header

Jag vet inte hur man gör det här med en header, så nu testar jag och det blir ju inte alls som jag vill.. hm. Det ser bara töntigt ut. Någon som är bra på sånt här?

Kommentarer
Postat av: gunnel

jag vet hur man gör! inte för att jag är särskilt bra på det, men jag provade mig fram och tillslut blev det ganska bra :) gissa hur jag gjorde?? sökte på "hur gör man en header" och "blogghjälp" etc på google ;p då hittade jag en massa tips. om du fixar en bild du vill ha som header i typ ps eller så så kan jag hjälpa dig med resten om du vill! eller iaf säga hur du ska göra och så så kan du testa själv.. (och ja, jag har börjat blogga lite grann. inget märkvärdigt men det är roligt!)



kram!

2009-11-19 @ 13:51:17
Postat av: gunnel

jag vet hur man gör!!! :D eller jag är inte jättebra på det, men jag testade mig fram och tillslut blev det på ett ungefär som jag ville ha det :) men jag har inte ps på min dator så jag fick trixa i gimp.. (jag hatar gimp..) så det var klurigt! men om du fixar en bild du vill ha så kan jag kanske hjälpa dig lite med att få upp den på din blogg sen? eller i varje fall ge sidor som beskriver bra hur man ska göra :) (jag sökte på saker som "hur man gör en header" och "blogghjälp" etc på google) lycka till!!! KRAMAR!

2009-11-19 @ 13:59:12
Postat av: gunnel

eeh.. vet inte om kommentarerna postas eller inte, de syns här men inte sen :( hoppas du får dem i alla fall <3

2009-11-19 @ 14:00:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0