Torsdag

Jag är i full färd med att säta bröd på jäsning. Det blir ett långjäst bröd så det jäser i 9 timmar och så kan jag baka ut det i kväll lagom till middagen. Sen ska jag iväg på min tredje föreläsning i Modern Ekonomisk Historia. Dagarna springer iväg. I morgon ska jag ÄNTLIGEN börja jobba!!!!

Tröstäter

Solen tittade precis fram men det är blåsigt och svinkallt ute. Jag har därför bestämt mig för att ägna denna eftermiddag åt virkning, internetsurfning, glee-tittning och annat strunt så som medicinering. Jag var nämligen hos doktorn i morse efter tjat från Joel, och inte nog med att läkarbesöket på 10 minuter kostade mig 200 kronor utan också över 300 kronor för medicin. Hm, det hade nog varit bättre att bara struntat i att gå dit och hostat i några veckor längre. Då hade min fattiga plånbok sparat lite pengar i alla fall.. Hm. Men aja, nu dricket jag molipekt och tar nässpräy och förhoppningsvis så blir jag frisk fort. Men lite synd är det allt om mig, ellerhur?


Och så har jag bakat tre muffins som jag tänker gluffsa i mig för att det liksom ska bli mindre synd om mig.. haha.



Nya veckan

I morgon är det ny vecka och den här veckan som kommer är inte vilken vecka som helst, utan den veckan då allt börjar. Spännande! I morgon börjar min kurs och sen direkt efter den har jag ytterligare en intervju på SkoPunkten, denna gång i Partille. Super!

Och så har jag kurs på tisdag och torsdag också och sen på dreg börjar mitt första pass på Mc Donalds. Det ska bli jättekul. Jag tror att jag nog ska få vara i köket, men jag vet inte riktigt än. Jag har inte träffat några andra som jobbar där men alla är ungefär i min ålder och det verkar som att det är bra stämning. Min chef vet ju om att jag är nyinflyttad här och sa att det blir bra när jag får lära känna lite folk på jobbet. Härligt!

Jag kan inte säga så mycket mer om det just nu Agnes, men jag lovar att jag berättar för digh när jag har börjat jobba där. Så får du ge mig lite tips. Det känns som att det är mycket att tänka på.. Och Subway hade inte alls det där med sammanhållning för man jobbade så ofta själv.

Så som ni hör blir det lite mer att göra den här veckan än de tidigare veckorna. För mig passar det aldeles utmärkt. Ha det så hörs vi.

Bild på mig och Joel från i somras nere i Schweiz.



Home is whenever I'm with you

Joel visade mig den här låten när jag precis hade flyttat hit, och jag älskar den fortfarande. Orginalet är jättebra, men med den här otroligt söta lilla flickan sjungandes är den ju såklart ännu sötare. Enjoy.

Glee

Jag har kommit på varför jag aldrig har lyckats följa serier förut. Jag har aldrig följt något som har varit så bra som Glee. Glee är super. Den är halvtöntig men med bra skådespelare och roligt manus och den får mig att skratta högt. Helt klart något att rekomendera. Kan ses på www.watch-series.com

Nu ska jag iväg på första utbildning på Mc Donals och jag är supertaggad, det ska bli så himla kul att komma igång!! Yay.

Onsdag

När jag i morse vaknade efter min nattliga sömn på de vanliga 11 timmarna så lös solen så fint utanför fönstret och så tänkte jag att ja, i dag ska jag ut i solen och sitta och mysa pa en varm bänk med en bra bok. Men icke, solen gick i konstant moln och det blåser ute så jag tror att trädgrenarna ska flyga av.

Istället ska jag nog bara kila ner en snabbis til affären och köpa mig lite jäst, och så ska jag baka mig lite bröd. Jag är sugen på att starta en surdeg, men i dag blir det nog bara vanliga rågbullar som jag fått recept på av Madickens söta mamma Cissi.

Sen i kväll ska jag och Joel på Robert Gustavssons jubileumsshow på Rondo på Liseberg, med Joels pappa och Katarina. Det ska bli jättetrevligt och förhoppningsvis väldigt skrattigt.
Det här är en av mina favoriter med Robert Gustavsson:
http://www.youtube.com/watch?v=M2ez11LkUwM (lyckas inte få in den här så ni får gå via länken)


Ha en bra dag. Här bjuder jag på en gammal bild på mig från när jag kom hem från Kenya. Nice hår va?


