kan inte fatta att jag ska åka, och antagligen kommer jag inte fatta det fören jag väl är där. Men jag ser fram emot det supermycket och det kommer förhoppningsvis bli jättekul. Men innan det ska jag hinna åka till Schweiz en vecka och hinna jobba lite till. Och nu på lördag ska mamma och pappa ha sin stora 50års-fest. Skoj, skoj!

Ja, ja. Här kommer ännu ett litet knep på en god men otroligt enkel smarrighet.
Vispa Vaniljvisp så den blir fluffig. Krossa Dajm och hallon och rör ner i vaniljvispen. Häll smeten i glassformar, eller bara vanliga små skålar om du inte har glassformar, och så skjuts in i frysen i några timmar och sen har du en mycket god glass redo att smaskas på.

Clara ställde upp som provsmakerska i gårkväll.


RSS 2.0