snyggaste killen i stan

Precis när Elina blir frisk så blir jag sjuk. Förkyld med feber och halsont. Var fasen kom den ifrån?

Jag såg en kille i går som var så sjukt snygg! Hur han gick, hur han pratade och log - Allt framkallade någon sorts fnittrig lycka i mig, och jag blev helt varmt inombords när jag stolt tänkte att, det där är min pojkvän!


userneeds

Jag har någon gång sagt att jag kan svara på enkäter via mailen. Det här fick jag för ett tag sedan:

undrar om de får mycket frihet när det gäller att utforma frågorna? och undrar hur de använde informationen de fick ut av svaren?

självplågare, fina tuttar och förlossningar

Nu sitter jag här och gnuggar mina skavsår igen. Varför gör jag det? Det gör ju ont! Dumma, dumma mig!

Föresten så har jag hört att någons bröst har blivit uppkallade efter mig och det var inte mina bröst! Haha. Man kan ju undra varför! Killen som döpte dem hade sagt, nee, men Stina är ju rätt trevlig. Bröst är vackra, så man kan väl inte annat än bli stolt. Men lite komiskt är det ju. Stina och Sina var namnen.

Och Sara, vår U-landskunskapslärare jämförde just våran Kenya-resa med en förlossning. Jag undrar, kommer resan göra ont? Kommer vi få lustgas? Kommer det förändrar våra liv för alltid? Kommer vi efter detta behöva ta ansvar på ett sätt vi aldrig gjort förut? Måste jag köpa blöjor och en spjälsäng?

Nu är det bara svenska och sen ner på stan, jag vill handla i dag igen!
Och jag tycker om Peter. Pusshej,

jag har aldrig haft så tråkigt som nu

Jag sitter på Internationell Ekonomi. Jag hör, bla, bla, bla, blaaaa... I går fylde Peter 22 år och blev gammal. Grattis. Jag hade kul. Och i kväll ska jag och Filippa ses och lägga upp ett träningsschema. Nu ska jag äntligen bli fit.


Elina är sjuk. BLI FRISK!

en sån där

Jag undrar över varför man plågar sig själv. Varför satt man och vickade på sina lösa tänder när man var liten? Det gjorde ju ont. Och varför sitter jag och petar på mina blåmärken och pillar bort sårskorpor? Det gör ju ont.  

Och i lagga luktar det inte kor, det luktar kärlek och en söt hund som älskar mig!

fisbruttorna

jag säger ju det, inget, inget, inget och sen pang bom allt på samma gång.

men jag måste bara få säga hur skönt det känns när man har gjort upp med en kompis. hur skönt det är när man lägger gammalt ,som man inte ens kommer ihåg vad det är längre, bakom sig och siktar mot nya roliga äventyr.
fasen vad roligt jag och marina hade det i usa. snart ska hon bli hembesökt av mig. det kan hon då inte undgå.

internationella relationer och annat blaj

- Vi sitter på Internationella Relationer - lektionen. Karolina är så himla söt och det känns som att det här kommer bli en riktigt bra kurs. Vi pratar om USA.

- Karolina berättade om lärarnas studieresa som de hade nu innan terminen började. De skulle till Finland och kolla på den finska skolan, och lära av den. Men det visade sig att skolan inte hade tillräckligt med pengar så att de kunde inte besöka skolan, utan skulle åka färja och ha lite föreläsningar på båten istället. Men det visade sig senare att de inte fick tag på den som skulle hålla i föreläsningarna, så det blev bara finlandsfärjan kvar. Det såg ut som om Karolina tänkte tillbaka på resan, hon skrattade gott åt minnena. Fick mig att tro att de blivit mycket sprit. Haha, roligt att lärarna också har kul. Karolina såg lite generad ut.

- Antagligen hade en av de fulla ungdomarna som hälde ut te under Boston Tea Party gjort en för stor beställning av indianfjädrar till sin maskeradbutik. Hahaha, det måste ha upplevts på plats.