Gammalt från bloggen

Många inlägg i dag, och det här blev nog en aning gnälligt och drygt och lite det-är-synd-om-mig-jag-måste-rycka-upp-mig. Ber om ursäkt för det..
Jag har suttit och läst massor av gamla inlägg på min blogg. Det är roligt att läsa vad jag skrivit, och jag blir glad när jag läser, för jag stöter ofta på inlägg där jag tycker att jag har formulerat mig snyggt, och då känner jag mig ju bra.

Det här hittade jag i ett gammalt inlägg:

"Den här hittade jag på Pelles blogg, jag tyckte om det.
Jag vet att du gillar att rätta till saker hela tiden.
Exempelvis att stoppa in lakanet under madrassen, på
ett ställe där aldrig någon annan förutom du tittar.
Men det är så jävla vackert tycker jag ibland.

Jag tyckte om det. Kanske för att jag är en sån person, och det är underbart att kunna bli älskad och uppskattad trots/även för sina sämre sidor. En gång sa en till mig att det inte gjorde något att jag kröp så nära på natten så han vaknade. För då fick han tid att titta på mig och ta ett nytt kramtag om mig innan han somnade om. Härligt att kunna vända det till något positivt. Jag försöker vända saker till det positiva tycker jag."


Jag måste bli modigare och mer positiv(framförallt i dag, i dag är jag ju döden själv på den fronten). Är man inte positiv går man tillslut under tror jag. Det som Pelle skrev var ju bara underbart. Jag blir glad med en lättnad suck varje gång jag läser det. Mm.


Det här hittade jag i ett annat inlägg, hm, det kanske förklarar mitt humör just nu. Jag kämpar inte, jag väntar. Jag har väl ett mål, men inte som jag känner att jag kämpar så mycket mot. Jag kanske borde sätta upp ett mål?

"Jag och mamma har precis suttit och pratat och myst med tända ljus och Kenyanskt te. Mest pratade vi om framtiden - mål och drömmar. Jag vet vad jag vill göra när jag går ut skolan. I alla fall de första åren. Och jag vet att jag kommer att genomföra allt jag vill göra. För jag vet att jag kan, bara jag vill. När jag ville åka till USA samlade jag ihop över 40 000 kronor för att göra det möjligt. Och när jag sen ville åka tillbaka och hälsa på i USA skaffade jag mig ett jobb och samlade ihop ytterligare pengar till biljett och allt annat som behövdes. När jag ville ta körkort intensivkörde jag medan alla andra gick på skivor och hade kul, och körkort fick jag. När jag ville komma i form i våras bestämde jag mig för att börja träna. Och jag tränade flera gånger i veckan och mådde så himla mycket bättre. Jag vet att jag kan. Och varje gång jag går till gymmet för att träna för att jag vill bli stark, och varje gång jag lägger undan pengar på mitt sparkonto för att ha råd med folkhögskola så bekräftar jag mig själv, och jag får känna mig stolt över vad jag presterar. Det är en sån underbar känsla, och jag tror det är en viktig känsla. Det är viktigt med mål, men det är också viktigt att man klarar av sina mål. Därför får de inte vara för stora. Känslan av att ha klarat av något som man kämpat för är obeskrivlig.
Att ha drömmar är också viktigt tror jag. Man får blanda stora drömmar med små. Sånna som man vill ska hända nu och sånna man vill ska hända innan man dör. En dröm jag har är att få gå på Värnamos folkhögskola. En annan är att någon gång i livet få bli mamma. Men det jag tycker är viktigast att tänka på är att drömmar oftast inte bara infaller, utan man måste kämpa för dem. Och alla har en möjlighet att förverkliga sina drömmar och bli den man vill vara. Alla har en möjlighet att påverka sitt liv!"



Äsch, nu borde jag kanske börja åka hem, vi har tvätttid i kväll..

Här är jag, milslångt ifrån perfekt, men ganska bra ändå.

Ingen lust

Jag har kommit in i en dålig fas. En fas där jag inte har lust med något men samtidigt känner mig såååååå tråkig för att jag inte gör något. Men så försöker jag komma på vad jag ska göra och vad tror ni jag kommer fram till? Jo att jag inte har lust med något alls! Och då sitter jag där och gör inget alls, och så känner jag mig tråkig och jaa, ni förstår. Det går bara runt, runt. Illa.

