Hemma igen

Hemma nu. Sitter och njuter av att få träffa Joel igen.
Portugal var superbra, men har inte tid att skriva om det mer nu. Tänkte bara skriva något så att ni (om det är någon alls som läser det här) vet att jag fortfarande lever. Och jag kommer skriva mer, för det är kul. Men just nu är Joel roligare  =)

Portugal

Hej hej. Har kommer en kort uppdatering:
Hanna och jag ligger vid poolen och ater nutella pa mariekex, och har det superbra!

Dålig uppdatering

Studenten är avklarad och i morgon blir det portugal. Blir bättre uppdatering när jag kommer hem och har mer tid. Vi hörs

Bara 2 dagar kvar

I dag är det onsdag, vilket betyder 2 dagar kvar till studenten!!! I love it. Jag och Joel har precis vaknat och ska snart åka hem till mig i Knivsta för att hjälpa mamma och mormor med förberedelserna inför fredag. Vi ska flytta möbler, städa och plocka, klippa gräset och fixa. Det kommer vara superkul för jag vet att när vi är klara då är det dags för mig att sätta på mig min vita klänning och mina vita studentmössa (och glöm inte mina superheta nya skor!!). Underbart!!


Joels födelsedagsutgång

I går var vi ute och firade Joels födesledag på utestället Victoria i Stockholm. Det var jag, Ebba, Joel, Xavier och Ilse som dansade som tokar hela natten. Super var det!

RSS 2.0