- Den svenske artisten Arash som var populär med den här låten: http://www.youtube.com/watch?v=Nz3Y9cyPT0M för några år sedan i Sverige har nu blivit superkänd i Azerbajdzjan. Som vi alla vet är Azerbajdzjan inte en diktatur men styrs ändå med järnhand utav presidenten Illham Alijev, och blev utav honom förfrågad att hålla en privat konsert för honom för att få behålla sitt liv. Arash sjöng från tårna och uppträdde med 7 extranummer. Om jag varit honom hade jag varit rädd.

I kväll flyttar Peter till lagga. Helt plötsligt har man fått en bonde till pojkvän. Luktar det lagård i lagga? hehe he


Illham Alijey. mm, sexy beast..
hejsvejs

i dag är jag så glad

Jag vaknade i morse och hade fått världens gulligaste sms av Peter. Kan man vakna på ett bättre sätt? Jag tror inte det. Jag kommer gå hela dagen som om jag vandrade på rosa moln - för jag tycker om honom.

Sen har Enrico kommit till stan. Han är här och det är första dagen i skolan. Jag tror det kommer gå bra. Han är trevlig och social och verkar vilja hitta på saker. Positivt. Jag känner mig nästan som en liten storasyster till honom, lite ängslig sådär. Jag kände det som om jag hade lite power när han gick förbi, jag hälsade och killen han gick med, från hans klass, påpekade för mig att han inte kunde svenska, och jag svarade: "Eh, jag vet, han bor hos mig!"

you talk like britney

Jag sitter här i mitt rum med två spanska flickor och snart ska vi åka och hämta upp Enrico inne i stan. Familjen växer och 3 olika språk är redan i bruk. Det är roligt, men när man är trött blir man bara tröttare. Men enligt Ingrids kompis Maria så pratar jag som Britney Spears. Och det är ju aldrig fel. Hade jag vetat hur man la in klipp från youtube hade jag gjort det nu, men eftersom jag inte vet får det bli en ful, liten, mesig länk istället.
http://www.youtube.com/watch?v=oaPuWjyGqTA   - oh, Britney är snygg.


här kommer lite bilder från fallskärmshoppningen. bilder från i fredags hamnar på facebook, kanske att jag lägger upp någon snygg här i framtiden. vad kul vi hade, trots att det inte blev något stan. "billigt" som P sa.





vilken lycka det var att hoppa fallskärm, något alla borde testa, och helt klart något jag kommer göra igen.
mattias har fler bra bilder, men de har jag inte fått ännu, tyvärr.

nu ska vi hämta Enrico. men bara en till Britney först. http://www.youtube.com/watch?v=-ohYJUu0ujc
hejs

i morgon kommer italienaren

jag sitter hemma hos P. han är snygg, snygg, snygg! i går var det lite ferre här, det var kul. det var meningen att vi skulle åka in till stan, men så blev det såklart inte. mamma sa att hon inte trodde vi skulle ta oss in. var det någon som trodde det eller? jag har massa fina bilder på mig och elina när vi dansar här i Ps vardagsrum, men P har ingen sån port på sin dator som man kan koppla in kameran till, så det blir bilder lite senare. vill ju visa mina fallskärmshoppningsbilder först också.

på senare tid har jag tänkt mycket på det här med vänner och vem jag är bland mina vänner. det känns som om jag inte har kunnat komma fram till något vettigt, och det har bara blivit till en jobbig sak som jag låtit elina lyssna på om och om igen. men det enda vettiga jag kommit fram till är väl att, ja - man växer ifrån varandra. och ja - det är jobbigt, men helt oundvikligt. och på nått sätt måste jag bara få in i huvudet att jag har folk som tycker om mig. nu svamlar jag bara, jag är trött och borde sova.

jag är så glad över att jenny flyttar tillbaka hit till uppsala. även fast vi inte har haft så mycket kontakt nu när hon har bott i sandviken så är hon en sån person som man inte kan annat än älska. hon är super att prata med. vi pratade om lycka i dag. hon är en av de personer som jag önskar mest lycka och kärlek till och jag tänkte att det är nog egentligen så att jag skulle vilja ge henne all den där kärleken och lyckan, men det går ju inte. men därför så blir jag extra glad när hon ändå får det där lilla extra. för det är hon sååå värd.

