Från Hollywoodfruar till våldtäckter.

Är helt slut och bombad i huvudet just nu. Tittade på Uppdrag granskning om våldtäckten på flickan Linnea. Om ni är känsliga tycker jag inte ni ska kolla, men annars kan ni kolla in den här!

Uppdrag granskning handlar i det här avsnittet om hur en flicka blir våldtagen på en skoltoalett och hur hon efter det får hela byn emot sig. I princip alla tar killens parti och flickan blir utmobbad, hotad och trakaserad. Tillslut tvingas hon flytta från stan. Killen däremot blir hyllad, trots att han erkänner brottet och blir dömd i domsstolen för våldtäckt. Killen begår sedan en till våldtäckt, där de till och med har DNA-bevis mot honom. Men trots det så fortsätter folket i byn att beskydda honom och anklaga tjejerna. Det mesta av pratet håller sig på internet och det är både unga och vuxna som snackar.

Helt hemskt att se men viktigt att det tas upp. Sånt här ska inte få hända!


Bebis-längtan!

En tjej som jag har jobbat lite med har precis fått barn. Och jag blev helt blödig och tårögd när jag läste om förlossningen på hennes blogg. Åh vad jag också vill ha en bebis ibland.

Det finns så mycket jag vill göra här i livet. Jag ska göra lumpen nu i höst. Sen vill jag utbilda mig inom textil. Jag vill skaffa mig en lägenhet och få göra den personlig och fin. Jag vill få ett eget liv, vilket det inte känns som att jag har just nu när jag bor hemma och går på gymnasiet. Jag längtar tills jag får det där egna livet och tills jag får en liten bebis. För jag tror att när man får barn så finns det inget som är bättre eller någonsin kommer vara bättre. Tänk så underbart!


Här skriver Caroline om sin förlossning.


Älskade fruarna

Kollade på Svenska Hollywoodfruar i går med Joel. Antingen så var han bara snäll eller så har han börjat förstå tjusningen med det programmet. I love it! Men nu ska jag plugga Naturkunskap och uppsats. Så länge kan ju ni njuta. Måndagens program var grymt. You can find it here!
Maria är min absoluta favorit. Vilken är eran?

Förlåt för att jag tjatar

Oh shit, shit. Snart klar! Har bara diskussionen kvar nu!

Hur går det för er andra?

Elf-smink

Klickade mig runt lite och kom in på den här hemsidan. De säljer smink för otroligt billiga priser. Jag ska nog beställa hem lite. Någon som är på att beställa tillsammans?

Tisdag 14.54

Nu har jag läst och läst och läst och samlat massor av fakta och information. Nu ska jag bara sätta ihop allting till en välformulerad text också. Hm. Så vad gör ni i dag då?

Tisdag 10.15

Jag sitter hamma hos Joel och ska precis börja plugga. Det är dags att skriva det sista på min uppsats. Usch, usch, huja. Önska mig lycka till!

Britt-Marie och Majsans äventyr

Hejhopp i lingonskogen. Här sitter jag med Gunnel och myser. Har pluggat lite och fick hjälp av G (står gör grymt) för att gå igenom uppsatsen och kolla lite fel och grejer. I går var vi på Musik Direkt och lyssnade på Basement. Snacka om att vi ställer upp på vår kära Jens. Vi satt i 4 timmar och tills rumporna blev blå. Men det var det nog värt. Snart ska jag iväg till tåget och åka till Stockholm.

Här kommer en liten historia som jag och Gunnel har knepat ihop.

Det var en gång en bastant kvinna som hetter Britt-Marie.


Och så fanns det en späd kvinna som hette Majsan.


Britt-Marie var ofta ute och svängde sina lurviga ben på Kalas.


En gång så var Majsan där, hon blev jätteglad när hon fick syn på Britt-Marie, i hennes ögon sin bästa kompis


Britt-Marie däremot blev JÄTTEARG!!! Hon ville ha alla grabbar på Kalas för sig själv.


Majsan blev ledsen och började gråta.


Slut!

i kväll..

Nu ska jag och Joel hem till Gunnel och Oskar (och Jens) och ha lite vinprovning. Ha en trevlig kväll.  =)

Spin of hope

Jag har varit och tränat nu på morgonen. Körde först ett step up-pass och sen lite spinning. De annordnas nämligen något som kallas för spin of hope i dag. Jag tror det är 400 träningsställen som är med. Och så är det olika lag anmälda och de laget turas om att cykla under 12 timmar. Lagen betalar 1500 kronor till barncanserfonden. Jag hoppade bara in under 30 minuter och tillhörde inget lag, men det var en kul grej. Agneta som var spinning-ledaren just då jag körde spexade och hade skinbyxor och nitjacka på sig, svart läppstift och tupperat hår. Hoppas de får inte mycket pengar till barncanserfonden.

Nu ska jag äta lunch samtidigtr som jag ska kolla på Bella&Tyra show. Sen blir det lite plugg innan Joel kommer.

Trött.

Oh shit crap holy molly. Nu börjar jag lessna lite på det här med skrivandet. Jag har en rubrik kvar innan jag ska skriva sammanfattning och diskussion/slutsatts. Jag tror att det är för att jag börjar närma mig målet som det börjar bli lite segt.

Ska nog skriva lite till och sen ska jag sova. Ska upp och träna i morgonbitti. Jag har legat efter lite med träningen men börjar ta ikapp nu. Desvärre så åker vi bort i en vecka under påsklovet och jag kommer hamna ytterligare två träningstillfällen efter planeringen. Hm.

God Natt från mig då.

