inspiration och ett gladgörande tjajt lönar sig

så här är det: jag har blivit inspirerad! oh herregud min skapare, nästan så. helt otroligt. jag har inte skrivit på länge och har inte alls haft någon lust. och så hittade jag till Sofia Zettermans blogg via en länk på facebook, och hon skrev så härligt och spontant, så jag blev sugen jag med.
denna söta Sofia är egentligen inte någon som jag känner vidare väl. jag har träffat henne endas 3 gånger eller nått sånt. men hon har varit mycket söt och trevlig varje gång jag pratat med henne. och ett extra plus är ju att hon verkar veta hur man ska tas med sina killar. haha.
jag hittade lite visdom som hon skrivit: "Varför är det som skönast att dansa halvnaken framför spegeln när man borde städa?"   - jag har faktiskt funderat på samma sak. och även varför man får mest sug att få städa varje vrå av sitt rum när klockan är halv två på natten och man ska upp tidigt nästa morgon för att göra något viktigt? eller det kanske bara är jag som känner så.
här är iaf länken till denna ganska okända Sofias blogg, http://zettermark.blogg.se/   tänkte att det ju var lika bra att lägga upp den nu när jag ändå babblat så jäkla mycket om det.

sen ringde snygg-Elina mig också tidigare i dag och klagade på att jag inte lagt upp bilder från blekinge. hon sa att hon varit inne minst 5 gånger varje dag sen vi kom hem. hoppas hon varit inne från olika datorer, då ser det ut som jag har fler besökare än det normala som sträcker sig så längt som till cirkus en per dag.
men här kommer lite bilder.
först ut, mormor och jag som rider islandshästar




sen några bilder från Cissis hus som är helt bedårande, och så min och Jens årliga motorcykeltur




och sen bestämde jag och flinky oss för att ta en svängom på karlskronas dansgolv


och sen hittade vi på massa mer tok, men då blir det sy mycket bilder så snart ser ni i syne. och jag är som vanligt kissnödig, vi hörs. pusshej lingongrej


på Hasslö

jag befinner mig på den lilla ön hasslö utanför karlskrona. här ösregnade det nyss, men nu verkar det klarna upp. havet ligger riktigt stilla. det är vackert.
vi åkte ut med båten i går. i dag också. det är så underbart fint här. jag älskar det här stället. jag ska ladda upp lite bilder så får ni se. fast har kanske mest bara bilder på mormor och morfar ändå. det blir väl till att fota allt det fina sen då. kanske att jag går på promenad i kväll, sanderydsrundan. då kan jag få lite fina bilder så jag kan visa er det veckraste stället på jorden. (förutom knivsta då, hahahhahahahahahhaha, vilket skämt, hahah   =P  )

jag kom nyss hem från loppis. införskaffade födelsedagspresenter åt både filippa och linda. så om ni nu ser det här så kan ni ju vänta er en till pizzakväll när jag kommer hem. de är lite lustiga grejer jag hittade. blev som två teman nästan. äsch ska inte ska säga för mycket nu, men loppisat är kul.

och i morgon ska jag och mormor rida islandshästar och sen på fredag kommer elina ner hit och hälsar på över helgen.
här är några bilder.















och jag vill bara säga att camilla, du är bland de sötaste. det här med beroenden är svårt, men du har nog rätt.
hoppas vi ses snart. vad har du för dig nu i sommar?

hejsvejs folket

är det okej om jag vill ha mer?

jag funderade lite, när blir ett beroende ett beroende? när blir man besatt? hur långt har man gått när man inte kan sluta? och hur långt är det okej att gå?
det är nog olika för olika saker tänkte jag. men jag är så trött i huvudet så jag orkar inte tänka. jag tror jag är beroende av många saker. mamma och pappa, såklart. kompisar. att skratta. men allt det dåliga då?

äsch,

och i morgon åker jag. jag ska nog stänga av mobilen tror jag. det finns ju internet.
och flinky, hon är en av de bästa. det hoppas jag du förstår.

nu ska jag packa och dricka upp mitt vin. sen kommer johan och vi ska kolla på film.
hejsvejs

på måndag beger jag mig

som elina sa: snart kör vi i karlskrona!






centrerat, hihi

pizza hos linda

jag sitter hemma hos linda, lyssnar på the crookers varvatmed milows eyo technology. linda och filippa ska ut, men eftersom jag börjar klockan 7 i morgon bitti så ska jag inte med. lite tråkigt. men kul att jag är här nu innan iaf.

dagen började klockan 6 då min väckarklocka ringde för jobbet. jobba till 14, nästan 2 timmars pump på gymmet, sminka syster, skjutsa henne till stan och sedan moffa i sig pizza hos lindis. dagen har varit till belåtenhet.
bilder jag hittade på lindas dator:

jag som Bondbrud


utebild från i höstas


söta, söta, söta!! så jävla mycket roliga minnen.


min lindis som lite mindre, söt!


jens i höstas, sååå liten och söt!