Och så sitter jag på en hård bänk på ett café med dyrt kaffe och lampan i taket blinkar så jag tror jag ska få ett epelepsianfall, och så förstår jag inte alla krångliga förklaringar i ekonomin. Illa där med.

Men om jag anstränger mig lite kanske jag kan bjuda på något bra.. Jag mys-shoppade lite förra veckan. Nya vårskor och fina handdukar till mig. Det är minsann inte illa det. Kolla så fina.

Ny vecka och nya tag.

De ringde från Mc Donalds i går och erbjöd mig jobb där. Jippi sa jag. På torsdag ska jag på första utbildningen och sen hoppas jag få gå p åde andra utbildningarna på direkten. Jag vill komma igång och jobba, jag börjar bli lite smått galen på att inte ha något att göra på dagarna.

Sen börjar min kurs nästa vecka och så kanske utbildningen på SF är då också. Tänk att när jag äntligen får nått att göra så får jag tusen saker på en gång. Men det blir super, jag längtar efter att ha fullt upp. Jag vill inte vara hemma något mer. Dagarna går i och för sig förbi fort men de bara flyter in i varandra och det känns som att tiden bara passerar just nu. Jag gör inget vettigt och får inte ut något av det här, dagarna bara går. Känns tråkigt. Men som sagt, nu ska det förhoppningsvis bli förändring på det.

Jag ska iväg och sätta mig någonstanns inne i stan och ta med mig datorn och mina kursböcker och förbereda mig lite mer inför kursen som börjar på måndag.

Ha det så bra så länge.

Får jag inget att göra snart blir jag såhär.


Lördag

Jag var på en andra intervju för Mc Donalds i dag. Hoppas verkligen på att få jobb där. Så kan jag snickra litegrann och få tiderna att gå ihop så jag får jobba så mycket som möjligt både på bion och där.

Senare ska jag och Joel gå ut i solen. Därför rörde jag snabbt ihop en smet till några kladdmuffins som vi kan ta med oss. Smaskens. Ha en trevlig dag.

Smarrigheter

Kolla vad fint brödet som jag bakade i går blev. Supergott också! Joel tycker att det smakar semelbullar, antagligen för att jag hade kardemumma i. Det här brödet är helt klart något jag tipsar er om att baka om ni är ute efter ett lite sötare bröd.



Skulle jag tipsa er om något annat så skulle jag tipsa er om mina absoluta favoritmuffins. Vita chokladmuffins eller om man gillar det bättre med vanlig choklad i, kladdmuffins. Här får ni recepten.

Vita chokladmuffins:
(receptet kommer ifrån www.sotasaker.com)

100 g smör
100 g vit choklad
2 ägg
2 dl socker
2 tsk vaniljsocker
2 1/2 dl vetemjöl
Hallon till garnering

Rör ägg, vaniljsocker och socker. Smält smöret, rör ut chokladen i det och blanda tillsammans med äggen och sockret. Rör ner vetemjölet. Häll smeten i muffinsformar. Tryck ner ett hallon i varje muffins och baka dem i cirka 15 minuter i 200 grader


Kladdmuffins:
(receptet fick vi när vi gick på dagis)

100 g smör
2 ägg
2½ dl docker
1½ tsk vaniljsocker
1 krm salt
4 msk kakao
2 dl mjöl
½ tsk bakpulver

Smält smöret och blanada det med resten av ingredienserna. Klicka ut i bakformar och grädda i ca 10 minuter på 200 grader.

Lycka till med bakningen!


Roligare redskap

Jag har precis värmt upp lite mjölk och rapsolja och smulat ner ett halvt paket jäst i en bakbunke. Jag ska baka bröd i dag täntke jag. Det blir nog ett ganska sött bröd för det är mycket sirap i. Receptet tog jag från Söta Saker. Men bytte ut pomeransskalen mot kardemumma, har ingen aning om hur det blir, men man tagar vad man haver.