=)

Åhhhhhh såååååå skööööönt! Jag hade glömt att jag bytte byxor direkt när jag kom hem i går. Så jag kollade bara i de byxorna jag hade på eftermiddagen/kvällen. Men så när hela familjen engagerat sig i mina ledsamheter och mamma och pappa försökte komma på vart jag kunde ha tappat det så kom jag på det där med byxorna. Och tack gode gud så låg USBt i jeansen. Nu är helgen räddad.

Kan nu mitt i all glädje bjuda på en fin bild på Flinky från i dag. Hon drack asmycket kaffe och var seriöst helt speedad hela eftermiddagen. Hon är så söt den där lilla apan.

=(

Jag sitter hemma i köket och är otroligt nära till tårar. Jag kan inte hitta mitt USB. Och så jävla dum i huvudet som jag är så är min uppsats endast sparad på mitt USB. Snacka om att min kväll, och typ helg också, är förstörd nu.

Elvis pricktavla

Var det inte jag som lovade er en uppföljare på läppglans-reklamen?
Här kommer den! Titta och njut.

Torsdag 9.21

God morgon världen. Jag är helt väck i skallen i dag. Så vi får se hur det kommer gå det här. Vi hörs senare

Favoritfruarna

Nu har jag bunkrat upp med o'boy och ostmackor. Jag har bullat upp kuddarna så att de blir sådär härligt fluffiga. Det är nämligen dags för mina favoritfruar att entra skärmen. Och vilka skulle det kunna vara om inte Hollywoodfruarna? Sen blir det Street-pass och gym och sen lite plugg. Livet rullar på.

Efter regn kommer solsken

Jag känner mig gladare nu. Jag har skrivit på min uppsats och för varje rad jag skriver lättar det i magen, i hjärtat, i huvudet, och överallt! Det känns skönt. Och jag vet att jag kommer klara av att skriva det här, och tanken på att jag kommer klara av det gör att jag känner mig ännu bättre. Det var nog meningen att jag skulle ha en deppdag för att jag skulle orka rycka upp mig nu på kvällen och köra gärnet. Jag kommer att vara nöjd när jag lämnar in uppsatsen nästa vecka.

Tillbaks till skrivandet. I morgon bjuds det nog på en liten uppföljare av den här!
(Är det någon annan än jag som börjar pluta onaturligt mycket när jag ser den här videon?)

Tvivlardag

I dag har jag en riktig tvivlardag. Allt positivt vänds negativt i min hjärna. Allt som gör mig glad gör mig också ledsen. Usch. Jag tvivlar på allt jag kan och allt jag vet. Jag tvivlar på om det som är bra faktiskt är det, och så tvivlar jag på om jag verkligen kan klara allt jag vill och måste klara av. Fan.

Dock så fick Gunnel mig lite gladare när hon fick mig att tänka på vår fika vi ska ta. Fast den blir nog efter lovet eftersom jag har extremt mycket skolgrejer innan lovet. Och jag är så jävla dålig för jag bara skjuter på det, och skjuter på det. =(

Äsch, jag hinner nog deppa lite till innan jag får åka hem. Jag hatar att vara nere. Tråk, tråkig.

God Natt

Jag har varit och tagit mig en svängom på gymmet. Det känndes bra, men just nu mår jag inte alls bra. Jag har ont i halsen och i huvudet och i magen. Jag känner mig trött och hängig och illamående. Jag ska bara ner och borsta tänderna och sen blir det nog sänggång för min del. Det är konstigt hur trött jag är på kvällarna nu för tiden..

Träning

Det blev ingen bild på Hanna och hennes fina hår. Dagen gick för fort för att hinna plocka fram en kamera. Men antagligen är hon lika fin i morgon och då kanske kameran hinner med.

Jag sitter här hemma och känner mig stolt över att ha skrivit lite på uppsatsen i dag. Jag och Hanna satt sten-koncentrerade i över 2 timmar och jobbade på som bara attans. Ett steg på vägen och det känns helt plötsligt mycket lättare och mycket närmare till studenten. Skönt.

Jag har funderat på det här med träning ganska mycket på senaste tiden. Jag vill träna för att det är roligt och för att jag ska hålla mig i form. Men nu när jag ska rycka in i höst så måste jag träna för att bli vältränad också! Jag vet inte riktigt hur jag ska lägga upp det. Jag kommer behöva mycket konditionspass och mitt mål på den fronten är att kunna springa en mil innan jag rycker in. Jag kommer även behöva muskelpass men där har jag inget konkret mål ännu, där vill jag bara bli starkare. Men som sagt, jag vet inte riktigt hur jag ska lägga upp det. Jag är inte ett så stort fan av att springa, men det är ju just springa som jag behöver träna på. Något bra tips på hur man kan få löpträningen att kännas roligare? De flesta använder sig av musik, men jag behöver något mer för att det ska kännas lockande. En grej är att vara med på Gunnars löpträning nu i vår igen. Gruppen heter "Spring för livet!" vilket faktiskt känns ganska lockande. Jag ska fortsätta klura på träningen och säg till om ni har något bra tips!

Bilder från förra årets löpträning. Tagna från www.formtopp.com Jag, med svart-gula byxorna, är nästan längst till höger på de två första bilderna och längst bak på den sista.


En sista minuten

Jag sitter och kollar på sista minuten-biljetter. Jag, Hanna och Elina har planerat att åka på en liten semester till solen första veckan efter studenten. Jag längtar!

7 dagar för 2900kronor i Grekland. 200 meter till havet och massor, massor av sol! Vad tycks? Härligt tycker jag.
Bilder på Anais Holidays

Uppdatering 13.00

Jag sitter här i ett grupprum med Hanna. Hon är jättefin i dag. Har fin frisyr och fin tröja och man blir helt glad när man ser henne. Jag ska försöka leta upp en kamera och fånga henne på bild, så ni också får se. Så kika in här lite senare så får vi hoppas på att Hanna ställer upp på bild.  =)

Nu ska jag fortsätta skriva uppsats. Det går framåt, om än segt. Hejs så länge.

