Formtoppar

Jag form-toppar just nu. Springer runt och packar grejer som en galning, dricker te och stickar. Det går galant. Förhoppningsvis kommer min formtoppning fungera lika bra som Sveriges herrar på OS fungerade.

Kortvasan går av stapeln på fredag. Mitt tangentbord är fuckat och det tar aldeles för lång tid att skriva det här för att jag ska ha tid - jag formtoppar ju!


Önska mig lycka till, så blir det lite bättre uppdatering när jag kommer hem sen.

Uppdatering

Jag är sjuk. Fast jag är inte sjuk. Jag bara mår illa och halvt svimmar lite då och då. Usch. Nu ska jag till läkaren och kolla upp det. Sen blir det till att fika med min Lindis som jag inte sett på evigheter. Kanske en tur till Stockholm i kväll eftersom jag var tvungen att åka hem i går, för att jobba. Sen att jag inte kunde jobba på grund utav svimmningarna är ju en annan sak. hm.

Hör av mig sen. Bilder från Oskars fest ska komma upp också. Ha det bra så länge.

OS

Två svenskar ligger först in på stadion i kvällens lopp i längdskidor. Det är helt otroligt! Så spännande så syster kan inte ens sitta kvar i soffan. Ett guld och ett brons, starkt. Härligt.

Hejhopp alla glada!!

Jag känner mig jätteglad. Efter lite taco och lite sömn mår jag prima-ballerina igen. I går var festen hemma hos Oskar. Och snacka om fest! Det var super. Startade runt 8isch och slutade efter 5 på morgonen. Bilder säger mer än ord och bilder kommer innom kort.

Nu ska jag göra i ordning semlor och kaffe och sen ska jag kura ner mig i soffan med pappsen och kolla på melodifestivalen. I morgon blir det nog lite klättring i Sthlm med en viss utlänning  =)

Vi hörs,

Just nu.

"Om ni undrar vart min klyfta är så är den här, den är bara väldigt bred i dag." - mina fnittriga flickor är så fina


jäkelmorgonen

Hanna har önskat live-uppträdande från mig. Jag antar att hon blev imponerad av min ljuva skönsång i går på svenskan. Camilla filmade och vi får hoppas att det aldrig kommer upp på internet någonstanns. Haha.

I morse var allt emot mig, nästan. Jag tränade, det var kul. Körde benen. Jag har nästan gett upp på armarna, det finns liksom ingen chans där. Men benen går. Kanske är det dumt att jag kör på det jag egentligen behöver minst..

Men i alla fall, efter träningen var det frukost och sen började skiten. Tåget var försenat, försenat igen. Ännu en gång försenat och jag sprang till en buss som det stod Uppsala på. Det visade sig vara en buss som gick via Alsike. En bil hade kört av vägen och vi kom inte runt bergningsbilen. Vi fick vänta. Jag sov i och för sig, det var skönt. När jag kom in till stan såg jag hur min stadsbuss åkte iväg. Nästa skulle inte komma fören om 5 minuter. 5 minuter i denna svinkalla kyla är inte roligt.

Jag kom ju till skolan tillslut fast lektionen avslutades precis när jag kom in genom dörren. Snopet. Och huvudet spränger av värk. Huja. Jag laddar inför i kväll.

Collegeplanerna

Morgondagens fest har temat Collge. Och hur ska man då klä ut sig? Jag har aldrig gått på ett amerikanske college, men jag har gått på High School och har vänner som går på college just nu. Så jag känner att jag ändå har lite koll. Ifall jag skulle klä mig som de faktiskt gör på riktigt, i alla fall in the south, så skulle det kanske se ut ungefär såhär:
Utsvängda jeans och T-shirt med Mississippi-tryck på. Självklart en knuten rosett av sidenband i håret också.


Eller så skulle jag köra på rätt pösiga löst åtsittande jeans och T-shirt med Memphis Tiger-tryck. Sminkningen är alltid där, väldigt diskret för stunden. Oftast lite mer till fest men aldrig för mycket.


Man kan också köra på den mer sportiga delen av dagen, eftermiddagen. Knälånga soccer shorts och T-shirt med Basketlagets tryck.


Ingrid erbjöd sig att jag skulle få låna en av hennes Amerikanska tröjor. Hon råkade nämligen glömma bort att jag också varit där och lyckats samla på mig. Här är en liten del av samlingen..


The leatherman jacket är ett måste vad jag än har under. Ett par grova kängor med lite lera på skulle passa fint.



Vi får se hur det blir. Nu ska jag sova. Nytt gymkort ska införskaffas och börja användas i morgon, 6.00.
God Natt.


Struntar i det

Jag sket helt enkelt i filosofin. Inte fasiken kan jag behöva den. Och ifall jag nu gör det så får jag väl skriva klart uppgiften på lovet och lämna in den försent. Det kan ju inte vara hela världen. Istället för att plugga har jag gett mig ut på jakt efter kläder till morgondagens fest, med temat: College. What the heck am i gonna wear? hm.

Bilder kommer inom kort.

Filosofin

Jag funderar på att hoppa av en kurs. Och tanken känns ganska läskig. För nu är jag seriös. Fast behöver jag den så kan jag ju inte hoppa av. Synd att jag inte kan hitta någonstanns ifall jag behöver den. Någon som vet?