och nu borde jag verkligen sova. i morgon kommer enrico, det är sista chansen i kväll att strutta runt halvnaken hemma och ändå sitter jag här hemma hos P. hm, slöseri med värdefull tid. det ska bli kul med enrico, hoppas jag. 

nästa gång jag skriver ove så menar jag bara att jag tycker om dig, det är kodat så bara du ska förstå.
kram och hej, leverpastej

fallskärm

Jag har hoppat fallskärm. Jag överlevde och det var HELT UNDERBART!!!
Först 15 minuter i planet upp till 4 000 meters höjd. Jag hoppade ut sist. Vi loopade några varv innan det blev stabilt. Sen föll vi 2 500 meter i 200 km/h. Ögonen tårades och öronen sprängde av lufttrycket. Det var underbart. Fallskärmen fäldes ut och jag tjöt av lycka.

fler bilder kommer, men nu ska jag hem till jenny och spela spel
kram, Stina

maggan

nu ska jag förbi gamla hederliga margarethaskolan och hälsa på. lite nervöst är det ju.
kram

frukost på sängen

Jag sitter hemma hos... låt oss kalla honom för min P. P är nere och inhandlar frukost och jag sitter här och läser bloggar och lyssnar på eminems - we made you, den är grymt bra.

I går jobbade jag min sista dag på trygghetsboendet för i sommar. Det kändes riktigt konstigt att säga hejdå till alla söta små gamlingar som man har hunnit fästa sig så mycket vid. Vi har pratat om det på jobbet, vi känner alla som bor på ålderdomshemmet så himla bra. Vi vet hur de fungerar och hur man ska prata och agera runt omkring dem för att få dem att känna sig trygga, och de känner inte alls oss, kommer inte ihåg vilka vi är från dag till dag.

Ne nu har P gjort frukost åt mig.  =)
I kväll blir det grill hos HM. Snart åker han, jag kommer sakna honom. Men Gotland är ju inte så långt borta.
Hejs

populäraste tjejen i stan

ringde flinky i dag och hon svarade inte, så jag ringde henne igen, och igen. jag hade ju ändå inget att göra medan jag cyklade hem från jobbet. visade sig att jag ringt henne 22 gånger. hehe. hon trodde jag ville något viktigt, men jag tänkte ju bara låta henne känna sig lite populär. det gick hem hos min flink. det viste jag väl!

bloggkommentatorerna är bra, kolla in det här, man fattar inte att det faktiskt är på riktigt:
http://blogg.stureplan.se/bloggkommentatorerna/2009/08/15/en-fraga/

nu ska jag ner och äta chipsen som lämnades orörda i går.
det gick föresten bra att träffas Ps vänner(tror jag).

elinky

du bra = jag dålig?

Jag kan vara hur sugen som hellst på att skriva något här, men innan jag loggar in tittar jag på Elinas blogg som ligger i fliken före, och sen måste jag ju bara kika på Blondinbellas blogg, och sen Beas och Milles och Nils och sen har jag absolut ingen lust att skriva längre. Så var det i dag med. Jag startade till och med datorn för att jag tänkte: nu ska jag skriva på min blogg. 
Jag tror det handlar om den där tanken, hon är jättebra - då kan ju inte jag också vara det!
Jag var och lyssnade på när Mia Törnblad hade föreläsning på musikens hus förra hösten. Då pratade hon om precis det här. Hon bad oss berätta några saker som vi inte kunde eller var bra på för den som vi satt bredvid. Det kunde vara att man var osocial, inte kunde berätta skämt, hade tråkiga kläder, vad som hellst. Det var ju hur lätt som hellst, och så fort den andra sa något som han var dålig på så kunde man nicka och säga: jaa, jag med!! För när man tänkte efter så var det ju väldigt mycket som man inte kunde. När vi hade berättat klart bad Mia oss att återigen vända oss till vår granne. Men att vi denna gång skulle säga några saker som vi var bra på. Det skulle vara mycket svårare så Mia började och sa några saker hon var bra på. Hon rabblade upp en lista på säkert 10 grejer. Sen när det var vår tur var det svårt. Vad skulle man nu säga? Mia hade ju redan sagt alla grejer som man kanske kunde tänka sig att man själv var hyfsad på ändå.