Måndag 10.46

Hejsan hejsan, ny vecka = nya utmaningar!
Gårdagen var helt perfekt. En slappisdag. Precis vad jag behövde! Så nu känner jag mig sådär skönt utvilad och helt redo för nya utmaningar. Tyvärr så tror jag inte den här veckan kommer bjuda på så mycket nya utmaningar, utan snarare gamla, typ UPPSATSEN! Jag har insett att det är nästa vecka som helvettes-uppsatsen ska in, och det har gjort mig lite stressad. Mitt mål är att skriva lite varje dag. Om det så bara blir en mening per dag så kommer det ändå att ta mig framåt. Pratade med Lise i dag på bussen. Hon sa att hon hade skrivit i princip hela uppsatsen sista dagen, och det gav mig lite hopp. Jag ska försöka att inte skriva hela uppsatsen sista dagen, men blir det nu så så kommer det bli bra ändå. För huvudsaken är ju att den i alla fall blir skriven.

Har börjat bjuda in folk till min sutdentmottagning nu också. Härligt, härligt, underbart! Jag längtar och alla ni som läser här på bloggen är självfallet inbjudna. Mottagningen blir hemma hos mig vid halv fem eller nått sånt den 4 Juni. Välkomna!

Nu ska jag skriva lite på uppsatsen. Wish me good luck.

Söndag

Jag sitter hemma hos Joel. Vi har gjort absolut ingenting i dag. Bara varit här i Joels rum och myst. Superhärligt! Nu ska vi ner och handla och sen laga mat och baka kladdkaka.

Hoppas ni haft en bra helg.

Uppdatering 15.31

Jag är lite gladara nu. Har rakat benen, sminkat mig och målat naglarna. Det brukar alltid få mig att må bättre när jag är lite deppig. Och det funkade i dag igen. Nu ska jag iväg och fira två av mina släktingar som fyller år. 13 och 10 fyller dem och hela uppsala-släkten är samlad. Sen åker jag direkt till Joel.

Mitt favoritnagellack


Och så här ser jag ut i dag, redo för kalas  =)


Ha en bra kväll. Kram

=(

Jag tappade hoppet, tålamodet, humöret och allt. Jag fick ont i huvudet och vill bara sova bort hela dagen. Hur kunde det bli såhär?

Här är jag och Jenny innan kräftskiva i Sandviken. Jag hade precis kommit hem från USA. Jag var glad och rund! Jag vill vara glad och rund nu med..

Lördag

Jag och mamma gick på stan i går. Vi kollade mönster till min studentklänning och jag tror jag har hittat precis den klänningen jag vill ha. Eller det enda som inte stämde på klänningen var att det var halterneck, men det får väl funka det med. Spännande att studenten närmar sig. Jag har även börjat skriva en lista på alla som ska bjudas. Finns det något roligare just nu eller? Nej, jag tror inte det.

Men äsch, jag har egentligen inte tid att sitta här och skriva. Jag ska skriva på min uppsats och sen ska jag iväg på födelsedagskalas. Hoppas det bjuds på mycket tårta för det är jag riktigt sugen på.

Försökte rita i paint. inte så lyckat men den ska se ut ungefär så här:

Dags för helg

Nu är skoldagen slut. Och den här skolveckan är också slut. Härligt. Men gud vad tiden går fort. Oftast kan jag inte fatta att allt roligt som jag längtat till, eller allt läskigt som jag fruktat redan har hänt. Allt som jag nu längtar till eller fasar kommer dra förbi lika fort och jag kommer överleva det också. Skönt att veta att allt blir bra till slut ändå.


Helgens planer ser ut såhär:
Fredag: Träffa mamma på stan, fira Gunnels födelsedag!
Lördag: Träna på morgonen, skriva uppsats om HM, fira Linnea och Jacob (sysslingar i Uppsala) som har fyllt år
Söndag: Hänga med Joel!


Nu ska jag ner på stan och träffa mamma. Vi ska kolla på tyger och mönster till studentklänning. Mamma har kommit på att hon vill sy en själv. Min mamma är bäst!
Vi hörs sen, kram

Man kan inte lita på internet

Jag sitter här i skolan och fösöker hitta fakta om psykologen Margrete Mahler. Hon är ungersk-amerikansk, eller var det österikisk? Född 1901 eller hur var det? Fasiken vilka faktafel överallt! Men jag tror jag litar mer på NE än på Wikipedi i det här fallet. Dock så har läraren skrivit att Margrete är född det året som Wikipedia säger, hm. Undrar om hon använde sig av någon källkritik när hon gjorde den där power pointen?

NE:
Mahler [mɑ:´lər],Margaret, 1901–85, ungersk-amerikansk psykoanalytiker och spädbarnsforskare.

Wikipedia:

Margaret Schoenberger Mahler, eller Margit Mahler född 1897, död 1985, var en amerikansk utvecklingspsykolog med österrikisk bakgrund.



Vem ska man tro på nu för tiden?


I love you Gunnel!

Gunnel, min kära Gunnel, hon fylde 20 år i går.
Här kommer en liten återblick av vår älskade Gunnel, alla bilder tagna från facebook


Bajsa på Sverigedemokraterna

Jag är helt emot Sverigedemokraternas politik. Jag håller inte med dem i något och tycker att de använder fula metoder och argument för att ta sig fram. Jag tycker det är synd hur många som blir vad jag skulle kalla det för "lurade" av deras argument. Eller så kanske jag bara får inse att världen är grym och människan är rädd och självisk. Det har varit mycket skriverier om bråket på Bolandsskolan mellan sverigedemokraterna och elever på skolan. Jag sympatiserar med eleverna och tror aldrig på att de skulle reagerat aggressivt helt oprovocerat. Jag tycker att vi alla bara ska bajsa på sverigedemokraterna.

