internationella relationer och annat blaj

- Vi sitter på Internationella Relationer - lektionen. Karolina är så himla söt och det känns som att det här kommer bli en riktigt bra kurs. Vi pratar om USA.

- Karolina berättade om lärarnas studieresa som de hade nu innan terminen började. De skulle till Finland och kolla på den finska skolan, och lära av den. Men det visade sig att skolan inte hade tillräckligt med pengar så att de kunde inte besöka skolan, utan skulle åka färja och ha lite föreläsningar på båten istället. Men det visade sig senare att de inte fick tag på den som skulle hålla i föreläsningarna, så det blev bara finlandsfärjan kvar. Det såg ut som om Karolina tänkte tillbaka på resan, hon skrattade gott åt minnena. Fick mig att tro att de blivit mycket sprit. Haha, roligt att lärarna också har kul. Karolina såg lite generad ut.

- Antagligen hade en av de fulla ungdomarna som hälde ut te under Boston Tea Party gjort en för stor beställning av indianfjädrar till sin maskeradbutik. Hahaha, det måste ha upplevts på plats.

- Den svenske artisten Arash som var populär med den här låten: http://www.youtube.com/watch?v=Nz3Y9cyPT0M för några år sedan i Sverige har nu blivit superkänd i Azerbajdzjan. Som vi alla vet är Azerbajdzjan inte en diktatur men styrs ändå med järnhand utav presidenten Illham Alijev, och blev utav honom förfrågad att hålla en privat konsert för honom för att få behålla sitt liv. Arash sjöng från tårna och uppträdde med 7 extranummer. Om jag varit honom hade jag varit rädd.

I kväll flyttar Peter till lagga. Helt plötsligt har man fått en bonde till pojkvän. Luktar det lagård i lagga? hehe he


Illham Alijey. mm, sexy beast..
hejsvejs

Kommentarer
Postat av: Amalia

nee, jag har inte historia :D = lååång sovmorgon!

vad bra att du skrivit upp anteckningarna, då vet man vart man ska vända sig om man tänk på annat under en lektion! :P

Hm, borde nog gå o sova nu. men nee, va fan livet är för kort för att sovas bort. Här ska surfas ;D;D

kram

2009-08-24 @ 22:19:55
URL: http://amaliaandersson.blogg.se/
Postat av: elina

mmmm sexy beast

2009-08-25 @ 09:25:09
URL: http://elinapersdotter.blogg.se/
Postat av: Peter

Det luktar Stina i Lagga !! :D

2009-08-25 @ 11:04:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0