Det låter helt sjukt att man inte kan komma på bra grejer som sig själv, och att man tror att man själv inte är bra på något bara för att någon annan också kan den grejen. Och det är också helt sjukt att man måste ursäkta sig eller komma med en jävligt bra förklaring på varför, så fort man säger något bra om sig själv.

Ex 1.
- Gud vad jag målar fult!
- Jaaa, jag med, jag kan verkligen inte måla.

Ex 2.
- Jag sjunger rätt fint, men det är ju bara för att jag har sjungit i kör sen jag var 5 år.

Ex 3.
- Jag tycker att hon bloggar så himla bra. Min blogg är ju bara ordbajs som ingen vill läsa ändå.


Mia pratade om det här och självkänsla i någon timme. Hon var helt fantastisk och jag skulle rekomendera alla att läsa hennes bok: Självklänsla nu!

Ha det bra och tänk på hur bra ni är!  
<3 Stinafina

.

i mitt huvud låter det såhär just nu: aaahhhh(som fan fan fan), åhhh hå hå (gnälligt)


fredag

Jag sitter hemma och lyssnar på Lady Gaga. I går lånade jag Lise-Lottes bil och det var underbart. Jag och P tog en sväng förbi Robin.
Apropå P:
 du kommer loosa även här! vad står det? 15-2 till mig, eller? be prepared to loose

och så hämtade jag upp Hanna och hon och jag cruisade genom stan lite. Det var nice. och apropå Hanna:
 nu vet ni grabbar och töser, hanna is down for it whenever you want it..

på onsdag ska jag hoppa fallskärm!!! ahhh. 50 sekunder fritt fall. jag kommer dö. jenny, mattias och daniel ska följa med som stöd. det känns bra. och apropå daniel:

han är en underbar datanörd <3<3

och apropå nästa vecka:
vår italienare kommer, någon som kan italienska?




i kväll kanske jag ska träffa Ps vänner. eh säger jag bara. vi får ju se hur det går. tråkigaste tjejen i stan möjligtvis.
hejsvejs lingongrejs


gästbloggerska.

hejsan alla, nu har jag varit gästblogg på Ps blogg. shit, jag satt i typ två timmar och skrev lite, raderade, skrev, raderade och så fram och tillbaka. tänk att en sån liten skitgrej som att skriva ett inlägg i en blogg kan bli en sån stor grej som man nojar sig över.

annars sitter jag bara här och kraxar. jag har världens tova i håret och i morgon är det jobb igen. men bara 3 dagar kvar och sen är sommarschemat slut. skönt!
nu kommer snart P hem från jobbet, och då ska vi mysa. hoppas ingen läser hans blogg. haha,

P

oj oj, mitt hjärta tog just ett extra skutt. fingrarna är helt skakiga. tänk att man kan bli så rädd över att det låter som om någon kommer in genom dörren. i och för sig så är det ju inte min dörr och inte min lägenhet. det här är inte ens min dator. kanske var det därför jag blev lite extra skraj. jag skulle inte vilja bli upptäckt sittandes här i någon annans vardagsrum med en dator som tillhör någon annan.

jag befinner mig hemma hos.., låt oss kalla honom för P. P är en härlig människa. han säger söta saker, ler finurligt och pussas som en gud.

jag borde egentligen städa millas bur innan jag åker till jobbet, så jag borde egentligen cykla hem nu. allt man borde är så tråkigt jämt. och jag hostar upp massa äckligt släm. usch

hejsvejs på ett tag då

kan flugor bli fulla?