Trosbesvär

Hemligheten var födelsedagspresent till Hanna och Elina. Och anledningen till att jag kallade det en hemlighet var att jag hade pratat lite om det innan med Elina, men hållit det hemligt. Retats lite.

Jag och Elina sitter här och skrattar. Vi stör nog egentligen alla andra som försöker jobba. Men det skiter vi i. Vi pratar om snusk (som vanligt) och underkläder, rutiner och utklädnad tills i morgon.

När jag satt här och skrattade om underkläder kom jag att tänka på en rolig historia en kompis berättade för mig. Min väninna var hemma hos sin pojkvän för tiden. De hade ätit en god middag och börjat mysa lite på hans rum. Jag vill minnas att min vännina hade en tunika på sig och strumpbyxorna hade hon smugit av. Hon kom på att hon dagen till ära hade satt på sig sina favorittrosor. En enkel trosa. Inte string, inte boxer, en helt vanlig trosa. Efter ytterligare lite mys drog hon upp tunikan sådär långsamt och sexigt och blottade sina fina trosor. Hon såg stolt ut, nöjd. Hon berättade för pojkvännen att de här minsann inte va vilka trosor som hellst, det här var hennes favorit. Pojkvännen tittar intresserat men byter snabbt ut den glada minen mot en mer skeptisk och konfunderat ansiktsuttryck. Han säger: "Viste du att det är ett stort hål i dem här fram under?" En generad kompis drar snabbt ner tunikan igen och låssas som om ingenting har hänt.

Nu blir det svenskalektion och namnkunskap. Ytterligare en skoldag utan att få vidare mycket gjort. Nice.

Välkomen!

Hur fasiken kan man stava fel på välkommen? Jag känner mig lite dum nu, haha

God morgon

Jag är i skolan. Surprise, surprise!! Snart ska jag avslöja min lilla hemlighet för de två som inte vet om den, hihi. Spännande.

Som vanligt så drömde jag mycket i natt. Jag har börjat drömma otroligt mycket hela tiden. Finns det någon förklaring på sånt?

Jag känner en av de vackraste människorna

Karli min kompis sprudlar av energi och glädje. Desutom är hon en av de vackraste människorna på jorden.
Bilderna är tagna på skype, så inte bästa kvaliten, men vacker är hon ändå <3



bra på grimaser är hon också såklart..  =)

Det går inte så bra

Det går faktiskt inget vidare med den är filosofiuppgiften. Men jag har börjar och bara det är väl egentligen ett mirakel som man borde tacka och bocka för. Men sen är det om om hela världen talar emot det. Karli loggade in på Skype och jag har inte pratat med henne på evigheter så det är ju ett måste. Och sen åker Jennys Lukas bror Teodor sprint på OS just nu och att kolla på det är ju också ett måste!

Det här är jag just nu..

Jag är trött. Bevis: Jag började skriva på det här inlägget i rutan där man skriver sin mailadress för att logga in.
Jag ligger lite efter med filosofin. Bevis: Jag kan inte hitta något påbörjat dokument någonstanns.
Jag gillar Schweiz. Bevis: Chokladen jag fick i söndags är i princip slut trots att jag är nyttig på vardagarna.
Jag ska börja skriva filosofin nu. Bevis: eh?

Det här är jag just nu.

Dear homework you're not atractive and i'm not doing you

Det här var lite rolig läsning om Svenska Poliser i tunnelbanan i Sthlm, lite CSI-stämning över det hela tycker jag: http://tuggarna.posterous.com/polisen-som-mitt-i-tunnelbanan-star


i skolan

Jag sitter på det kalla golvet i skolan. Jag har precis gjort klart min hemliga lilla grej. Jag har inte lust med något för jag mår illa. Det är skit. Usch. Jag ska nog åka hem nu. Hejsvejs.

I dag..

..när jag och Ingrid satt och pluggade insåg vi att den där, som vi trodde var en snötraktor, hade stått och brummat väldigt länge på ett och samma ställe längs med våran gavel. Ingrid stack ut huvudet och blev förvånad. Där höll de på att riva upp i våran trädgård. När Ingrid stått där ett tag och ropat ursäkta några gånger stack föraren ut huvudet och sa, "Vi är från vattenfall, det är en värmeläcka här". Så mycket för att säga till i förväg eller komma och knacka på och informera innan de river upp halva tomten (vi har faktiskt väldigt liten tomt, så det blev typ halva faktiskt). Vi satt i köket och de måste ha sett oss. Dumma gubbar. Jag gick i alla fall ut och smygfotade dem lite.


Nu ska jag sova. God Natt.

Knepigt med komplimanger

Jag har fått två så superhärliga komplimanger i dag! Det är sånt som man bara borde glädjas åt, men..