Jag tycker om att baka, men åh vad mycket roligare det blir om man har fina bakredskap. Jag har en blå skål och en rosa slickepott. De tillsammans gör att bakningen blir som ett kalas ungefär. =)


Här är receptet:
(själv gör jag bara halv satts eftersom vi bara är två som äter av det)

50 g jäst
½ dl matolja
5 dl mjölk
1 tsk salt
1 dl mörk sirap
2 tsk malda pomeransskal
13-14 dl rågsikt

Till pensling:
1 msk sirap
1 msk vatten

Värm mjölk och olja till 37 grader och rör ut jästen i degvätskan. Blanda ner salt, sirap, malda pomeransskal och nästan all rågsikt (spar lite till utbakningen). Arbeta till en smidig deg och jäs sedan under duk i 30 minuter. Knåda därefter degen helt snabbt – bara så att luften går ur den, inte mer. Kavla ut degen på ett bakplåtspapper till cirka 2 cm tjocklek. Lägg i en långpanna, nagga med en gaffel och skär i rutor (ca 20 st). Jäs ytterligare en halvtimme under duk. Blanda sirap med varmt vatten och pensla brödet med blandningen. Grädda i mitten av ugnen i 225 grader i 15-20 minuter. Låt svalna och bryt eller skär.


En ny upplevelse

Jag har aldrig i hela mitt liv haft så här långa och fina naglar. Ni som inte är uppväxta med att riva på era naglar förstår inte. Men för mig som utan att jag tänker på det alltid sitter och river av naglarna är detta något stort! Känns skitbra.  =)


Superhemligt

Jag sitter här i soffan och snorar och kollar upp busstider. Jag ska på en till anställnigsintervju i dag. Superkul! Var på en i går och fick sedan på kvällen veta att jag gått vidare till steg två. Tummen upp för det!

Annars så händer det inte så mycket. Jag har blivit dunderförkyld igen och kan inte träna vilket känns trist. Så har jag ju bestämt mig för att vara nyttig nu också. Men bara under vardagarna. Och självklart blir man ju lite extra sugen på något sött just bara för det. Men i lördags bakade jag den sista sötsaken innan nyttigheten. Susann har fyllt år så jag fråga Gunnel om hennes hemliga superrecept på cookies, och så bakade jag dem. De blev jättesmarriga och jag tror Susann blev glad för dem.



Sen i kväll ska jag hjälpa till och vara oreienteringledare för en nybörjarkurs. Det ska bli jätteroligt! Håll tummrna för mig på intervjun nu.
Pusshej

Madicken

Nu har jag repat upp och börjat virka om. Tufft. Men så kollar jag på de här söta bilderna av lilla Madicken som ska få koftan, och då är allt värt det. De här bildern är nästan ett år gamla, jag råkade ju radera alla bilder som jag fotade när jag var där och hälsade på i höstas.

Känns jättetrist

Jag har virkat i flera timmar på min kofta till Madicken, men har nu insett att mönstret inte stämmer nå bra och att koftan blir aldeles för bred. Så det är bara att ta upp.. Tråkigt. Testade med en mindre nål, men det verkar fortfarande bli för stort. Hm.



Men som tur är så är det inte så fint väder ute i dag heller, så jag behöver inte gå ut. Skönt. Jag kan sitta inne och virka och lyssna på ljudbok hela dagen. Ska bara kila iväg och träna en kortis, men annars är denna dag vigd åt virkning.

I dag såg jag starke Adolf på gymmet!




Känns skönt att vara igång med träningen igen efter all sjukdom å lathet. Nu ska det bli ordning här, nyttig hela veckan, onyttig hela helgen och så massor av träning på det!

Regnrusk

I dag är en sån där rikgit ruggig dag. Det har regnat och blåst enda sen tidigt, tidigt i morse. Inte ett dugg lust har man att gå ut. Men tänk sicken tur jag har då att jag kan stanna inne hela dagen! Jag har småpyssla lite, inte dammsugit upp alla dammtussar som börjar samla sig i hörnen och inte diskat alla biljoner talrikar i köket, men ändå inte haft tråkigt. Tänka sig va?

Nu ska jag virka lite och lyssna på ljudbok. Här är en superbra hemsida som Amalia tipsade mig om. Där kan man lyssna på ljudböcker helt gratis. Det enda man behöver är ett lånekort från någon av uppsala läns alla bibliotek.

Virknålar, 3.5, 3, 2.5 och en 12a.

Recept på kikärtsbröd

Brödet jag gjorde i går blev jättegott så jag tänkte att jag skulle dela med mig av receptet. Själv hittade jag det i någon tidning i höstas, och kommer nu att skrivas in i min egna receptbok.


