2 minuter senare

Nej, det vill sig inte. Hm. Vad sur jag blir. Men jag kommer antagligen börja skriva lite på finastestina.wordpress.com ändå, så ni kan ju kika in där ifall ni har lust så kanske jag kan få flytten att funka lite senare..

Flyttar till wordpress

Jag ska försöka flytta över hela min blogg till wordpress.com istället. Håll tummarna, för nu går det som det går. Där finner ni mig på www.finastestina.wordpress.com

See you.

Filmer

Jag är ledig i dag, och en hel vecka framåt. Skönt! Så i dag ska jag gå på Bio, antagligen i morgon också. Jag vill nämligen se filmen Dogtooth och filmen Melancholia. Jag kan inte bestämma mig för vilken jag ska se i dag, det är därför jag måste gå i morgon också. Men det gör ju inget när jag ändå har massor av tid över och får gå helt gratis. Mest ser jag fram emot när nya harry Potter kommer. Det kommer bli great!




Kvällning

Lyckligt lottade är ni som såg lägenhetsbilderna för nu är de borta och lägenheten kan bara ses vid Göteborgs-besök. Kände att det kändes för privat att lägga ut bilderna från lägenheten, så då blir det ett sånt här fjuttigt litet inlägg istället.

Äsch. Jag ska äta upp min leverpastejssmörgås och gå och sova. Nu är jag ledig fram tills nästa söndag och däremellen kommer underbara Linda på besök! Superhärligt och nice!

Tack för alla söta kommentarer om lägenheten.
Hej så länge.

Byta bloggsida?

Jag funderar på om jag ska byta till någon annan sida. Alltså ha en blogg på någon annan bloggsida. Anledningen är att jag i födelsedagspresent fick en androidmobil och nu vill jag kunna blogga från mobilen. Inte för att jag uppdaterar så särskilt ofta nu för tiden, men för att jag vill kunna göra ALLT med min mobil. Hahah.. nej, men jag tänker att det nog kan vara roligt att kunna blogga från mobilen. Men det verkar inte som att det funkar via blogg.se. Vi får se. Jag ska kika runt lite..

RSS 2.0