Läste den ena tidigt i eftermiddags och läste den andra just för en minut sedan. Jag blir så glad så glad så jag vill springa och säga det till hela världen. Jag vill ringa varenda en jag känner och berätta att jag är glad och att de också borde vara glada för att de är underbara. Jag blir helt sprudlande innuti i mig och kan inte sluta le. Jag känner att det här är något att spara, något att plocka fram ibland. Ja, jag blir glad! För så som jag vill vara fick jag precis sagt till mig att jag är!


eller är det så att..
..så som jag önskar att jag var fick jag precis sagt till mig att jag är. För samtidigt som jag känner all denna glädje så blir jag lite stressad, lite kall i magen och på något sätt nedstämd. Det känns nästan som om jag luras. "Nu har jag lurat henne att jag är bra på något vis, oh shit, måste försöka visa att det inte är så..", eller, "Nu har jag lurat henne att jag är bra och nu måste jag försöka fortsätta låssas, oh tänk om hon kommer på mig". Jag vill så gärna vara så som personen sa att jag är. Men jag vågar inte lita på det. Och det är skit! Jag vill bara känna glädje över det, bara bli varm och uppmuntrad. Jag vill kunna lita på att det hon sa var sant. Fan.

Hur ska man tänka nu då? Det sitter ju i mig, spelar ingen roll vad folk säger om man inte vågar ta åt sig eller kan lita på det. Det är snarare en förolämpning mot den som sagt komplimangen om man säger emot. Och det är synd att kasta bort så fina ord och sån perfekt uppmuntran. Det är ju meningen att man ska glädjas åt komplimanger inte hitta motbevis, bortförklaringar eller börja fundera på anledningar till varför det inte skulle stämma.

Jag måste helt enkelt försöka tänka om. Våga lita. Kanske läsa lite Mia igen. Våga och ljuga tills man tror på det.



Det jag fick sagt till mig var:
"saknar din positiva energi"
"du är ju som en lysande sol i klassrummet. Har funderat mycket på hur man blir sådan ;-)"

Hanna fyller 19 år!

Nu är det faktiskt såhär, att Hanna fyller år i dag! Och därför så vill jag Gratulera henne så otroligt mycket. För Hanna är en av de bästa som finns och tänk så stor hon blir i dag, hela 19 år!  =)

GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!!!!

Ja tänkte bjuda på tre videos till Hannas ära. (Jag medverkar dock inte i någon utav dem, duger inte dessa kan du få ett live-uppträdande vid ett senare tillfälle)


two things

En blogg som skriver ner vad folk har sagt i sömnen. Här kommer en jag tyckte var rolig. http://somnpratat.blogg.se/2010/february/draft-1.html

Jag vet att den här låg länkad på blogg.se startsida för någon dag sedan. Men den är så jäkla bra. Vill du höra orginalet har jag det här.

Tisdag

Jag sitter hemma, är mycket bättre nu. Sov tidigt och länge i natt och har lyckats få tillbaka lite energi. Har hunnit läsa psykologi och skrivit klart labbrapporten till naturkunskapen. Skönt. Så är det bara den där filosofigrejen. Klurigt. Känns som om jag får börja från början med vad jag än väljer eftersom lektionerna vi har haft har varit så ytliga. Eller är det bara jag som tycker det? Jag ska nog skriva om den där kärleksgrejen. Fast jag vet då inte vad jag ska skriva för att få ihop 2 sidor. Hm,

Ska skriva lite uppsats nu och sen försöka knyppla lite. Måste komma igång och få lite gjort nu. Jag måste komma på något bra och vettigt jag kan ägna mig åt på pysseldagen som jag och några andra ska ha nästa vecka också. Här hemma hos mig. Vem som hellst får komma, bara att säga till.

Tog för skoj skull DNs nutidstest. Fick bara två rätt av typ 8, eller kanske 10 till och med. Jag borde ägna mer tid åt nyheterna tänker jag. Fast vart sjutton ska jag få den tiden ifrån. Det är sjukt vad mycket man vill hinna med. Hm.

Hittade de här videona, den första är ju långt ifrån så bra som michael jackson. Men gillar videon för killen jobbar som en jäkla tok ser det ut som och spelar sjuttio instrument samtidigt. Galet. Den andra låten tycker jag är ganska bra.

Måndag

Jag är sjuk! Hur fasiken gick det här till? Jag skulle ju vara frisk nu! Sov på soffan med superont i magen halva natten och i dag har jag haft feberont i kroppen och bara varit hängig. Har inte kunnat äta något då jag bara har mått illa av att se mat i princip. Usch. Jag hatar att inte kunna äta.

Joel kom hit i går och jag fick rosor! Underbart. Nu ska vi kolla på film.
Hejsvejs, håll tummarna för att jag ska bli frisk fort.

Hemma igen

Nu är jag hemma, helt slut i kroppen och huvudet. Det lär ta några dagar för att återhämta sig efter det här.

I morse hade vi sprintstaffet. Superkul! Jag tävlade med en som hette Lena, vi vann inte men det gick bra ändå.
Ne nu ska jag ner till tåget och möta J. Hejsvejs

Haha, hittade den här.

Inte viste ni att Rosendal används som studio, för ett företag som spelar in reklam, på kvällarna när alla elever har gått hem..

Bevis

Jag tänkte att ni kanske tvivlar på om jag verkligen är på träningsläger. Jag menar, jag är ju ändå rätt lat till naturen. Men här kommer bevisen - i bildform såklart.

Mina skidor!


Här klättrade vi upp i morse klockan 7 för lite lugn uppväckning kombinerat med mental träning


Mamma och jag redo för träningspass nummer 3 - långpasset!