Kikärtsbröd
ca 400 g kikärtor (bönor eller linser går också bra)
4 ½ dl vatten
1 pkt jäst
3 tsk salt
½ dl rapsolja
1 msk mörk sirap/brödsirap
5 dl rågsikt
ca 8 dl vetemjöl eller tills degen släppt kanterna

1. Häll av och skölj kikärtorna. Mixa dem med 2 dl vatten. Häll sedan på resten av vattnet.
2. Smula jästen i en bunke, häll över kikärtsvattnet och ör tills jästen har löst sig.
3. Tillsätt resterande ingridienser men bara hälften av vetemjölet. Arbeta degen tills den är jämn och fin. Tillsätt resten av mjölet eller så mycket som du behöver för att degen ska släppa kanterna.
4. Jäs degen i 30 minuter under en bakhandduk.
5. Knåda degen lätt och forma till bullar. Enligt receptet ska det bli ca 12 bullar, men jag fick betydligt fler även då jag gjorde dem stora.
6. Låt bullarna jäsa i 30 minuter till under bakhandduk, och sätt på ugnen på 225 grader.
7. Grädda sedan bullarna i 15-20 minuter. Låter du bullarna svalna under en bakhandduk får de mjukare skorpa medan om du låter dem svalna utan bakhandduk blir skorpan hårdare.

Hoppas ni gillar dem! Nu ska jag och Joel äta middag och kolla på Vänner.

Mitt tangentbord är helt mjöligt. Å jag med!

Jag har haft en så himla bra dag. Den började med en jobbintervju som jag tyckte gick bra och sen åkte jag in till stan och fyndade på myrornas. Jag köpte en glasskål som man kan ha grejer, mat, sallad, bullar eller vad man vill i, för 20 kronor. Så hittade jag en prima våg för 15 kronor. Perfekt att ha när jag bakar bröd då mängden mjöl ofta också är skrivet i vikt för att man ska kunna få en mer exakt mängd. Och så köpte jag ett litermått, också bra då man vill att mängden mjöl eller något annat som man mäter upp ska bli mer exakt. För ofta om man använder ett dl-mått när man ska mäta upp många dl:rar så bli det i slutändan oftast aldeles för mycket eller aldeles för lite.

Efter den shoppingen drog jag vidare till Hisingens hemslöjdsbutik och köpte garn. Jag har nämligen hittat en kofta som jag ska virka till lilla Madicken. =)

Och sen åkte jag hem och sen dess har jag bara bakat och bakat. Det blev kikärtsbröd och så bananmuffins medan bröden jäste. Nu är bröden i ugnen och jag ska smaka på en muffins och se om de blev goda.

Hur var din dag?

Kikärtorna gör att brödet blir väldigt mättande har jag hört. Vi får väl se..






Receptet på muffinasarna tog jag härifrån. De blev goda, men hade kanske varit ännu godare om man haft i lite kakao..

Praliner

Jag sitter och äter frukost och ska snart bege mig ner till centralen. Jag ska nämligen åka till Varberg och hälsa på Edit i dag. Mycket trevligt. Så stannar jag över natten och kommer hem igen i morgon eftermiddag.

Under tiden jag är borta kan ni ju njuta utav synen på dessa vackra praliner som min mamma har gjort och skickat mig en bild på. Hon har nämligen gått på kurs och lärt sig hur man gör praliner. Det är ett himla värmande och kylande av chokladen till olika grader för att den ska bli sådär blank och fin och smaka precis sådär som den ska. Vist är de fina?

Drömmar

Joel är ute med en kompis i kväll och jag sitter och drömmer mig bort med alla möjliga sorters stick och virkbeskrivningar. Jag tryckte mig nyligen fram till en blogg där bloggerskan verkar försöka avsluta projekt som hon en gåg har startat. Jag tänker mig att det skulle vara en bra grej för mig med. Jag vill hela tiden börja n ya projekt, men jag avslutar mer sällan de projekt jag startat. Och det är ju illa. Just nu har jag ett par sockor som är halvfärdiga och så har jag massa garn som jag tänkt göra saker med. Hm.

Jag skulle ju vilja virka eller sticka något till lilla Madicken också.. Vi får se hur det blir. Jag ska nog sätta upp ett mål snart i alla fall. Kanske borde köra klart de där sockorna först...

Vad hittar ni på i kväll?