Ahmed Alloh ger sin version av händelsen:
http://www2.unt.se/pages/1,1826,MC=2-AV_ID=1026826,00.html?from=puff

Andra elever på Boland berättar om vad som hände:
http://www2.unt.se/pages/1,1826,MC=2-AV_ID=1026828,00.html?from=puff


God morgon, God morgon!

I dag är det fullt upp på schemat. Skola till klockan 15 och sen hem och laga middag till familjen, dammsuga hela huset och försöka hinna antingen träna eller plugga. Det hade ju kunnat vara roligare saker på schemat, men det är bara att kämpa på. Hoppas ni har en bra dag.

Det är det här som puschar mig att orka kämpa på:
                                                   

Flytt, Ikea och Elgiganten

Hela eftermiddagen har jag hjälpt Oskars mamma att flytta. Vi har packat upp massor av köksgrejer. Det är så roligt när jag får något att sysselsätta mig med, och Liselotte kommer att få det så himla fint. Nu är jag på Elgiganten. Vi har precis varit på IKEA och lekt rövare. Ikea plockar verkligen fram barnet i en. Max och jag planerade vårat framtida hus. Vi kom fram till att det var bäst om vi hade våningssäng så jag kunde sova på överslafen ifall vi blev ovänner. Oskar, Max och Leif (Oskars pappa) hade trick-tävling i lagret. Det gick ut på att försöka göra så snygga tricks som möjligt med last-kärran. Jag vet inte vem som vann, men kul var det. Nu måste jag kila, ska iväg och kolla på TV åt Liselotte. Vi hörs senare. Kram
Jag på Elgiganten. Imponerad av mig själv att jag faktiskt fattar hur man använder en Mac.  =)


God natt på er

Jag har varit så himla duktig i dag. Jag har pluggat minst 3 timmar effektiv tid och hunnit klart med psykologi a-hemtentan. Så har jag hunnit med att gå på promenad och kolla på Svenska Hollywoodfruar också. Det kanske är det bästa programmet. Eller?
Nu ska jag mysa lite med Joel som står och pussar mig i nacken precis. Sen blir det till att sova och stiga upp tidigt i morgon för att ta mig till skolan. 11 veckor kvar till studenten bara. Nice,
Vi hörs i morgon

Droger

Mamma och jag pratade om droger i går. Hon hade hört på nyheterna att användningen av Kokain har ökat, och speciellt hos unga tjejer. Jag tycker att det är så läskigt med droger så jag till och med tycker att det är obehagligt att prata om. Jag känner folk som har blivit drogade när de varit ute på ställen och är alltid rädd för det när jag själv dricker något på krogen.

Jag berättade för mamma om droganvändningen i USA och kom att tänka på en liten pojke som jag träffade förra julen när jag var och hälsade på i USA. Jag skulle bo hos Samantha några nätter. Vi hade varit och ätit på Olive Garden men innan vi skulle åka hem till Samtnah frågade hon om vi kunde skjutsa hem några vänner till henne. Så klart vi kunde det. Vi åkte ganska länge och kom tillslut fram till världens skabbigaste hus och jag fick veta att det inte alls handlade om att skjutsa hem några, utan att skjutsa några till deras drug dealer och sen tillbaka. Jag blev skitarg på Samantha för att hon ljugit för mig och för att hon dragit in mig och för att vi befann oss i det äckligaste huset jag någonsin varit i. Jag var arg och sur, elak och grinig hela tiden och det förvånar mig nu i efterhand att pojkarna som vi träffade ändå var så trevliga mot mig. Det var två killar i 15års-åldern och en lillebror till en av dem.

Jag pratade lite med lillebrorsan. Han var 11 år. Hade rökt cigaretter och marijuana, druckit sprit och öl sen han var 8. Pappan gillade det inte sa han, men mamman och han brukade dela på en joint då och då. Jag frågade honom varför han rökte på. Han tyckte att han var cool. Han hängde med äldre killar i skolan. Med 14åringarna, andra som också rökte på. Han tyckte att de präcktiga barnen i hans egen ålder var töntiga. Jag sa att jag tyckte synd om honom. Han som hade hela livet framför sig men redan höll på att förstöra sin hjärna. Han sa att det här var hans dröm. Att få vakna, röka en joint, dricka lite öl, käka lite frukost, röka lite till och få sova igen. Vakna röka på och somna om igen. Vakna äta lite, dricka lite sprit, röka en cigarett och en joint. Träffa någon kompis och röka på tillsammans, äta lite och sen sova. Han önskade att hela livet skulle se ut så. Tyvärr tror jag att det kommer göra det. Han kommer antagligen börja med tyngre droger och dö när han är runt 20 år. Tyvärr.

Pojkarna med lillebrorsan i mitten.

Tisdag 11.48

Sitter hemma hos Joel och pluggar. Skriver psykologin. Det gick bra tills jag kom till Beteendeperspektivet. Nu sitter jag fast. Usch. Hm. Hur går det för er?

Bilder

Hänky, Flinky och jag drog ut och skakde rumpa i fredags. Snyggis-Hanna och jag fotade oss på bussen innan utgången.



Hanna och jag gick även och lyssnade på hennes brorsas band som spelade på Ungdomens hus.

 



I går var jag ute i skogen och grillade korv och drack varm choklad med familjen. Det var mys. Joel fick låna kläder av pappa och tvingades bära en Lueå Hockey-mössa. Haha.