Vi åkte upp för en blå slalombacke! Var det jobbigt? JA!


Fint på toppen.


På väg ner igen, Stine, Mamma och Camilla


Mamma och jag efter dagens alla pass. Bara ett kvar nu, sen hemfärd.





Nu måste ni väl lita på mig lite mer i alla fall?


fyra avklarade, bara ett kvar

Jag sitter på hotellrummet och kollar på skidskytte. Hur skulle det annars låta i morgonbitti, om jag inte sett svenskorna, menar jag.

Fyra träningspass är avklarade och ett återstår.
- I gårkväll blev det teknikträning. Hur bra som hellst. Jag lärde mig massor av nytt kändes det som.
- I morse klockan 7 besteg vi backhoppningsbacken. Det var jobbigt och man kände sig lite matt men det gick bra och jag lovar att frukosten aldrig hade smakat så bra som den gjorde om vi inte hade ut och smygtränat lite först.
- Sen blev det dags för långträningen. I mitt fall innebar det 2,1 mil. Det var väldigt fina spår. De första 5 km på milspåret gick i princip uppåt hela tiden, men det var fint.
- Sista passet i dag, antagligen mest för att det är en utmaning och för att jobba på det mentala, vi åkte upp för en slalombacke! Det var jobbigt kan jag lova. Några ungar som satt kvar i mitten på backen frågade om vi inte hade råd med liftkort. Haha. Jag som hade druckit lite för lite efter förmiddagsträningen fick vätskebrist och blev halvt illamående, men som tur var hade Anders med sig vatten som jag fick. Vi åkte ett spår på 3,3 innan vi på olika sätt tog oss ner igen.
- I morgon blir det sista träningen här och sen är det spinning på form klockan 16. Den hoppar jag nog.

Ne, nu måste jag kolla lite skidor. Sen ska jag sova. Jag är helt slut.

Kommentar från Elina:

elina om Stickat:

Seriöst Stina läs detta inlägg! ahhahaHAHAhahahHAHAHhahahAHhA sa jag på NKn idag när jag läste det. Blev lite pinigt faktiskt när alla kollade på mig och jag ba "öööh jag gör ingenting annat på internet"

http://www.katrinsgoodiebag.se/blog/frans/pruttar-hela-natten/



Nu far jag iväg då. Kommer ha med mig en liten "bloggdator" såklart så jag kan blogga (läs:plugga).
Tjo


Ny kategori

Har föresten laggt till en ny kategori. Jag skriver ju ganska ofta om mina träningar så varför inte låta dem ha en egen kategori?

Den heter Work outs

Skidträningsläger

Det börjar nästan närma sig lunch för mig. Kanske att jag ska ta mig en liten eftermiddagslut innan middagen? Ja, för så länge har jag varit uppe i dag - så jag kan kalla halv 10 för eftermiddag.

Jag klev upp med tuppen och promenerade i rask takt ner till gymmet. Körde lugnt i dag, ben och lite mage. Ska på träningsläger över helgen så tog det här mer som en starter till kroppen. Känner mig inte matt längre men tänkte testa lite för att se hur det kändes. Det gick bra. Nice.

Klockan 14.00 beger vi oss iväg från Forms parkering. Upp mot dalarna för skidläger. Schemat ser ut såhär(taget från www.formtopp.com):

Fredag
Avresa Knivsta                                            1415
Ankomst Lugnet                                          1645
Teknik träning                                            1800 – 1930
Relax, middag, mm                                      2000

 Lördag
Morgonträning                                            0715 – 0745
Frukost                                                      0745 – 0900
Ländskidor i lugnet                                     0900 – 1200
Gemensam lunch från formtopp                   1200 – 1300
Vila, Valla och Vänta                                   1300 – 1500
Mellanmål från formtopp                            1500 - 1530                        
Avresa till Bjursås skicenter                       1530 - 1600
Tour de ski                                                 1630 – 1800
Relax, middag, mm                                       2000

 Söndag                                                     
Sovmorgon                          
Frukost                                                      0800 - 0900
Ländskidträning i lugnet                             0900 – 1100
Utcheckning/hemresa                                 1100 – 1200
Spinning i Knivsta på form                          1600 ?              

Härligt va? En hård helg väntar mig. Men kul ska det bli. Mysigt att åka med mamma också!
Här är ett annat sätt att träna på:


Stickat

Jag stickade lite i går och gjorde klart det i dag. Jag har nämligen lessnat lite på mössa. Jag tänker att jag bara bli varm och äcklig i håret av det. Så jag stickade i all enkelhet ett litet pannband. Ser kanske lite bitter ut på bilderna, men ni ska inte låta er luras, för det är jag inte  =)

blogg.se är sega

Jag blir så sur på blogg.se Det har sjukt dålig uppdatering. Jag har skrivit tre inlägg efter det där med länkar till Elinas blogg. Ändå är det just det inlägget som står där och skriker. Hur kul är det? Det känns ju rätt onödigt att sitta här och skriva om ingen ändå kan läsa det, då det aldrig läggs ut.. Hm.

