Kommentarer

Måste bara tillägga att jag gillar nära jag får lite kommentarer. Tyvärr upptäcker jag ju dem alltid typ två veckor efter att jag fått dem. Men tack för dem ändå. Och Hanna, jag vet att det är lite dålig uppdatering här. Men jag är så upptagen med att läsa din blogg så jag hinner inte med. Haha. Hoppas ni har det super där borta i Ecuador!

Ha det bra

Onsdag

Hej hej!
I dag är jag ledig och bara slappar. Jag har suttit ute och läst i solen, dock så blåste det så mycket efter ett tag så jag började frysa och gick in. Nu bakar jag rostbröd och äter choklad. Joel ska skriva kontrakt i dag. Jag vet inte jag har sgat det, men han har ju fått förstahandskontrakt på en tvåa i Johanneberg. Vi flyttar den första Juni och jag ser fram emot det jättemycket. Vi kommer bo större och i ett mycket finare område och väldigt centralt och bra. Ska bli super! Men i alla fall, Joel ska skriva kontrakt nu på eftermiddagen och sen komma hem tidigt. Mysigt tycker jag.

Annars så jobbar jag mest lite varje dag. Jag jobbar inte så långa passa, men har ett pass nästan varje dag, så det är bra. Äsch, jag vet inte om jag har något annat att säga. Ha det så bra.

Jag tänkte bara säga:

Shit vilken bra dag jag har haft!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tiden springer

Hej hej.
Den här veckan har bara rusat förbi, vilket nog har sin förklaring i att jag har jobbat varje dag. Det känns jättebra att få jobba och jag tycker att det är kul. Tyvärr kommer jag nog inte jobba lika mycket de kommande veckorna som den här eftersom anledning till att jag jobbat så mycket den här veckan är att jag både har gått intro på äldreboendet och går intro på SF. Men förhoppningsvis så får jag jobba mycket ändå. Håll tummarna för det.

Jag trivs bra på alla jobben. Personalen är trevliga mot mig och sysslorna är roliga. Det är mycket att hålla i huvudet när man lär sig tre nya jobb samtidigt. Som tur är så kan jag ju hur det går till att jobba på ett äldreboende, måste bara lära mig just det här boendets rutiner. På McDonalds får jag göra Hamburgare, Cheeseburgare, BigMac, McFeast, QP Cheese och Big Teasty. Där går det undan och det finns aldrig tid för vila. Men det är kul med tempo och ju mer jag jobbar ju mer kommer jag ju in i det. På SF har jag fått sälja biljetter och Popcorn och fått städa och riva biljetter och sätta upp plansher. Jag går bredvid med en tjej som heter Katarina som är supergullig, så det är kul.

I kväll ska jag jobba på SF och nu under dagen lyckades jag faktiskt få tag på tvättider och har därför tvättat i över 3 timmar och lär tvätta i 2 till, eftersom vi som vanligt missade våran förra tvättid. Vi är verkligen experter på att missa våra tvättider. Så tänkte jag baka bröd också och börja på en surdeg. Jag har aldrig gjort min egen surdeg förut, så det ska bli spännande.

Vad har ni gjort under veckan då?

Här bjuder jag på en smarrig bild av mitt fina brännsår jag fick på McDonalds. Det är betydligt mindre nu när det har börjat läka. Men nu spricker det upp hela tiden och ser äckligt ut, och svider. Huja.

Massage

Mamma och jag går på en massagekurs nu under helgen. Vi har haft en jättebra första dag då vi har fått lära oss att massera ryggen och benen. Det var en bra kurs med bra ledare och det var kul att massera och helt underbart att bli masserad. I morgon kommer fortsättningen som är armar, mage, händer, fötter och ansikte. Så får ni boka tid hos mig för en behandling sen då!

Nu måste jag sova. Jag är supertrött och får inte missa någon viktig sömn. Veckan som kommer kommer bli den mest hektiska sedan jag flyttade hit. Jobbar ca 45 timmar från mån-sön. Känns underbart!

Hur har ni det i helgen då? Vi hörs senare.


Kolla in den här länken om du också är intresserad av att gå någon massageutbildning.

6 April

Jag har ont i huvudet och är seg, hostar slem och känner mig svag. Jäklarns nu om jag blev smittad av den där influensan som gick på äldreboendet. Jag som skulle bli frisk!

Mamma kommer i eftermiddag vilken ska bli jättemysigt. Hon stannar till måndag så vi har massor av tid att umgås. Joel åker till Schweiz på fredag vilket ger mig och mamma lite mer plats i lägenheten. Vi ska på massagekurs på lördag och söndag. Två hela dagar med knådning. Det ska bli kul, men roligast tycker nog pappa och Joel att det ska bli, eftersom det är de som kommer få känna på massagen sen..

Nej, nu ska jag promenera bort till affären för att få i mig lite frisk luft och förhoppningsvis känna mig lite bättre. Ska inhandla massor av bakingridienser som helt plötsligt tog slut. Sen hade jag tänkt testa på att baka mig en bananpaj. Egentligen skulle jag vilja göra en banana cream pie, men det är så mycket ingridienser i dem som jag inte har hemma, så det blir en enkel bananpaj gjord på pajdeg och banan och gräddfil istället. Hoppas det blir gott!

Vecka 8 i Göteborg

Nu har hela den här helgen också passerat. Det är knasigt hur fort tiden springer iväg.
Efter lunch fick vi besök av Joels pappa och Katarina, och då fick vi anledning att baka äppelpaj och bjuda på. Smarrigt. Och sen på eftermiddagen kom Anders hit och vi spelade Risk. Joel vanns åklart alla 3 gångerna, sick otur i kärlek han måste ha!

Nu till veckan blir det lite mer fullt upp än vanligt, och det ser jag verkligen fram emot. I morgon coh på tisdag ska jag gå intro på ett äldreboende. På onsdag kommer mamma hit och på torsdag och fredag blir det några korta passa på McDonalds och umgås massor med mamma såklart. Joel åker till Schweiz på fredag och jag och mamma ska gå massagekurs två heldagar till helgen. Vilken strålande vecka va?

Bullerullar

Mikael och Susann var här i fredags och vi åt fondue, spelade kort och mumsade på smaskiga Vaniljbullar. Superenkla att göra. Jag följde ett recept ur en gammal bakbok jag har, men annars är det bara att göra vanlig bulldeg. Kavla ut degen och dela upp den i fyrkanter eller cirklar vilket man föredrar. Klicka ut lite vaniljkräm i mitten av degbitarna och vik sen ihop dem, tryck ihop skarvarna och lägga dem neråt på plåten innan de gräddas enligt receptets tid och värme.


Skjortan


För er ser det här säkert ut som vilken skjorta som helst, men för mig betyder den stor glädje! Jag har ÄNTLIGEN!!!!!!!! fått börja jobba och jag älskar det. Jag älskar att faktiskt ha något att stiga upp för. Jag har nu jobbar två pass på Mc Donalds och har hittills hunnit med att lära mig endel hamburgare, pommes och lite annats smått. Det är fullt upp hela tiden och tiden bara flyger iväg. Underbart!

RSS 2.0