Lady Gaga

Nu har jag skrivit en halv mening på psykologi a-hemtentan och räknat klart all matten. Lite duktig är jag om man tänker på matten, inte då duktig om man tänker på psykologin. Jag är så less på skolan så det finns inte. Jag blir deppig bara jag tänker på att jag ska skolarbete som måste göras. Det är tråkigt att det ska vara så. Jag önskar att jag var en sån människa som gjorde alla uppgifter så fort jag fick dem, och att jag gjorde dem med skratt och glädje. Men icke. Jag är inte en sån person. Tråkigt. A ja, här får ni kolla in Lady Gagas nya musikvideo så länge. Så ska jag visa lite bilder senare, innan jag åker hem till Joel.
Pusshej

Nu är det gjort

Nu har jag tackat ja. Om allt går som det ska rycker jag in den 2 Augusti på Luftstridsskolan i Uppsala för att tjänstgöra i 326 dagar. Det här är befattningsbeskrivningen till GA824 Bas/ Strilsäkgruppchef:

Jättenervös

Jag är jättenervös. Jag ska nämligen tacka ja till att göra värnplikten. Jag kan inte tacka nej för då vet jag att jag kommer ångra mig för resten av livet sen. Men att tacka ja till att binda upp sig hela nästa år känns läskigt. Men det här är något jag vill göra så nu händer det. Nu tackar jag ja!

Hörs om ett tag.

Hot mot KTH

Joel ringde mig tidigare i dag och berättade att någon hade hotat om att göra en massaker på KTH. Jag sa till honom att stanna hemma. Det är ju helt sjukt att folk ens tänker tanken att mörda någon..
http://www.dn.se/sthlm/kth-hotas-av-skolmassaker-1.1060935


http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6775685.ab

Söndag

Jag är otroligt trött i kroppen och helt febrig i huvudet. Kinderna är rosiga och hettar och ögonen kliar och är trötta. Jag ska sätta mig under täcket och kolla på Solsidan eller något annat program, och bara mysa och äta lite godis. I morgon är jag garanterat frisk igen. Och då kommer lite bilder från i fredags när jag var ute med Hanna, och från i dag när jag var ute med familjen.

Ta hand omeer så länge,

jag just nu, helt rosig och trött



Gamla tider med bilder som jag inte viste fanns

Som ni kanske vet så har jag och Flinky varit ute på många äventyr ihop. Jag seglade runt på kära facebook när jag kom över några bider som jag inte ens viste fanns. Dock gömde sig Flinky för kameran och är endast med på två bilder. Jag njöt dock utav att stå i centrum. Titta så får ni se..


Personen som lagt upp bilderna kallade mig för Uma Thurnman på denna, hm. Lik? -Mest bara svettig tycker jag det verkar som..


Hemma hos Hanna

Sitter hemma hos Hanna. Jag målar naglarna och Hanna testar min klänning som hon ska ha i kväll. Vi ska ut. hanna ser superläcker ut. Kika in i morgon så får ni kanske se lite bilder..  =)

Just nu tänkte jag bjuda på lite Madonna.


och på Lady Gaga, för den här låten har jag haft på huvudet hela dagen.

Bilder

Jag pratade om en outfitsbild på mig, men istället får ni en på Elina. Ni bjuds också på en väcker bild på mina fina pjux som jag bär i dag till ära för solskenet. Härligt härligt.

 

Vi sjöng för Åsa som fyllde 50 i går.


Ny header

Jag har suttit på psykologilektionen och inte lyssnat- igen. Eh. Jag har gjort en ny header istället. Jag vet, den är inte så jättetjusig precis. Gjorde den i något program jag hittade på datorn. Men jag kände att jag ville ha enheader med en ny bild. Den som jag har haft nu i en vecka är ju med bilder som är 2 och 3 år gamla. Jag väntar fortfarande på headern som Elina sagt att hon gjort till mig. Jag hoppas den är bra.  =)

Ny header:


10.32

Jag vill fortfarande ha dess skor. De är så söta.



Solen steker i ryggen på mig och jag känner hur snön smälter bort! Älskar det!

12 MARS

Min dag ser ut såhär:
- Skola, psykologi b, psykologi a, naturkunskap
- Hem till Hanna, busa och förhoppningsvis orka räkna lite matte
- Lyssna på Hannas brorsasband som ska spela på Ungdomens hus
- Utgång!
- Hem med sista tåget
- Joel kommer till Knivsta!

Härlig dag va? Om ni kikar inte lite senare i dag kanske ni kan få se hur jag ser ut i dag  =)


Just nu

Det blev bara en lektion i dag, och så en semla. Sen har jag hunnit gymma lite och nu skulle jag och Elina plugga. Jag har varit nyttig och skrivit klart min uppsats till Psykologi B. Elina hon sover. Jag ska nog väcka henne och så ska hon och jag kolla på Svenska Hollywoodfruar. Love, love!  =)  I kväll blir det ju Bella & Tyra show. Undrans om man kanske ska kolla. Annars kan man ju alltid kolla i efterhand.

Flinky-stinky snusar så sött i min säng. Hon har psykologiboken med sig så det kanske egentligen är någon sorts alternativ inlärningsmetod det handlar om..
 Åh, hon är så söt min lilla filur. <3


God Morgon


The afternoon

Jag lämnade skolan som en hösäck men kom hem som en solstråle. Vad var det då som min härligt härliga eftermiddag innehöll som gjorde mig så gla? Jo:

- Det var soligt och barmark och plusgrader och jättehärligt väder!!! Vårkänslor!