Jag skriver inget, skriver inget, skriver inget, men sen, helt plötsligt, skriver jag 3 gånger på samma dag! Fnatt.

Vi satt och åt middag utomhus. X drack av vinet som blev kvar från förra gången vi hade gäster. X dricker i princip aldrig alkohol. Vilket också betyder att X inte tål så mycket, utan blir fnittrig efter ett litet glas vin. Men det är ju bara gulligt och roligt tycker jag. Så flög en liten blomfluga runt. När den närmade sig X började denne att blåsa på blomflugan. Inte sådär vanligt som man blåser när någon gjort sig illa. Utan X började blåsa sådär djupt ifrån halsen, som när man ska värma ett barns kalla händer. Jag tittade fundersamt på X och undrade vad denne gjorde. Efter ett tag vände sig X mot mig, log stor och sa: Nu är nog blomflugan lite full, för jag har andats vinångor på honom.

Jag brast ut i gapskratt.

nyponros

Så som jag tänker mig att nyponrosor luktar, så känner jag mig, och jag tror nästan att jag börjar bli lite kär.


sju svåra år

Man skulle kunna säga att jag har drabbats av sju svåra år och olycka, ungefär iaf.
I onsdags kom jag hem efter att ha jobbat 8,5 timmar. Jag dammsugade hela huset, torkade alla golv och skrubbade toaletterna. Det tog mig 2,5 timmar, och jag var trött när jag var klar. Men alla krafter hade inte runnit ur mig, för än hade jag middag som skulle lagas och ställas fram på bordet. Men så lyckades jag i ögonvrån se att Milla, min kanin, inte hade ätit upp moroten som jag givit henne på morgonen, jag kilade ut på baksidan och såg att hon låg där, helt utsträckt och orörlig, hon var död. Då rann all energi ur mig och det blev makaroner med ketchup till middag. Jag blev riktigt ledsen och tårarna rann. Jag menar det som lever det lever ju, det är inte dött!

Vi begravde henne på torsdagen i Bengtssons trädgård bredvid Snövit och deras 6 hamstrar. Jenny sjöng så fint, http://www.youtube.com/watch?v=xzdKywTGSNI

Sen inte nog med att min söta Millapilla dog, jag blev sjuk. Och jag sitter jag här, har svullna körtlar på halsen och är helt tung och dåsig i huvudet. Jag fick ringa till jobbet och sjukanmäla mig i går, och jag får hoppa över kvällens fest som jag sett fram emot. 

Nästan sju svåra år.


Det här var när jag precis fått min lilla Milla. April 2001.


jag blir så trött

Jag har duschat och haft hårinpackning och ansiktsmask. Jag har rakat benen och ska måla naglarna. Jag har till och med borstat håret, och efter inpackningen känns det mjukare än någonsin. Gud vad bra man mår efter att man har fått ta hand om sig själv lite.

Men så tittade jag på mitt schema och insåg att jag utav de nu 12 närmsta dagarna jobbar 10. Jag blev på en gång mycket tröttare när jag insåg det. Men massor av pengar lär jag ju få iaf.

Sen var det något annat jag tänkte på, men jag glömde bort. Så nu får det räcka. Eller juste, http://ch131.com/   en bra hemsida där man kan kolla på massor av serier gratis.

Så här fin var jag med ansiktsmasken på!  =)


ne nu ska jag iväg och kolla på film, hejsvejs

fina svordommar och min fina mamsebimsing

morgonstund har guld i mun, och allt blir bättre så fort manhar fått lite sömn. nu sitter jag med en kopp choklad framför mig och har precis läst ett fint mail från min mamma som befinner sig i chile i ungefär en vecka till. jag saknar henne. och hon har namnsdag i dag, precis som alla andra Karin har. så grattis grattis.

det var en på mitt jobb som brast ut i skratt efter att vi hjälpt en man på toaletten och ner i sängen för att sova. hon påstod att jag använde så otroligt fina svordommar. och när jag tänker efter så gör jag nog det. jag är inte så grov i munnen helt enkelt. så jag tänkte för säkerhets skull göra en liten ordlista med ynka antal ord så ni som hör mig säga något fisfärnamnt eller konstigt ändå kan förstå vad jag menar.