gunnel, tvilling och linda. jag skulle varit där   =(




jag kom på att man kunde centrera grejer. kul.
nu ska jag skjutsa linda och filippa till palermo, fan, jag är så himla party, men, men..
svejs

party for los americanos

festen i går vart lyckad. vi som var pepp hade iaf jäkligt kul.
i början kändes det knagligt med engelskan, men efter ett tag kom man igång.
det var beerpong, prat, vattenpipa, bastu, dopp i pepparn, och korv på statoil. jag fattar inte ens hur jag lyckades ta mig till statoil på cykel.
även denna fest kom polisen förbi. oskars granne är bara konstig. hon har kommit över och klagat när leif, oskars pappa, har spelat musik 4 på en lördagseftermiddag. polisen sa till oss att vi verkade ha en trevlig fest och att vi skulle fortsätta ha en trevlig kväll. helt i onödan hade han åkt endå från uppsala. snacka om slöseri på resurser.
i säng kom vi inte fören 5 så jag var rätt trött i dag på jobbet. men det funkade bra ändå. jobbade med en tjej som hette mikaela, superduktig så vi var klara redan halv 9, vilket aldrig brukar hända. skönt.
här är lite bilder från i går.




tvillingarna Jared and Brett



Gunnel och jag



Oskar, the host



om man somnar går man aldrig säker, stackars lilla max


nu är det sovatime, i morgon ska jag på introduktion/personlig träning på gymmet på form. och sen blir det till att jobba.
pusshej

fekke för fan

Guru Josh pumpar Infinity och jag är sååååå redo för party!!!!


söndag

jag vaknade vid halv ett någong gån. underbart att få sova så länge. nu i veckan blir det antagligen att jobba varje dag. de ringde i dag också. men jag sa att jag inte kunde. jag skulle ändå bara mått dåligt för att jag varit så trött.
i går agerade jag fylletaxi för första gången. det gick riktigt bra. vi var på fest hemma hos agnes kompis jossan, långt ut på landet nästan i alunda.
nu i dag bilr det att slappa. kanske middag med johan, och i kväll fest hos oskar. det ska bli en höjdare.

vi hörs, puss

jag är alltid ett barn

i dag har jag varit inne i stockholm med mamma och syster. vi var på museum. det var trevlig förutom att jag fick panik över att det var så varmt. men som tur är så hade det gamla huset marmorgolv som var kallt och skönt. efter någon minut av lugn andning la sig stressen.

sen åkte jag och badade. premiärdoppet i pepparn. jag och johan. och sen kom oskar och gunnel. gud vad det var roligt att träffa dem. jag har inte sett dem på evigheter.

och nu i kväll har jag bara städat bland massa gamla grejer som jag haft i lådor på vinden. ett litet urdrag ur en saga jag skrivit tidigare i mitt liv någon gång:
Mimi drömer
"Mimi är upe på kvälen och hon är jäte tröthelt plötsligt liger Mimi i sofan och såver hon börgar dröma nåt märkligt..."

snacka om felstavningar. men det är rätt gulligt ändå. och jag stavar ju fortfarande fel, men bättre har jag ju iaf blivit. tur är väl det.

och efter städningen blev det lite the sims 3. det är ett konstigt spel, man måste bara skratta när man ser dem cykla.  =)  och tänk så besatt jag varit av the sim. mamma blev helt galen under en period då jag och ingrid inte pratade om något annat. och fortfarande gillar jag dataspel. alltid har man ett litet barn där i sig som gillar sånt man inte borde gilla längre. och varför skämmas. nej, sånt orkar jag inte med.

men nu ska jag sova, för i morgon blir det spinning och sen in till stan med johan. undrar om jag kanske har turen och lyckas få med honom på sushi-lunch? hoppas kan man ju alltid. god natt.

och en bild på gunnel och oskar och mig för att jag tycker om dem massor. på bilden var jag för den delen stupfull, vackert! haha.

bilder från peace and love

jag är fortfarande trött. jag är liksom sådär trött så jag inte orkar göra något, inte ringa någon ens för en sekund, inte läsa och inte ens sitta i solen. men jobbar det gör jag. och för att svara på camillas fråga så är jag hemma tilld en 13e. men jag jobbar nästan varje dag tills dess. och sen bär det av till mormor och morfar. mysigt ska det blir. hoppas på varmt väder.

och peace då. jo, det var kul! det var mycket kul! jag såg 16 konserter och det var såklart det bästa med hela festivalen. ska se om jag har några bra bilder..
Promoe                             LW - Aukustisk               Thåström                         
   
The Sounds                     Milow                                  Peter Doherty
  
Timbuktu                           LW - Rockbandet          Mando Diao
   
Melody Club                     Miss li                                Anna Ternheim
  
Moneybrother         LW - Storbandet
 


jag har inga bilder från håkan hellström eller no fun at all. konserterna var suveräna. jag såg inte en enda som jag inte gillade. men mina favoriter vart ändå:
Anna Ternheim - för att jag kunde nästan alla låtar och de är så himla bra.
Timbuktu - för att hela publiken dansade och han dansade som en galning och var överallt och stod aldrig stilla.
Lars Winnerbäck - för att alla hans tre konserter var suveräna.


sen var campingen också kul. vi lyckades få bästa tältplatserna. här är massa mer bilder från allt annat vi han med.













































så får vi se hur det bär nästa år. nu ska jag nog vila lite innan jag ska iväg till jobber. hm. det kommer vara hett på avdelningen. huja.
ha det bäst så hörs vi, puss

RSS 2.0