- Tog en Frappista på Barista och hon supersöta tjejen jobbade och pratade massor med mig och var hur gullig som hellst. Det är inte konstigt att man kommer tillbaka dit när hon är så söt.

- Avslutade ett konto på Swedbank och fick 200 välbehövda kronor.

- Pratade med Jenny och Agnes. Och de flickorna kan ju inte annat än att göra mig glad.

- Pratade med Joel. Han kommer hit på lördag och jag längtar redan.

- Blev hämtad av mamma och körde hem. Jag är inte rädd när jag kör längre och det käns fantastiskt. Jag slipper allt det där jobbiga och kan bara tycka att det är kul att köra bil nu.

- Hängde hemma hos Maria. Åt fårost och drack te, men mest av allt kollade vi på hennes otroligt söte son Malte som hoppade runt som en liten skojare.

Bättre eftermiddag får man leta efter. Nu blir det Harry Potter och lite te-mys i sängen. I morgon blir det kanske klackisarna. Sweet. Jag älskar våren!

Onsdag 14.26

Nej, vet ni vad? Nu åker jag hem. Och inget har man fått gjort heller. Äsch.

Klassens

Några random klassens som vi kom på, har skrattat i evigheter.

Videoklipp

Hittade dessa två godingar på Elinas blogg. Vi var lite trötta efter bion i går. Vi har alltid roligast ihop vi två. Nice.
Att Pelle(we love Pelle!) råkar komma upp i konversationenn beror på att vi tidigare under dagen hade asgarvat åt det här! Och åt att Bea blivit facerapad:


Untitled from Elina My on Vimeo.

Untitled from Elina My on Vimeo.


Partyt i går var kul.

Hejsan alla glada, som Elina brukar säga.
Jag sitter hemma hos Joel och skriver lite. Jag är på riktigt bra humör i dag. I går blev en höjdare. Skön skoldag som avslutades med bio (Alice in wonderland) och fest med Joel och hans vänner. Joels vänner är verkligen hur trevliga och gulliga som hellst och jag hade superkul. Vi var på ett ställe som heter Victoria. De har gayvänliga måndagar och det var en salig blandning av transvestiter, homosexuella och utbytesstudenter på dansgolvet. En transa med skitfult smink och plastik Jennifer Aniston-peruk sa till mig att jag såg ut som en skolfröken med min lugg. Han sa att allt såg bra ut på mig om man kollade från under hakan. Fy fasiken vad förolämpad jag blev. Han sa att han bara var ärlig. Tyvärr, så knäpp som jag ä,r så tog jag ju åt mig och var lite deppig den resterande tiden som var kvar. Jag borde bara sagt åt honom att allt från under hans fotsulor var okej men att resten var spya-fult. hm.

Vi kom i säng närmare 6 och vaknade väl vid halv 10 eller nått. Inte mycket sömn vill säga. Men trots det så sitter jag och är nyttig. Jag har nämligen fått svar från Värnamos folkhögskola som sa att jag kan söka in i år och om jag kommer in kan jag hålla min plats till nästa år, ifall jag ska göra lumpen. Så just nu sitter jag och skriver ett personligt brev. Det är skitsvårt. Jag vet inte vad jag ska skriva eller hur jag ska skriva. Vad är viktigt, vad låter bra? vad ska jag skriva så att jag blir antagen? För antagen vill jag ju bli!

Förresten så verkar ju inte min bloggdesign visas. Eller ser ni den nya? Jag kan då inte se den. Det är något jag inte gillar med blogg.se. De är så himla sega med sånt. Ibland kan det ju ta en hel dag för att ett inlägg ska visas. Och nu antar jag att min bloggdesign inte visas fören jag vill byta igen.

Lite bilder från i går. Det finns några så himla roliga och fula bilder, men har lovat att inte lägga upp de fula så här kommer några vanliga och roliga bara..

Posar på tunnelbanan, jag, Joel och Ebba


På Victoria,


Haha,


Jag och Thomas(Joels brother from an other mother)

Header

Fy fasiken. Jag har ägnat typ hela psykologilektionen åt att försöka fixa en ny header. Elina jobbar på en header till mig, men det tar sån jäkla tid. Jag hade tyvärr bara paint och en massa gamla bilder på datorn så jag lyckades inte så bra med headern. Den blev för liten och rätt ful. Men det får duga.

Annars tycker jag bloggen känns lite mer vårig nu i alla fall. Det får duga ett tag. Nu ska jag testa kläder inför kvällen och sen blir det middag på Max och så bio. Härliga tider.



(Till Elina: width: 670px; height: 200px;)

Just nu

Jag blir så himla, himla glad! Jag sitter här i Smipkorridoren och pratar med tjejorna i min klass. Vi kom in på vad vi ska göra näsa år och jag nämnde lumpen. Och de alla peppar mig till tusen och jag blir så himla, himla glad!!!!

Lite mer vår och sommar behövs här i bloggen så jag jobbar på en ny design just nu. Vi får se hur det blir.

Brösthållare

Sitter och kollar på BHar. Jag behöver (läs: vill ha) några nya. Underkläder är så viktigt på nått sätt. Vanligtvis har jag ganska fula och tråkiga, tyvärr. För när man har snygga underkläder, även om ingen kommer se dem, så känner man sig så himla mycket snyggare. Det gör hela dagen lite bättre. Jag skulle gärna vilja ha en fin korsett också, eller en bustier som de också kallas. Jag vill inte ha någon sexig som man har i sängen. Jag vill ha en fin som man kan ha till vardags under en kofta. Det skulle kanske inte bli så snyggt på mig i och för sig eftersom mina bröst är så små. Fast äsch, vi får se hur det blir. Det är ju lite knapert på pengafronten nu ändå.