Jag lagade paj här om dagen, den blev rätt fin ändå, fast ser lite mörk ut på bilderna, hm. Men självklart var jag framme med kameran.  =)

Otroliga (onödiga) funderingar

Jag var precis och borstade tänderna. Jag hann nämligen inte med det i morse. Och jag tänkte lite på vad vi pratade om på psykologin precis innan. Det här med betingning. Om jag är med om något obehagligt så kommer jag förknippa det med saker. Jag änkte på att:
- Varför känns det äckligare att borsta tänderna i skolan än hemma?
- Varför känns det äckligt att kissa i samband med tandborstning, typ 5 minuter innan/5minuter efter?
- Förut var jag tvungen att hosta innan jag stoppade in tandborsten i munnen. Men det behöver jag inte längre.
Jag funderar på om jag blivit betingad av något som har med tandborstning att göra. Tandborstning och äcklig toalett kanske? Fast det finns inget jag kan komma på(Kanske den gången Peter lurat hela 5-dagars att han tappat tandborsei det där röret som fångar upp allt bajs, och sen plockat upp den när den flöt förbi sista sittsen..). Vad skulle det kunna vara? Något förslag? (Kanske när jag såg Olivis städa duschavloppet i våran toalett i USA med en tandborste..)Tycker inte ni att sånt här är lite äckligt?



Haha.

Torsdag

I går var jag så trött efter skolan så jag bara ville gråta. I dag känns det bättre.
Det var nog för att jag ägnade gårdagseftermiddagen med massa kul pyssel. Först satt jag kvar i bildsalen och fixade, klippte och plockade (men det är en hemlighet). Sen när jag kom hem så satte jag mig och stickade, i gult. Och efter middagen åkte jag till knypplingen och aktiverade fingrarna ytterligare lite grann. Åh, det är så kul. Jag vill mer och mer.

Sen i natt drömde jag att jag kom in på Värnamos folkhögskola. Jag var helt överlycklig. Och det var ju inte sämre att den började i morgon. Jag fick typ dispans härifrån och fick flytta på en gång. Underbart, härligt. Jag vill, jag vill!! Åh. Men nog är det tur att man får längta ibland, kanske..

Sån här skulle ju vara cool att sticka..


Sista knypplingen

Nu har jag varit hos Hansen och han har kommenterat första delen på min uppsats. Det känns som om jag har skrivit väldigt bra hittills och ligger på rätt spår. Skönt. Jag ska därför åka ner på stan och unna mig en Chailatte från Barista. I kväll blir det sista knypplingen. Jag har lite dåligt samvete eftersom jag inte har knypplat sen förra kurstillfället, som var i början på december. Huja. Vi får se hur det går.

Lite gamla knyppelbilder som jag redan lagt upp förut, men ändå.

Flinky om mig, typ

Elina är bra och jag tänkte tipsa er lite om henne. För Elina har nämligen en blogg som ni kan kika in på om ni inte redan har det.
Där skriver hon ibland om mig. Det gillar jag! Haha. Flinkystinky och jag har gjort så mycket tillsammans. Jag sammanställde den här listan när jag hade lite tråkigt i skolan en dag för någon vecka sedan. Listan går från närmast i tid till för länge sedan.Observera att det har tillkommit några fler inlägg om mig (Sweet) sen jag skrev detta. Men här kommer listan, den får duga: Här drar jag grymt snygga puta-posen. Knepet är att trycka fram höften så långt du kan och sen puta med magen. Att peta näsan är bara en extra bonus.
Här är det flick-Stina som träder fram. Det gäller att ha en söt klänning och grova kängor. Hemligheten bakom denna stil är coola Lady Gaga-tjejen som kommer efteråt och liksom förstärker mitt söta. Det fixar stilen.
Här har jag varit smart! Det var en sån dag när jag bara var för trött för mitt eget bästa.
Något man INTE får missa --> Oh shit, den här festen dog inte ut fören långt efter att minnena egentligen inte ens koms ihåg. Som ni ser gick dansen vilt till och skinkorna viftade fritt under kjolarna.
När vi hade planer på en sista minuten och när vi webcamade.
De här stämmer absolut inte, hahah, jag har ingen aning om vart hon har fått det här ifrån. Det här är mest bara ganska gulligt och det här känns så mycket sommar! Världens mest osmickrande bild på mig finns här. Jag tror det här var efter att vi hade haft mass-sovning i ett grupprum, eller?

Shit, det finns typ tusen till, och alla är så roliga för mig att läsa. Antagligen inte lika roliga för er. Men jag tänkte avsluta med ett blogginlägg från Elinas förra blogg som fick mig att skratta så jag grät:
Inklistrat från Elinas gamla blogg, elinapersdotter.blogg.se

"Jag är tlöt. Det är så jag brukar uttrycka mig. Och vad är då tlöt? Det är trött på bebisspråk. Jag brukar lägga huvudet på sne, se bedjande på pojken min och säga lite småbarnsaktigt och halvklagande, "jag är tlöt". Jag vill se så gullig ut som jag bara kan. Jag vill att han ska ta mig i sin famn. Lyfta mig till sängen och bädda ner mig. Vet ni vad han brukar säga? "jasså" och klucka lite glatt åt min fånighet. Jag börjar krypa på golvet och gurgla. Jag vill att han ska tycka att jag är gullig och söt och liten.. en sådan som man måste ta hand om. När det inte hjälper, kryper jag istället upp i hans famn och kallar honom pappa. "Pappa jag ÄR tlöt". Ni märker ilskan som börjar smyga sig på detta till synes lilla barn, lilla SÖTA barnet Elina. När han bara fortsätter klucka kastar jag mig på golvet. Skriker och slår i marken. Jag vill att han nu ska få dåligt samvete och förbarama sig över mig. Men det sker inte!

