Lunchen

Den här dagen har varit sååå värdelös. Jag har varit här sen halv 9 och ändå har jag inte gjort ett skit. Okej, det kan kanske vara mitt fel att jag inte har fått något gjort. Men jag menar, om jag hade vetat det här i förväg hade jag ju stannat hemma och då hade jag säkert fått mer gjort eftersom det inte hade funnits någon att prata med. hm.

Det enda vettiga jag har fått ut utav skoldagen hittills var våra diskussioner under lunchen. Hanna, jag och Camilla diskuterade oskulder, förbjudna sexobjekt som kåtar upp en och hur totalt fel, fult, äckligt, osexigt, och snuskigt det är med att vara iklädd endast tröja och STRUMPOR!

Tänk er en mysig stund med killen/tjejen. Man pussas, myser och börjar bli lite småkåt sådär. Det hettar till och blir lite hetsigt. Byxorna åker av. Inget annat. Stop! Precis, det funkar inte! Synen av en person endast iklädd tröja och strumpor är ett storn NEJ, NEJ! Förstår ni mig? Det känns bara så obehagligt och läskigt och som om man är en liten barnunge med rumpan bar. Det funkar inte för mig. Strumporna MÅSTE av! Eller vad tycker ni? Kanske någon där som tänder på rumpan bar med strumpor på fötterna?

Det här var i alla fall ett hett ämne under lunchen som diskuterades vilt. Bea kom efter ett tag och förstod inte alls. Men jag tror man måste varit med om det för att förstå. Du är lyckligt ovetande Bea.

Smickrande? Osmickrande? Du bestämmer.
(Obs, ge mig inte cred för den fina bilden, jag har endast ritat tröjan och strumporna)


Kommentarer
Postat av: c

HAHAHHAHA chocken när du visade bilden! jösses alltså. den är grotesk och beskriver verklighetens hemska senarion!

2010-02-01 @ 19:45:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0