2 fina bh:ar och en fin bustier


Oh Africa

Hanna och jag sitter och myser i ett grupprum. Lyssnar på Akon och plattar håret.
Lyssna på Akon du med:

Måndag morgon

Jag snorar och snörvlar i dag också. Hm. Försov mig i morse. Det var en sån där morgon då man vaknar före väckarklockan och är pigg. Men skulle lika gärna kunna stiga upp, eftersom man ändå inte är trött, men tänker att man kan ligga och filosofera lite tills väckarklockan ringer. När väckarklockan ringer kan man unna sig en snooz eftersom man som sagt ändå inte är trött i dag. Efter en snooz är det dags att stiga upp och klockan stängs av. En timme senare vaknar man och tror att man blundat i 5 minuter till. Jag menar, man kan ju inte ha försovit sig en dag som denna då man inte ens är trött. Men atsingen att man kan.

Utvilad och snorig som jag är skippade jag matten och stannade hemma och räknade till leverpastejssmörgåsarna istället. I kväll blir det som sagt bio och sen party party! Mamma ringde precis hem och sa att det var 3 personer som förfrusit i Uppsala i helgen. De hade antagligen varit fulla och deckat i en snödriva. Usch, det blir nog en lugn kväll för mig. Jag ska inte lägga mig i någon snödriva, det lovade jag mamsingen.

Hejsvejs så länge så hörs vi.

SJ - bra för en gång skull

Ja, sanna mina ord. SJ som i princip alltid gör alla besvikna har nu glatt mig och min snörvliga söndagskväll. Jag skulle kolla när tågen till Stockholm går i morgon kväll och insåg att biljetterna var halva priset om jag köpte dem nu, över internet. Score. Biljetten är kirrad och pengar är sparade. Härliga tider. Nu ska jag packa ner det sista inför i morgon och sen sussa sött. God Natt.

Webb cam-bilder is the Shit. Jag har inte riktigt vant mig vid luggen än, men det kommer väl. Fast jag tror nog att jag gillar den ändå..

Uppdatering 19.33

Ytterligare två glamoramaprogram senare och lite middag och sånt så sitter jag här igen. Jag har fortfarande inte räknat någon matte. Fy på mig. Men jag har en ursäkt och den är bra: det gör ont i näsan, bihålorna och i huvudet varje gång jag andas. Och andas kan man ju inte sluta upp med bara sådär. Men det blir nog lite matte gjord i kväll ändå ska ni se.

I morgon är det Bio som gäller - Alice in wonderland. Och sen blir det fest i Stockholm. Vi ska fira att Joels kompis Reto är här på besök. Det ska vist bjudas på fördrinkar i Joels rum och sen bär det av till en Rock(?)klubb med Gay-vänliga måndagar. Det kommer bli super. Bara jag hittar något att ha på mig. Hanna skickade med en påse med massa söta kläder. Jag har en plan, tror jag. Den involverar även låning ur Elinas garderob. Men allt handlar ju om hur jag känner i morgon. Kläderna måste stämma med mitt humör. Och sen är det ju sminkningen också, och håret.. usch. Vad jobbigt det blev helt plötsligt. Nu känns den där matten inte så farlig längre, snarare ganska lite lockande. Vi hörs.

Förresten, jag har sagt det förut. Men här har ni something real beautiful. Jag saknar USA så himla mycket ibland.

Uppdatering 16.33

Jag känner mig sjuklig och jag tycker fasligt synd om mig själv. Jag är trött i huvudet, harklig och slemig i halsen och snorig i näsan. Jag har ägnat den senaste timmen åt att titta på programmet Glamorama på tv3play och druckit smoothie. Programmet handlar egentligen inte om något vettigt alls men det är bra tidsfördriv när man inte orkar med något annat.

Senaste avsnittet jag såg:

Söndag

Så dålig uppdatering som det är på den här bloggen nu så tänkte jag tipsa om en annan blogg. Nämligen Elinas blogg. Där kan du gå in och läsa om Oskars 20årsfest. Den var kul!

Pappa vill att jag ska hjälpa honom med tvätten och sen blir det väl matte och o'boy typ. Helgen är på tok för kort. Joel åkte hem i morse. I gårkväll drog vi in till Jens och spelade poker. Jag var dealer och Jens vann. Jag tycker om de människorna så himla mycket, Gunnel, Oskar, Max och Jens. Härliga tider.


Äsch, nu tjatar pappa. Hejsvejs

Ingrid är hos mormor och morfar och jag vill också, därför bild på min Biancistanki och Klingaplinga,


Helguppdatering

Joel och jag har myst hela dagen. Tagit promenad i solskenet och druckit varm choklad nere vid isen. Nu ska vi hem till Jens och mysa lite till.

Vi hörs.

The return of the king

Blev inbjuden på en fest utav Joel. Så här lät beskrivningen av festen, som så fint döpts till The Return of the King:

The crazy swiss guy, the mischievous architect, the hunk, the hardcore superstar, the creative genius, the lovely lady, the ultimate party animal... is back in Stockholm!

Let's celebrate this glorious event by shaking our asses in our favorite gay club!

Pre-drinks at DKV 71 2 for those interested... BYOB



Vist blir man sugen på att gå?
Någon som har något nice jag kan få låna och ha på mig?

Bilden som skickades med inbjudan,  =)


Morgonchokladen

Jag sitter och äter center med mintsmak. Oh, det är så gott. Jag har (så länge jag varit medveten om betydelsen av ordet sexig) alltid tyckt att mint smakar så himla sexigt. Det är härligt.


Uppdatering: Sitter fortfarande på psykologilektionen och äter choklad. Njuter av varje bit och läser Blondinbella. Läraren har nämligen varit så praktiskt smart så hon har snott psykologi b-lärarens power point. Vilket betyder att jahgredan sett och gått igenom den. Summa sumarum = jag behöver inte koncentrera mig alls  =)

God (härlig) morgon


Kanin?