Min slutgiltiga analys av detta är att han inte kommer att få föda mitt barn. Kan han inte ta hand om mig, hur skulle han då kunna se efter en unge?"

Sista länken - typisk beskrivning av mitt beteende tycker Elina. Haha.


Kan man ha sötare vänner än så här?


Check it out.

Matta tisdagen

I dag var det tänkt att jag skulle vara hemma och vila upp min kropp ordentligt så jag orkar ta mig till skolan i morgon. Men plikten kallade och jag var tvungen att dammsuga huset. På grund utav min matta kropp tog det nästan två timmar och nu är jag i princip död. Ändå måste jag ner till ICA, handla lite råvaror och sedan ställa mig och laga middagen. Det är inte rättvist det här. Det var ju meningen att jag skulle vara frisk och må bra och orka massor av träning nu innan kortvasan. Till helgen är det träningsläger med skidgruppen och då ska jag vara på topp igen, inget tvivel. Det blir till att skippa träningen i kväll och vila resten av veckan. Huja. Vad tråkigt.

Hur är eran dag?

saker som måste bli klara för att jag ska kunna göra saker jag vill göra

Pluggandet gick suveränt tills jag insåg vad klockan var och att magen kurrade efter mat. Jag fixade american ancakes åt mig och syster. Kom av mig lite i pluggandet. Kollade runt på modellbilder och drömde mig bort. Jag vill hinna så mycket som jag inte hinner med. Och varför hinner jag inte med allt det här? Jo, för jag sitter inne på facebook och på min blogg och andras bloggar. Hade jag inte kollat facebook hade jag säkert skrivit klart akolgrejerna snart och då hade jag haft tid över till allt det där som jag vill hinna med. Jag vill inte vara en sån som tappar fokus så lätt som jag gör. Jag vill vara målmedveten och hinna klart med allt träkigt långt i förväg så jag har massor av tid över till allt det roliga som jag egentligen vill ägna mitt liv åt.

3 saker jag måste göra klart:
- Uppsatsen till internationell ekonomi, internationella relationer och utvecklingsstudier b
- Fördjupningsarbetet till Filosofin
- Personligt brev för ansökan till folkhögskola

Saker jag måste skippa för att få dem klara:
- Inte gå in på facebook
- Inte läsa bloggar eller skriva i min blogg
- Inte göra andra stuntsaker, som att städa mitt rum eller kolla på Bert på youtube

Saker jag vill göra när de 3 sakerna är klara:
- Köpa massa fint tyg
- Sy kläder och fixa grejer
- Bli kreativ!

Jag undrar hur man blir kreativ. Det handlar nog mycket om det här med datorn. Av datorn blir man o-kreativ. Här är allt redan bestämt och man behöver oftast bara välja mellan att acceptera eller neka. Man behöver egentligen inte använda hjärnan. Jag ska nog försöka skippa det här med datorn. Ska fundera lite på det, så ska jag forma en liten regel sen. hm.

Nej, nu tillbaka till pluggandet. Vist är Bert rolig förresten?
"Vad kräver en kvinna av en man i dagens samhälle?" haha, Bert är fundersam


Måndag

Jag är hemma i dag. Jag har känt mig helt matt i kroppen hela helgen så det är lika bra att vila lite. Jag ska försöka skriva klart första delen till uppsatsen och skicka in den. Då kanske jag inte behöver gå till skolan i morgon heller. Det skulle ju vara en dröm!


Helgen

Så är den här helgen snart slut också. Den har varit lugn och skön. Jobbade i fredags kväll och i går åkte jag lite skidor och sen hem till Flinky och äta mat och umgås. I dag har jag bara sovit då hela min kropp känns tung och febrig. Det blir inte så mycket roligare än så här.. Hur var er helg?
Lite bilder från hemma hos Elina.
Syskonen Myhr, lika som bär


Godaste efterrätten, och sen fota Elina typ tusen bilder på mig, alla lika, eh, fina. hah


Uppbröstat och utmagad.


Strike a pose honey



Håll utkik, snart kommer video från Zumba,
Hejsvejs


Bajsa eller dö!!!!!

Direktsändning från diskussion på filosofilektionen:
- Finns det något måste?
- Vi har ju några saker i livet som är måsten för annar dör vi, det är ju rätt självklart. Vi måste tillexempel äta, andas och bajsa, annars dör vi..





What? Sen när dör man om man inte bajsar? Eller gör man det?

I'm happy!

Det känns så bra, som om jag är pånytt-född, som om jag är snygg, lång, ståtlig, har bästa allt i världen. Det känns så skönt, så skönt! Jag känner mig glad igen. Det har inte hänt på typ en vecka. Dock kämpade jag hårt för det i går, och det verkar ha gett resultat. Knepet är att:
- Skippa två sista lektionerna
- Köpa skor
- Äta något gott och onyttigt
- Gråta ut för mamma
- Träna
- Prata med någon man tycker om

I eftermiddag ska jag jobba sen kommer Joel till knivsta. Morfar kommer också och hälsar på över helgen. Det kommer bli bra det här.