Fasen - Denna är min absoluta favorit. Dock var jag inte medveten om att jag sa detta ord fören både Hanna och Elina oberoende av varandra påstod att jag sa det ofta. Tillslut började även Elina säga det och då förstod jag att det var sant. Jag använder detta ord flera gånger per dag och det skulle kunna direktöversättas till  Fan.

Jäklarns - Även detta ord använder jag ofta. Dock inte lika ofta som fasen då det är lite för grovt i min smak. Skulle kunna direktöversättas till Jävlar.

Helsike - Detta ord är det jag använder mest sellan, men det är bättre än Helvete.

Huja -
Allt började med att Jenny hörde en man på radjon oja sig och säga U-ja, U-ja. Detta tyckte vi var så roligt så vi började också säga så. Efter ett tag blev det ett välanvänt uttryck. Men det började sakta men säkert glida över mot det lite vanligare uttrycket Huja. Och det är här vi är i dag. Huja skulle kunna översättas till vad jobbigt/vad hemskt/vad läskigt/vad äckligt.

Det här var några smakprov från mitt dagliga ordbruk. Kommer inte på fler ord som folk har reagerat på just nu. Nu ska jag spela lite The sims 2, för 3an var inte nå kul tycker jag, och sen blir det till att jobba hela kvällen.

Här är en rolig före-och-efter-bild på min söta mamma när jag klippte henne förra sommaren.


hejsvejs

jag tror det är dags att sova

livet är, just precis nu i denna minut, komplicerat. och det är jobbigt. jag hatar att jag letar mig fram till alla bilder och all fakta som jag inte vill se och jag hatar att jag alltid ställer frågor om alla saker jag inte vill höra svaren på. jag blir tokig.

god natt

synskadade och mer blekinge

I natt sov jag tills Peter ringde och väckte mig. Sen ringde han igen och jag vaknade igen eftersom jag inte tänkt på att stänga av ljudet. Så jag stängde av ljudet, trodde jag. Sen ringde han ännu en gång och jag vaknade ännu en gång, då stängde jag av mobilen.
Fast man får väl skylla sig själv när man är så dum så man har mobilen på under natten.

Sen har det bara varit Clara i dag, och jobb, och gratta Agnes, och nu här.

I går var jag och shoppade och hittade nästan bara grejer på rean. Sånt mår man bra av. Och på Storatorget stod synskadade människor från organisationen "unga synskadade". De delade ut kaffe, te och info-blad om hur de tycker att kollektivtrafiken borde anpassas mer efter synskadade. Jag tog en kopp te, ett blad och tackade för mig. Mer gjorde jag inte, förutom att tänka att jag verkligen tycker att man ska anpassa allt efter de som har det svårast. Jag blir så arg men vad mer kunde jag har gjort? Äsch, jag blir bara irriterad på mig själv och på min handlingsförlamning.
I broschyren stod det lite om organisationen och så stod det några påståenden. Jag fastnade framförallt för ett av dem: "De som inte ser vill ofta känna på andra människors ansikten för att ta reda på hur de ser ut?"
Jag undrar om det är så. Det känns ju som om det är något de gör på film iaf. Jag gav mig ut på jakt men lyckades inte hitta något svar på frågan, även fast det stod att man skulle kunna hitta svar på organisationens hemsida. Lite besviken blev jag ju. För undrar gör man ju. Jag är glad att jag inte är blind iaf.
Äsch, nu kommer lite mer bilder från Hasslö.

Jag och Elina tog ett sent kvällsbad nere vid Pyan



Så tog vi en dag i Karlskrona också, och åt de största glassarna, 
(gissa vilken bild som är retuscherad, haha)


Och så lite Baby-lycka


men nu ringde daniel och han är på tok mycket viktigare än det här. hejs


RSS 2.0