Jag har tänkt lite och tittat på lite bilder och kommit fram till att jag allt mer och mer börjar likna en kanin. hm.
Nu ska jag äta semla och sen plugga. Nice. Gym i morgon klockan 6 - som vanligt.

Hörs i morgon, hejsis

Klippning

Jag har ju förresten klippt mig i dag. Jag skippade Naturkunskapen och gick och klippte mig istället. Från och med ska jag alltid gå till Malin på Nikita Hair i Forumgallerian. Jag har klippt mig så många gånger och gått hem och känt mig ful. Men aldrig när jag klippt mig hos Malin. Hon är verkligen superduktig och nogrann. Hon toppade håret och jämnade ut det lite fram och bak. Och så klippte jag lugg också.

Vad sägs om en Stina i lugg?

the secret

Det har precis avslöjat hemligheten. Hoppas det blir ett kul program.

Studan

Sitter här i ett grupprum med HANNA!  =)
Det är helt sjukt bra och otroligt roligt och helt överväldigande vad vi längtar, för nu har vi fått våra studentmössor!!!! Nu är det inte långt kvar. NICE!
     

Vist är vi fina?

Morgonuppdatering

Jävla skit, säger Hanna. Vi har nämligen inte psykologi. Och sen har jag ingen filosofi heller. Det är lite värdelöst att jag steg upp tidigt för att komma hit.

Jag funderar på om jag ska åka ner på stan och klippa mig istället för att vara här. Jag sja nog klippa lugg.. hm.

God Natt

Nu ska jag gå och sova. God Natt.
Bjuder på mysbilder från i måndags först.

Onsdag 18.17

Nu har jag varit hos sjukgymnasten och varit och tränat på form. Jag fick lite nya övningar av sjukgymnasten. jag är nämligen lite snevriden i beckenet vilket gör att jag får ont i högra ryggslutet. Men övningarna ska förhoppningsvis hjälpa mig till att bli normal-vriden igen.

Jag och pappa har en överenskommelse. Nu har vi betalat halva mitt gymkort var. Om jag tränar 50 gånger innan kortet tar slut i slutet av Augusti så får jag tillbaka den delen som jag har betalat. Jag har hittills tränat 2 gånger. Bara 48 kvar då. Härligt! Jag hoppas på att jag får lite flyt och att den lilla förkylningen som ligger och häckar i min hals försvinner.

Jag var hos Joel i går och i förrgår. Det kanske kommer några bilder därifrån sen.  =)
Nu blir det annat slöseri på internet. Jag måste ju läsa ikapp mig på blondinbella, ligger lååångt efter..

ahh arg

ÅHHHHH!! JAG ÄR SÅ ARG OCH SUR!!!! Jag åkte hem tidigt från skolan för att träna innan jag ska till sjukgymnasten. Men så stoppar en sån där comviq-föräjare mig på stationen, och jag hade 15 mnr kvar tills tåget skulle gå så jag stannade. Och tur var väl det. För ni kanske kommer ihåg min fight med comviq? Jag trodde att jag vann, men ack så lurad jag blev. Nu har de skojat till det för mig igen och fasiken vad sur jag blir. Men nu ska jag beställa från csn-kortets hemsida och hoppas på det bästa. Håll tummarna för mig!

Sen ska jag ringa försvaret och fråga lite om lumpen och så. Spännande va?

Ett tag senare

Nu har jag skrivit ett halvt A4. Men jag blir bara förvirrad. jag blandar ihop allting. Det känns som om allt är likadant.

Jag läste lite bloggar och på Beas blogg stod det för några dagar sedan att det bara är 48 skoldagar kvar. Det betyder att det bara är 46 efter i dag, antar jag.. Finns det ngåot härligare? Jag borde verkligen börja kolla på studentklänning och skor. Jag längtar, längtar, läääängtar.

Pluggar på KTH

Jag sitter i en datorsal på KTH. Joel sitter bredvid och pluggar. Det är meningen att jag också ska plugga, men det är svårt. Jag ska analysera "Fallet fredrik" till psykologi B. Jag ska analysera hans personlighet utifrån 3 olika psykologiska perspektiv. Eftersom vi läser A-kursen just nu har vi inte ens gått igenom alla perspektiven och jag har varit sjuk de senaste 4 psykologi b lektionerna. Det här är inte bra. =(

Uppdatering

Nu är jag här igen.
Jag sitter hemma hos Joel. Vi har myst hela dagen. Nu är han på möte och sen ska vi laga middag och kolla på film. Det blir en lugn start på den här veckan. I morgon blir det antagligen massa plugg men ingen skola - lite ska man väl få för att man hoppat av filosofin.

Helen har spenderats i dalarna där ja åkte Kort-vasan i fredags och mamma åkte Öppet spår i år, sönda. Kortvasan är 3 mil och jag åkte på 3 timmar och 15 minuter. Ja är nöjd. Fy sjutton vad ja var trött när jag kom i mål. hade ont i hela kroppen. Men nu vet jag hur det går till och kommer antagligen kunna göra bättre ifrån mig nästa år. =)

En annan sak som har hänt är att jag har blivit tillfrågad om att göra lumpen. 326 dagar militär tjänstgöring. Jag måste svara innan den 15e April. Jag funderar fram och tillbaka men antagligen rycker jag in den 2 Augusti. Det är ju en chans man bara inte får missa.

Äsch, nu ska jag göra pajdeg och sen kolla lite på psykologiuppgiften vi fått.
Har ni haft ett bra lov?

RSS 2.0