Bilder.
Skorna jag tröstshoppade i går. De var faktiskt på rean och allt..


Skolan. Ibland blir man bara så glad av allt underbart folk.


Stolen är en stol för den har stoliga egenskaper.

Jag sitter på filosofin och jag är lite bättre till mods. Jag fick i mig lite kaffe och piggnade till lite. Lite! Men fortfarande är det ganska så skitigt här. Hm. Har ni inget tips på vad man kan göra för att bli lite gladare? Efter den här lektionen är det naturkusnakp och sen tänker jag åka hem. Värdelöst egentligen eftersom jag inte kommer göra något speciellt bra där hemma heller. Men det skiter jag i. Usch.

Det enda positiva är typ hur extremt billig min mobilräkning har blivit efter min kamp med Comviq. Kollade upp min kommande räkning i går. Tidigare har räkningen legat på lite över 200 kronor i månaden. Med nya abonemanget liger räkningen på lite över 60 kronor. Nice, ha? Det blir många skor från Bianco eller många resor till Sthlm.  =)

Äsch, jag snackar bara blaj.


trött

Jag vaknade inte så glad i morse heller. Usch. Hm. Och nu är jag så trött så det gör ont i mig. Jag borde ha legat kvar i sängen hela dagen istället.


Depp - men sen kom skorna! =)

Normalt brukar jag bli glad av att träna. Det brukar skjuta mig upp mot toppen och det får mig att stråla. Jag tror att jag blev gladare av att träna i dag med. Men på något tråkigt sätt hängde det där arga kvar och det var mycket större, och musklerna var matta. Jag skulle fortfarande inte kalla mig för glad. Tråkigt. Men i morgon är det Afro power och jag hoppas på att det skickar mig högt över skyarna i humöret.

Jag tror egentligen att anledningen till mitt humör är en tråkig förkylning eller infektion i kroppen. Jag känner hur den har börjat smyga sig på. Hur den klev in utan att knacka och nu sprider sig som en löpeld. Fan. Hm. Jag skau vara frisk nu. Jag ska börja träna nu. Nu blir det som i höstas igen, det kan ni slå er i taket på.

Äsch, det blir nog lite plugg och sen sänggång så jag är lite pigg i morgon.
Hejsvejs lingongrejs


Man blir i alla fall lite gladare av skor.
De här var liksom lite halvmesiga, men tyckte på något sätt att det bara gjorde dem mer söta.

Oh jesus tänker jag nu. De här skulle jag nog inte kunna ta mig fram i. Men heta om jag sitter still..


Dessa pärlor finns i rosa, turkos och svart också.


Snygga till våren..


Och jag har faktiskt inga guldiga!


Men dessa härligheter äger jag sedan julrean! Oh, I LOVE! tycker dock att de ser lite mesiga ut på bilden, de är de inte i verkligheten..  =)


Ne nu har mamma kokat te åt mig. Jag är mycket gladare nu efter lite titt-shopping på skor. Konstigt det där.
Pusshej,
  andra gången

Skidorna i går

I går åkte ju jag och Elina skidor. Det var klubbmästerskap i Formtopp, men jag hade ingen lust att tävla så flinky och jag lunkade på själva. Mamma däremot presterade och kom två. Hon vann en keps! Min mamma åker superbra, jag blir så stolt över henne! <3

Bilder från spektaklet.
Uppvärmning i mitt rum med fotosession.


Närkamp vid målet mellan mamma och mig. I won of course!


Elina skidrade också. Tyvärr åkte hon så fort så jag inte fick någon bra bild på det. Här vilar hon i alla fall lite.

arg

Vet ni, jag var så jäkla arg nyss. Helt plötsligt på en sekund så bara slog det över. Det fanns inte ens någon riktigt anledning till det. Jag bara blev så jävla arg. Jag ville typ bara dra och aldrig träffa någon mer, eller krypa ner under täcket och somna och sova i evigheter. Nu känns det lite bättre. Men det är läskigt det där. Jag blir typ aldrig arg, så jag vet inte riktigt hur jag ska ta det när jag väl blir arg.

Fy sjotton vilket träningspass

Glidet var på topp och klistret satt hårt i backen under tisdagens vasaloppsträning. En extra bonus var att Flinky-stinky följde med. Det gjorde livet och glidet lite lättare. Hon är minsann en stjärna den där bruttan.

Bilder kommer.

Ett statement

Man fattar beslut. Kanske kan de kännas oviktiga och beslutet känns rätt banalt just för stunden. De kan kännas som om det är ett vanligt vardagsbeslut så som att man väljer om man sak äta makaroner eller spagetti. Men i verkligheten handlar det inte om makaroner eller spagetti. I verkligheten så gör man ett beslut som ändrar allt! Man gör ett statement som säger, så här tycker jag! Och från den stund som beslutet tas så är inget som förut igen och det kommer aldrig att vara.





De vackraste pärlorna på jorden!

Kvarteret skatan

Oh my shitness God. Jag tror jag skrev G på provet. Jag är glad och nöjd. Ett G räcker gott och väl för mig. Sweet. Här kommer något annat man kan glädjas över.