Gott resultat

Knäckebrödet blev jättegott!
Eftersom jag inte har någon kavel tog jag Joels drinkblandare till hjälp, men då lyckades jag inte kavla ut degen så tunt som man skulle ha kavlat den. Det resulterade i att brödet blev både knaprigt och segt lite om vart annat. Supergott tycker jag!



Nu sitter jag och dricker lite vin medan Joel lagar middag. Det luktar så gott så det vattnas i munnen på mig. Jag har ingen aning om hur intervjun gick i eftermiddags. Men efter intervjun ringde de från SkoPunkten och vill att jag ska komma på intervju där för att jobba extra på en ny affär som de ska öppna. Superduper ju. Har haft en bra dag helt enkelt. Och senare i kväll ska jag och Joel möta upp Anders för att spela biljard. Ha en trevlig fredagskväll.

Hejsvejs.

Knäckebröd

Jag har mest suttit och gjort ingenting sen jag vaknade i morse. Jag laddar inför intervjun jag ska på i eftermiddag. De ringde nämligen i går eftermiddag och frågade om jag ville komma på intervju. Jag har sökt jobb som värvare för Green Peace, och det är meningen att jag ska stå på stan och försöka värva folk. Hm. Jag känner mig dum om jag är kräsen, men sen vet jag egentligen inte om jag vill. Det känns som världens slitgöra. Men vi får se hur intervjun går. Och sen beror det ju helt på hur intervjuerna går nästa vecka. Jag har en på tisdag och en på onsdag. Spännande.

Så har jag hunnit sno ihop en deg också. En deg till knäckebröd. Jag utgick från det här receptet, men så hade jag inte allt hemma som jag skulle ha så jag ändra det lite. Jag bytte ut honungen mot brödsirap och havssaltet mot vanligt salt, och så hade jag inga brödkryddor hemma så jag slängde i lite kardemumma istället. Istället för rågmjöl blev det råksikt och så tog jag en extra dl vetemjöl. Jag hade antagligen kunnat ta ytterligare en extra för nu är degen väldigt lös. Men vi får se hur den blir när den jäst klart. Så här såg mitt recept ut:

20 g jäst
4 dl vatten
ca 1 msk brödsirap
1 1/2 tsk salt
3 dl rågsikt
4 dl vetemjöl
lite kardemumma

Rör ut jästen i vattnet och häll sedan i brödsirap, salt och kardemumma. Rör i allt mjölet och låt sedan degen jäsa i en timme under bakhandduk. Kavla ut lagom stora bitar deg väldigt tunt och grädda i 10 minuter i 200 grader.

Under en så här fin bakhandduk fick min deg jäsa.




YEEEESSSS

Jag har sökt jobb och ringt och ringt och aldrig är det någon som svarar. Men så plötligt så svarade en tjej. Och hon lät glad när hon hörde att jag ville komma och jobba som timmis på hennes äldreboende. Och sen när jag sa att jag inte hade någon utbildning men att jag jobbat extra på ett äldreboende i 2 år så sa hon: "oh wow!". Förstår ni hur glad jag blev eller? Så nu ska jag i alla fall på intervju på tisdag, förhoppningsvis så blir det något utav det. Ni håller väl tummarna för mig?

Gammal bild som inte har något alls att göra med inlägget. Men den är fin, men mycket finare i större format egentligen eftersom den är så skarp.



Med Joels hjälp har jag kommit fram till att det inte är sunt att söka jobb 8 timmar per dag och aldrig få något. Då går man under. Så nu räcker det med jobbsökande för i dag. Jag ska istället duscha och göra mig snygg för att sen åka ner på stan och uträtta lite ärenden innan jag ska gå till Världskulturmuseet och vara kulturell. Trevligt, trevligt!

Ha en bra dag ni med.

Jobbsökar-anda

I går träffade jag underbaraste Clara och bara pratade hela dagen lång. Superhärligt!




Men i dag blir det ytterligare en dag i jobbsökandets anda. Jag har tagit lite sovmorgon, brett smörgåsar och gjort te, plockat fram papper och penna och mobilen. Nu ska här ringas runt. Wish me good luck!

Matglädje

Jag och Joel var och storhandlade i Måndags och köpte massor av mat. Jag tycker att det är jättekul att handla, och gör man det tillsammans kan man göra det till en riktigt mysig sak, tycker jag. Sen det bästa med att storhandla är ju att skafferiet och kylen ser så välfylld ut efteråt. Smaskigt tycker jag.

RSS 2.0