Mina kängor

God morgon och god eftermiddag.

Jag sitter hemma i dag. Joel åkte hem vid 8 och då gick jag upp och pluggade. Sen har jag tagit en liten nap och ätit lunch. Nu sitter jag och pluggar igen. Om en timme ska jag in till stan och träffa Gunnel, Filippa och Linda. Ska bli supermysigt!

I går tog jag min första promenad med kängorna. Det kändes helt okej, men jag förstår varför de sa att man ska gå med dem mycket. För även om kängorna inte vägde så mycket så var det på något sätt ansträngande att gå i dem. Jag funderar på att ta dem när jag åker in till stan, bara för att gå i dem så mycket som möjligt. Men samtidigt kanske det är lite skämmigt. Hm. Vi får se.

Det är viktigt att kängorna sitter bra på foten och inte glappar, och att man absolut inte har några veck på strumporna. För att förhindra skavsår och blöta fötter har man Alltid på sig två par strumpor. Först de grå strumporna. De grå strumporna är passformade och rätt tjocka.


Sen har man på de vita strumporna. Det är meningen att svetten ska gå ut genom de grå strumporna och fastna i de vita, så när man byter strumpor byter man bara de vita. De vita strumporna är supertjocka och varma.


Sen sätter man på kängorna och så går man. =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0