Sverigedemokraterna vinner valet???

Okej, jag har bloggat mer i dag än jag någonsin gjort. Jag vet inte varför. Jag har ju liksom inte haft något vettigt att säga. A ja, nu ska jag gå och sova. Ekonomin gick inte så bra, men jag har laddat lite inför Uppsatsskrivandets start i morgon. Alltid något. Här kommer en liten rolig grej tycker jag, check it out:

http://www.dn.se/nyheter/valet2010/sd-misstanks-ha-kapat-opinionsmatning-1.1037857

Ekonomin

Är det någon annan där ute som också sitter och tragglar med ekonomin eller? eh.
Ni andra: glädjs över att ni slipper.
Jag har läst 3 utav 6 kap. Det bådar inte gott. Dock har jag fattat fördelarna och nackdelarna med multinationella företag. De är mycket enkla. De är nämligen precis lika för fördelarna som för nackdelarna. Så kommer det en fråga om det i morgon så kommer jag svara att det inte finns några fördelar eller nackdelar. Det är ju plus-minus-noll liksom. 

Kolla här (tagna från Oskars anteckningar):

Multinationella företag

 

Med multinationella företag får man en rad (mer objektiva) fördelar:

Billigare varor / högre vinster

Teknikspridning till u-länder

Underleverantörer kan etablera sig

Magnet för infrastruktur

Utbildade kan få jobb

 

Nackdelar:

Teknikspridningen funkar ofta inte

Underleverantörernas etablering funkar heller ofta inte

Miljöproblem

Otillbörlig inblandning i värdlandets inre angelägenheter

Utbildade får sällan jobb

 

En muta.

Jag blev just erbjuden Schweizisk choklad som en muta. Ska jag ta det?

Helt stört

Taget från www.renaklader.org angående Ekonomiska frizoner

"De utländska företagen erbjuds mycket förmånliga villkor om de förlägger sin produktion i frizonerna. Villkoren varierar från land till land, men kan exempelvis innebära skattebefrielser, fri in- och utförsel av alla insatsvaror och producerade varor, speciella tariffer på infrastruktur såsom vatten, el, lokaler samt hjälp med marknadsföring och personalanskaffning, ofta är det förbjudet att organisera sig fackligt i frizonerna.

43 miljoner människor arbetar idag i de 2700 ekonomiska frizoner som man uppskattar finns runt om i världen idag. De flesta ekonomiska frizonerna finner man i Asien och Central Amerika. Men de ekonomiska frizonerna är också ett väletablerat fenomen i andra delar av världen. I Europa finns det exempelvis idag 50 ekonomiska frizoner. Majoriteten av de som arbetar i frizonerna är kvinnor. Lönerna är ofta låga, länderna bjuder under varandra i löne- och arbetsvillkor för att locka till sig investerare. Många av arbetarna bor också i frizonerna då de ibland ligger avskilt. Arbetsvillkoren i frizonerna är ofta undermåliga."




Lunchen

Den här dagen har varit sååå värdelös. Jag har varit här sen halv 9 och ändå har jag inte gjort ett skit. Okej, det kan kanske vara mitt fel att jag inte har fått något gjort. Men jag menar, om jag hade vetat det här i förväg hade jag ju stannat hemma och då hade jag säkert fått mer gjort eftersom det inte hade funnits någon att prata med. hm.

Det enda vettiga jag har fått ut utav skoldagen hittills var våra diskussioner under lunchen. Hanna, jag och Camilla diskuterade oskulder, förbjudna sexobjekt som kåtar upp en och hur totalt fel, fult, äckligt, osexigt, och snuskigt det är med att vara iklädd endast tröja och STRUMPOR!

Tänk er en mysig stund med killen/tjejen. Man pussas, myser och börjar bli lite småkåt sådär. Det hettar till och blir lite hetsigt. Byxorna åker av. Inget annat. Stop! Precis, det funkar inte! Synen av en person endast iklädd tröja och strumpor är ett storn NEJ, NEJ! Förstår ni mig? Det känns bara så obehagligt och läskigt och som om man är en liten barnunge med rumpan bar. Det funkar inte för mig. Strumporna MÅSTE av! Eller vad tycker ni? Kanske någon där som tänder på rumpan bar med strumpor på fötterna?

Det här var i alla fall ett hett ämne under lunchen som diskuterades vilt. Bea kom efter ett tag och förstod inte alls. Men jag tror man måste varit med om det för att förstå. Du är lyckligt ovetande Bea.

Smickrande? Osmickrande? Du bestämmer.
(Obs, ge mig inte cred för den fina bilden, jag har endast ritat tröjan och strumporna)


Alkoholtest.

www.alkoholprofilen.se

Jag var inte i någon riskgrupp. Nice.


Grattis Camilla 19 år

Väckarklockan ringde 20 i 7 i morse och jag låg och drog mig till 7. Jag tog en lång dusch med bastu och hårinpackning. Åt rostmackor och bläddrade i tidningen. Sen skjutsade mamma mig till skolan och nu sitter jag här och ska snart gå och köpa kaffe. Skön morgon va?

Och i dag fyller Camilla 19 år. Gud vad stora alla blir. Jag längtar tills jag är 20. Snart, snart..


RSS 2.0